Estrella Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 To ja za chwilkę wyślę. edit poszło :) Quote
ren Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Estrella']To ja za chwilkę wyślę. edit poszło :) OK dostałam dzięki Quote
mariamc Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
_Goldenek2 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Sorry za OT link do wątku Sojki: http://www.dogomania.pl/threads/1890...5#post15024555 Quote
ageralion Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czy mi sie wydaje czy on taki troche chudzienki jest? Quote
mariamc Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [URL=http://img715.imageshack.us/i/abi019.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img715/6485/abi019 Quote
mariamc Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Uploaded with ImageShack.us Jest strasznie chudy, widać dopiero po kąpieli. Quote
some Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Mariamc dziękujemy za fotki :) Fajnie widzieć ucieszoną mordkę Abiego. Rozumiem,że to jego nowa koleżanka.może pominęłam gdzieś ten wątek ale czy już wiadomo skąd te rany u niego? Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Ale jestem śliczny :loveu: mariamc dziękujemy za zdjęcia - miło się ogląda takiego uśmiechniętego Abiego! Koleżanka też piękna, ładnie razem wyglądają :loveu: some napisał(a):może pominęłam gdzieś ten wątek ale czy już wiadomo skąd te rany u niego? Nic nie pominęłaś. Quote
LAZY Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Chyba ktoś chłopaka wykąpał:) Czy tylko wydaje mi się, ze jakoś tak wyprzystojniał?:) Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 wykąpany, wykąpany :) mariamc napisał(a):Jest strasznie chudy, widać dopiero po kąpieli. Quote
beataczl Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 normalnie wczasy ze spa i jeszcze dziewczyna za darmo:evil_lol: a na powaznie chudzinek, duzo blizn.. czy to skora lysa..bo ja nie widze dokladnie:-( czy zarosnie sierscia? na pewno po kapieli czuje sie duzo lepiej:-) Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Abi ciągle myli mi się z Basterkiem, jak piszę posty, to w każdym muszę poprawiać "Basterek" na "Abi" - chłopaki są dość podobni i tak samo cudowni :loveu:Tylko Abi grzeczniejszy. beataczl, to chyba tylko skóra z niewielkim strupkiem, mam nadzieję, że szybko zarośnie! A w taki upał, to przyjemnie jest się wykąpać :loveu: Quote
agat21 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Mam już sporo deklaracji na opłacanie hotelików i dt, nie mogę brać kolejnej, bo nie wiem, czy będę w stanie się wywiązać. Jedyne, co mogę dać, to fanty na bazarek: dostałam letni elegancki komplet (bluzka i bermudy) z Włoch i sandałki-rzymianki, ale nie noszę tych rzeczy, więc jeśli taka forma pomocy odpowiada, to mogę te rzeczy przekazać. Quote
tysiek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 beataczl napisał(a): a na powaznie chudzinek, duzo blizn.. czy to skora lysa..bo ja nie widze dokladnie:-( czy zarosnie sierscia? Sierść została wygolona w schronisku wokół ran po pogryzieniu (łapa i bok)... teraz już odrasta :) Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='agat21']Jedyne, co mogę dać, to fanty na bazarek: dostałam letni elegancki komplet (bluzka i bermudy) z Włoch i sandałki-rzymianki, ale nie noszę tych rzeczy, więc jeśli taka forma pomocy odpowiada, to mogę te rzeczy przekazać. hohooo! rzymianki :loveu::loveu: modne jak nic w tym sezonie!! To wielka pomoc Agato, ogromnie Ci dziękuję! :loveu: Fanty możesz mi wysłać na pw, bądź na maila - estrella.sm@o2.pl Quote
agnieszka32 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Danusią o Abim - jest naprawdę świetnym psem :) Wspaniale dogadał się z koleżanką, nie było żadnego spięcia. Jest bardzo chudy, niedożywiony, brak witamin, itd... Sierść mu z pewnością odrośnie, dobrze żywienie i wspaniała opieka - za kilka tygodni nie poznamy tego słodziaka!!! Quote
furciaczek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Potrzebny nam tekst do ogloszen, mamy kogos kto moglby napisac cos fajnego?? Quote
Estrella Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Już ogłoszenia ? Razem na pewno stworzymy coś fajnego, ale trzeba ustalić np. rasę. Nie wiemy jeszcze jaki ma stosunek do kotów i psów-samców oraz dzieci. A to są dość często zadawane pytania przez ludzi. Ale, czy nie za wcześnie na adopcję ? Najpierw Abi musiałby dojść do siebie tj. przytyć i wyzdrowieć. Agnieszko, dzięki za inf. ! Biedny ten nasz Abi, rzeczywiście takie.. chucherko. :placz: Jedz przystojniaku, jedz dużo! Fajna ta jego koleżanka.. napatrzeć się nie mogę na te fotki :loveu: Quote
furciaczek Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ja to oglaszam od samego poczatku, raz ze domki nie znajduja sie niestety od razu, dwa czasami bywa tak ze dojzy go ktos kto sie zakocha a nie bedzie mial mozliwosci adopcji i wspomoze grosikiem ;) Machne mu Allegro, jak juz bedziemy wiedzialy wiecej to zrobie wyroznione, narazie zwykle takie bez podswietlen itp. Doszla wplata od Pani Renaty T. 400zl!! Jesli ktos wie kto to to prosze zapytajcie czy to nie pomylka...jesli nie to:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts