Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za fotki, Abi wygląda o wiele ładniej niż na tym schroniskowym zdjęciu, zupełnie inny psiak:loveu: śliczny!
później uzupełnię aktualizację kilkoma fotkami i na miau też dam.

A ile za ten antybiotyk na biegunkę ? I wiadomo ile może kosztować leczenie awitaminozy ? Ja nic, a nic nie orientuję się w tym wszystkim. (jak to się leczy, co mogło być powodem powstania tego choróbska ?:-()
Trzeba będzie dopisywać w wydatkach.

Co do opiekuna Abiego - zostanie nim beataczl - dziękujemy :loveu:
A pieniądze będzie wpłacać furciaczek, która zbiera pieniądze na swoje konto - furciaczek, zgadza się ?

Posted

Tak zgadza sie, bede ksiegowa Abiego:lol:
Poszedl przelew za transport, Lazy jeszcze raz serdecznie dziekuje za pomoc:loveu:

Dojdzie chlopak szybko do siebie i znajdziemy mu cudowny domek:loveu:

Posted

No nie, Abi ma już księgową, szofera, opiekunkę i mieszka w hotelu ***** :evil_lol: no i do tego ma jeszcze masę wielbicielek :loveu:

edit
zapomniałam o sekretarce - some :diabloti:

Posted

tak mi serce biło na meczu Urugwaj-Niemcy! Podolski i Klose na ławce.. Ale na szczęście grał Mueller, Oezil, Schweinstainger.. I wygraliśmy:loveu:
Finał też koniecznie oglądam, Hiszpania musi wygrać, Villa - strzelaj gole :loveu:

A wysyłałaś mi już fanty na bazarek ?

Posted

Estrella napisał(a):
tak mi serce biło na meczu Urugwaj-Niemcy! Podolski i Klose na ławce.. Ale na szczęście grał Mueller, Oezil, Schweinstainger.. I wygraliśmy:loveu:
Finał też koniecznie oglądam, Hiszpania musi wygrać, Villa - strzelaj gole :loveu:

A wysyłałaś mi już fanty na bazarek ?

My wygraliśmy????

Apel o pomoc dostałam, niestety brak kasy teraz i za miesiąc, może we wrześniu!

Posted

Możesz mnie zabić ale nie wysłałam. Obiecuje jutro to zrobię. Villa da czadu i Hiszpania wygra na 100 %.
Agusiazet MY w sensie Niemcy, bo Estrella to fanka zachodnich sąsiadów

Posted

agusiazet napisał(a):
My wygraliśmy????

chciałabym :placz:
Tak jak Atomowka napisała, jestem fanką Niemców, bo no przepraszam, ale jeżeli nie mogę Polsce kibicować, to stawiam na Niemców :loveu: Dlatego tak mi się wyrwało. Ale w końcu w niemieckiej reprezentacji grają też Polacy i zdobywają masę goli :)

Apel o pomoc dostałam, niestety brak kasy teraz i za miesiąc, może we wrześniu!
dziękuję za szybkie przybycie, mam nadzieję, że we wrześniu, to Abi będzie już w nowym domku! :loveu:

Atomowka nie ma sprawy i tak dzisiaj nie zdążyłabym zrobić bazarku.

Posted

Dzięki za zaproszenie.Niestety jestem kompletnie zapsiona, mam 14 stałych deklaracji. Mogę wpłacić na psiaka 10zł miesięcznie.Dajcie konto, wpłacę za 4 miesiące z góry.

Posted

ranias napisał(a):
Wpłaciłam, jutro powinny być na koncie.Powodzenia!!!!!!!!!!1

dziekujemy!:loveu:

Estrella i Atomowka juz na meczu...tzn. kibicują Cioteczki :evil_lol:
i ja przymusowo ogladam , bo tv przelaczyli:diabloti:
ale tylko 1 okiem :eviltong:

Posted

Rozmawiałam z Danusią. Abi już nie ma biegunki!!! Leki pomogły. Dzisiaj dostał dietetyczny ryż, zeby jelit nie drażnić. Danusia wykąpie go w specjalnym szamponie, zeby skóra i sierść sie polepszyła i ma zamiar przenieść go do boksu wewnętrznego (zeby sie w te upały nie grzał) to jakiejś koleżanki:eviltong:Myślicie, ze mu się spodoba?:cool3:

Posted

ja myślę, że on się jej spodoba! pokażcie tą szczęściarę :loveu:
super, że już po biegunce, biedak pewnie się męczył. :(
beataczl - ci pomarańczowi to Holendrzy ! Czyli nie ciesz się jak oni strzelą gola :diabloti:
teraz jest przerwa, to na chwilkę zajrzałam.. po meczu też wejdę, dalej będę zapraszać ciotki do naszego przystojniaka!!
przepraszam, ale aktualizację zrobię po meczu:lol:

Abi teraz na dietetycznym ryżu, a ja się obżeram, bo na meczu trzeba coś jeść, a poza tym, to w nocy spać nie mogłam, za gorąco było. Poszłam do kuchni od 3 w nocy siedziałam przy otwartym oknie, jadłam co się tylko dało :evil_lol: i piłam, piłam też dużo. 2 razy przysnęłam przy stole na jakieś 20min., ale na mecz i tak nie brakuje mi energii :diabloti:

Posted

wczoraj już mnie nie było, ale no maskaraa! faul za faulem, gwizdek za gwizdkiem :diabloti: chłopaki trochę się poturbowali, ale najbardziej szkoda mi było Torresa, kiedy ten mięsień mu się.. przesunął, czy coś :placz:
Iniesta bohaterem, ale przecież gdyby nie Casillas, to wygranej by nie było. Tyle bramek obronił! A potem łzy szczęścia.
Hiszpania pierwszy raz Mistrzem Świata.. :loveu:

Ania - nie przepraszaj, doskonale rozumiem, dziękuję, że weszłaś! :loveu:
some - fajnie, że już jesteś :loveu: