Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co dzisiaj ? Wtorek.. Mam nadzieję, że damy radę uzbierać 160zł wpłat stałych..

Podczas wydawania Abiego myślę, że będzie ktoś z TOZu. Jak się dodzwonię i dowiem, to Wam napiszę.

some - ale TOZ bierze psa na siebie, tutaj nie będzie żadnej konkretnej osoby.. Może ktoś zadzwonić do Agnieszki i się upewnić ? Bo ja nie mam jej numeru..

Posted

Dziewczyny jestem pod komórką 603 840 394 . Jade do schroniska szukać mojej suni i przy okazji zajrzeć do Abiego. Ustalcie wszystko z TOZem na sobotę i podajcie mi dane osoby. Bez tego nic nie zalatwie.

Posted

Ja rozmawiałam już ze znajomą agnieszki32 z TOZu. Monika powiedziała, że ona będzie przy wydawaniu psa, ale musi być też jakaś osoba prywatna, która weźmie psa na siebie i podpisze umowę ze schronem.
some może to potwierdzić, to samo napisała mi na pw.

Więc trzeba znaleźć kogoś, kto zgodziłby się wziąć psa na siebie. Popytam na pw.

Posted

Właśnie odebrałam wiadomość na pw.Niestety w piątek późnym popołudniem wyjeżdżam na urlop,już wszystko zaklepane,nie mogę przesunąć,wracam dopiero 18.07.W innym wypadku przyjęłabym psa na siebie.Gdyby jeszcze kiedyś była taka potrzeba to dajcie znać,jak będę to na pewno pomogę.

Posted

:evil_lol:
miło mi, że ciotka, którą tak lubię lubi też mnie:loveu:

powysyłałam pw z zaproszeniami na wątek, wieczorem powysyłałam jeszcze więcej, ale to po meczu i jak dam radę, to też przed meczem Niemcy-Hiszpania :loveu:

Posted

nie tym razem :placz: Niemcy bez Muellera, to nie Ci Niemcy, którzy tak zawzięcie grali z Anglią, czy Argentyną.. No, ale zostaje im jeszcze walka o 3 miejsce z Urugwajem :lol:
Za 2 lata będzie lepiej, pojadę na mundial i będę im kibicować z samych trybun :evil_lol: chyba że Polacy będą grali, wtedy będę miała 2 drużyny:loveu: Ale, ale Hiszpania też jest fajna, niech tylko nie dopuszczą do zwycięstwa Holandii :evil_lol:

Abi przepraszam, za offa, ale co ja na to poradzę, że jestem wielką fanką futbolu:loveu:

Posted

No nie kobieta fanka piłki nożnej:crazyeye: witaj w klubie:evil_lol: Ja tam się cieszę, ze Hiszpania wygrała :lol: Czy osoba która bierze Abiego na siebie, musi być po niego osobiście?

Posted

oo, to pojedziesz ze mną na mundial 2012 :loveu::loveu:
Ja z Hiszpanii lubię jedynie D. Ville, a z Niemiec znajdzie się więcej chłopaków, dlatego kibicuję naszym zachodnim sąsiadom :loveu:

Tak, osoba, która zdecyduje się wziąć psa na swoje nazwisko musi być osobiście przy wydaniu psa. Chyba, że da się zrobić przekręt i ktoś podałby się za tą osobę, ale może lepiej nie ryzykować :lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Doszly pieniazki od:
Igielka 10zl
50 zl od kogos z Bezrzecza ( niema niku niestety)

Prosze wpisujcie swoje niki tez w przelewach :)

Z Bezrzecza to na pewno some ;)

Posted

Atomowka:
aaa, ciotka.. damy czadu na trybunach :evil_lol: będziemy najgłośniejsze i najpiękniejsze :diabloti:

jeśli wątek nie zostanie przepisany na mnie, to będę prowadzić aktualizację w moim pierwszym poście, czyli drugim z kolei.

Posted

dziewczyny, macie może numer do Kamili ? Bo nie wiem co z jej fantami na bazarek, nie dostałam ani zdjęć, ani opisów..

Abi Ty hopsaj do góry, mam nadzieję, że zjawią się ciotki i wujkowie z dzisiejszych zaproszeń, a ja już spadam :lol: idę rozpaczać po porażce Niemców :-(

Posted

Widzę, że nic narazie nie wiadomo...Miałam napisać max.wymiary klatki, ale wczoraj nie dałam rady tego zmierzyć. Tak się tylko zastanawiam czy ta klatka jest składana. Abi jest chyba mniejszy od psa po którego jadę (jadę po Gobiego - podhalan). I zaczęłam sie zastanawiać czy jak będę miała w bagazniku klatkę, do której nie wjedzie Gobi to co z nią zrobię zeby go zabrać...Że też nie wiadomo jak Abi jeździ samochodem. Bo moze być grzeczny a wtedy klatka nie byłaby potrzebna.

Posted

some napisał(a):
tak, Bezrzecze to ja:) Mam nadzieję że uda się znaleźć dziś już kogoś kto podejmie się adopcji. Czekam na info.

Czy to Ty szukasz suni cocer spaniela??? Widziałm wczoraj ogłoszenia i tak sobie odrazu o Tobie pomyślałam.