Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika - klatkę mogę odebrać do 12 (potem aż do 14 jestem bez auta).
Estrella - numer na pw do Moniki chetnie dostanę. Do Tysiek zaraz zadzwonię.

Czy ktoś mógłby na 100% sprawdzić czy pies zostanie nam wydany? Przede mną jutro 500 km drogi i wolałabym szybko sprawę odbioru Abiego załatwić, zeby wrócić do domu o ludzkiej porze (i tak będzie już noc, ale cóż). Jeśli nie udałoby się Abiego wyciągnąć teraz to w ogóle bym do schroniska nie jechała tylko odrazu do Danusi.
Zawsze, w razie czego, mamy tydzień na organizację drugiego transportu za tydzień - dwa, w zależności ile potrwa leczenie.

Posted

Dziewczyny podajcie mi w takim razie imię i nazwisko tysiek. ja po 16 jestem już nieosiągalna. podając imię i nazwisko dowiemy się wszystkiego- czy aby na pewno zostanie nam jutro wydany. chodzi o to ,że dzięki tym danym moge załatwiać jakieś konkrety po prostu. i sprawa będzie jasna

Posted

To ja może podam jakie zaszły zmiany :)
Wczoraj dostałam odpowiedź na pw od magdoli, że jej koleżanka z pracy mogłaby nam pomóc.
Dziś dostałam sms-a z numerem jej koleżanki.
Numer podałam some. I wyjaśniłam jutrzejszy dzień Oldze :)
Lazy podałam jej Twój numer oraz numer Moniki. Musicie ustalić dokładną godzinę spotkania, dlatego Tobie też wyślę jej numer na pw.
Dziękujemy magdoli za namiary na Olgę oraz samej Oldze za pomoc :loveu:
Dziękuję również tysiek :loveu: z której pomocy skorzystałybyśmy, gdyby nie zjawiła się Olga oraz magdola
some Tobie dziękuję za kontakt ze schroniskiem :loveu:
yoko100 - dziękujemy :loveu:
Igiełka - :loveu: za podnoszenie.

później zrobię aktualizację.

Posted

Dziewczyny juz wszystko jasne. Abiego jutro można zabrać! ja musze już uciekac, pędze na wesele. Jestem pod kom 603 840 394 - jakbyscie coś jeszcze chcialy wiedziec. Tylko jedna rzecz. Zglaszacie się jutro po Abiego - byłyście umówione po odbiór pieska na sobotę. I nic więcej. Zadnych szczegółów ok? mam nadzieję że wszytsko jasne. Estrello podaj na pw dziewczynom o co chodzi. Tobie wyjaśniłam to przez telefon.

Posted

teraz nie mam czasu wszystkiego tłumaczyć, ale jednak Olga nam nie może pomóc. Tysiek pójdzie do schroniska.
szczecinianka - dziękuję, przekażę tysiek, żeby była na 15.

Posted

Monika a czy ewentualnie o 9 była możliwość umówienia wolontariuszki w razie czego??? Zaraz zapytam Tysiek czy da radę załatwić to wcześniej. Jest szansa, ze bedziemy mogli wyjechac z samego rana.

Monika a na kogo sie powoyłwać odbierając klatkę?

Posted

Jutro o 9 spotykamy sie w schronisku. Będzie Tysiek i dziewczyna z TOZ. Ja w tym czasie spróbuję odebrać klatkę do transportu. Kupiłam Abiemu obrożę:). Mam też smycz. Prawie wszystko gotowe.
Trzymajcie kciuki, zeby obyło się bez problemów!

Posted

Skoro wszystko przygotowane, nie może się nie udać :)
A tak przy okazji: Abi to przedstawiciel jakiej psiej rasy ? Sorry, ale ja kociara jestem:oops:

Posted

LAZY - dziękuję za obrożę :loveu:
nie zapomnijcie o fotorelacji !

Bardzo, strasznie, ogromnie dziękuję some, LAZY oraz tysiek :loveu:
some załatwiała wszystko ze schroniskiem. I osobiście i telefonicznie, rozmawiała z nimi i wszystko ustalała. Teraz bawi się na weselu (nie wiem, czy mam gratulować ?:evil_lol:) więc życzymy miłej zabawy :)
LAZY oczywiście za transport, za odbiór klatki oraz za obrożę :)
tysiek za pomoc, bo bez niej też nic by się nie odbyło. Niestety, ale Olga musiała wyjechać, więc szybko potrzebowałyśmy kogoś, kto weźmie Abiego na siebie. Dzwonię do tysiek - ok, nie ma sprawy :loveu:

Pewnie coś pominęłam, to po prostu dziękuję za wszystko.

Mamy też jednorazową deklarację od kasiek252 z miau :loveu: Podałam nr. konta, ale nie wiem ile wpłata wynosi.
Zakładam Abiemu wątek właśnie na miau, może ktoś jeszcze pomoże.

Dzisiaj poszło tyle smsów, aż boję się dzwonić na saldo konta :evil_lol:

Posted

tysiek a może on ma coś z BOSa ? Tak mi odrobinkę przypomina Basterka. Ale ja ciemna w tym jestem:lol:

I miałam się zapytać, czy może znacie kogoś z dogo, kto ma konto na papilocie ? (www.papilot.pl) Może tam też warto by założyć wątek, tak jak na wizażu jest ? Niech dziewczyny zrezygnują z torebki za 9 stów, kupią tańszą i resztę odłożą na psiaka.
Bo tak patrzę, co tam papilot poleca, jakie zrobili zestawy - m.in. torebka za 900zł :shake:
A komentarze - ja mam tą torebkę !
Są też szpilki za 3 stówki i koszula H&M za stówkę. ;) Chociaż są też mądre komentarze. Przy apaszce za 40zł dziewczyny pisały, że w lumpie kupiły taką za 5zł :)
Może i ciuszki są ładne, dobre jakościowo, ale bez przesady..

Posted

Estrella ceny są zawrotne torebka za 900zł :crazyeye:
No Ciotki ale ściskać palce tak żeby wszystko się jutro udało- trudno że bolą- najważniejsze powodzenie akcji. :evil_lol::lol:

Posted

Mam nadaieję, że będzie OK:) Dobrze, ze maż mnie mocno kocha i pomimo marudzenia, ze jutro ładna pogoda a on zamiast nad wodą cały dzień spędzi w aucie, jednak ze mną jedzie:)

Fotorelacja będzie:) Mam nadzieję, ze Abi będzie grzeczny podczas podróży.