Estrella Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 No Abi, bądź grzeczny w samochodzie, bo ciotka do klatki cię wrzuci :lol: LAZY - to Ty trzymaj tego męża i nie puszczaj, bo o takim to każda marzy :evil_lol: Quote
beataczl Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 o, juz wymieniam - dzieki ( a wlasnie dzis o tym tez myslalam;) Quote
Igiełka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Idziemy z Abim na samą górę. :eviltong: I oczywiście Wszyscy czekamy na dobre wieśći. :lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Czekamy na wiesci, mam nadzieje ze wszystko przebiegnie bez najmniejszych problemow :) Przy okazji zapraszam do Tusi :) http://www.dogomania.pl/threads/188871-*CC*-Tusia-3-letnia-rodowodowa-szuka-nowego-domku?p=15012443#post15012443 Quote
furciaczek Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Super wiesci!! Ciekawe jak sie bedzie w podrozy zachowywal :) Quote
beataczl Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 cieszymy sie bardzo, ze Abi juz bezpieczny! tylko jeszcze ta dluga podroz w straszny upal..... Quote
tysiek Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Kilka wrażeń na gorąco: rana na udzie całkiem zabliźniona, a druga na boku - został tylko niewielki strupek; oczy raczej w porządku - koloru ciemnobrązowego, nos w ciapki; jeden górny kieł nieco wygięty na zewnątrz (taka chyba jego uroda); kolor futra trudno ocenić, bo psiak mocno brudny, ale nawet po kąpieli raczej biały nie będzie, bardziej ecru :) W zachowaniu - energiczny, ale nie lgnie do człowieka. Pies oceniony został na ok.5-6 latka, ale może jest starszy - lazy zauważyła, że nieco dziwnie stawia tylne łapy, ja miałam wrażenie, że zostawia je jakby lekko w tyle. No i oczywiście sra..ka po schroniskowym żarciu. Quote
Estrella Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Dziękujemy tysiek :) To teraz ja :diabloti: Z tego co mi napisała LAZY - powinni już być na miejscu :loveu: I wezmę cytatAbi ładnie jedzie, nie płacze, czasem tylko mości sobie kocyk w klatce :-) mieliśmy postój na wodę i siku. Niestety była też ta biegunka w kolorze ceglanym. Rany wyglądają ładnie, ale jego tylne łapki są jakieś takie wiotkie.Powie też mariamc na co powinna zwrócić uwagę weta, mają kilka zdjęć z postoju i na miejscu też zrobią :loveu: Dziękuję Lazy, jej TZ, Gosi oraz Tysiek!! Quote
Igiełka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Bardzo się cieszę z tych wspaniałych wieści. :loveu: Quote
Estrella Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 beataczl - już podlinkowałam, zawsze jak za pierwszym razem podlinkuję, to później się psuje.. kasiek252 z miau zadeklarowała 50zł jednorazowo i 20zł stałej od sierpnia :loveu: mariamc - bardzo się cieszę :loveu: Abi jest już w raju! na kogo zapisać ? Mi się wydawało, że on ma być na TOZ ? Czy źle mi się wydawało.. ? Quote
mariamc Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ze względu na biegunkę , Abi jest w kojcu kwarantannowym. Quote
Estrella Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 On jest taki malutki ?? :loveu: Wydawał się większy! Masakra, on jest taki szczęśliwy i uśmiechnięty :multi: Quote
beataczl Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 nie widac stresu po podrozy, tylko zadowolenie i radosc, pewnie bedzie energicznym, wesolym psiakiem:smile: Quote
Atomowka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Nie było mnie od wczoraj ale cały czas trzymałam kciuki za Abiego. Ciesze się, że jest już bezpieczny, teraz czego go tylko lepsze życię :lol: Dziewczyny jesteście cudowne:loveu: Czekam na foty Abiego bez krat Quote
furciaczek Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 To ja czekam na nr konta Lazy zeby oplacic transport Abiego :) Quote
Estrella Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 To ja hopsnę jeszcze Abiego przed meczem, mam 15 minut na zrobienie zapasów.. bez jedzenia nie wytrzymam tych emocji, przecież to całe 90min! :loveu: Atomowka - oglądasz ?:evil_lol: Quote
LAZY Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Jestem W domu byliśmy o 18...ciężki dzień był, ale warto czasem się poświęcić, zeby potem te radosne pysie widzieć:) Estrella pies musi mieć u Danusi swojego opiekuna, który bedzie odpowiedzialny za opłącanie hotelu i koordynację akcji adopcyjnej. Ustaliłyście chyba to wcześniej zanim Abi pojechał? A oto relacja. Co do zachowania i wyglądu psa to tysiek juz wszystko napisała. Z Danusią stwierdziłyśmy, ze te łapki to pewno awitaminoza. Są takie właśnie miękkie, wiotkie, zostają z tyłu psa jak idzie. Oczy niby ładny kolor mają, ale nie wiem czy nie za mgłą. Wet ma je obejrzeć. Biegunka straszna! Z tego co mi Danusia mówiła to dostał już antybiotyk, bo brzydko to wygląda. Rany ładnie zagojone, zresztą będzie to widać na zdjeciach. Mam nadzieje, ze znajdzie swojego człowieka. Kilka fotek: Quote
LAZY Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Tak wyglada tylna łapa: A tak wyglada bok: Powodzenia słodziaku! Quote
Recommended Posts