Estrella Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 jak zobaczyłam zdjęcie, to też myślałam, że to rany postrzałowe. Ale ja nie znam się na tym.. :( Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 A teraz UWAGA, UWAGA... nasz misiek.. ŻYJE!!! Żyje, żyje!:loveu::loveu::loveu: Beataczl zadzwoniła (bardzo jej dziękuję za telefon, poświęcenie, zaangażowanie) a przed chwilą napisała mi smsa z tą cudowną wiadomością:loveu: Piesek jest już po kwarantannie. Tylko będziemy musiały go wykastrować, bo oni sterylizują tylko suczki. No ale najgorsze już za nami... Beataczl będzie też odwiedzać misia w hotelu:) :) ale jestem szczęśliwa:loveu::loveu: Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Czekam na odp. beataczl, ale jej teraz nie ma w domu. Później wejdzie na dogo. Jakby co, to ja mogę zapytać się kilku cioteczek, ale nic nie obiecuję :( Właśnie wysłałam kilka zaproszeń na wątek, wieczorem jeszcze dokończę. Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Dziękujemy :) :) Kamila - będziesz aktualizować pierwszy post ? I jeszcze musimy ustalić na jakie konto zbieramy pieniądze. Niestety, ale ani ja, ani beataczl nie mamy takiej możliwości. :( Kamila ? Chyba że można bezpośrednio na konto hotelu ? Tak też byłoby dobrze.. Ciężko, bo beataczl nie ma samochodu.. Poprosiłam na pw inną cioteczkę, a jak i ona nie będzie w stanie nam pomóc, to będę do innych pisać. Jakoś damy radę, trzeba tylko wszystko ustalić, najważniejsze, że psiak żyje.. Quote
kamilqax95x Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Estrella napisał(a):Dziękujemy :) :) Kamila - będziesz aktualizować pierwszy post ? ja w środę wyjeżdżam więc to nie ma sensu może ktoś przejmie za mnie wątek ?? Estrella napisał(a): I jeszcze musimy ustalić na jakie konto zbieramy pieniądze. Niestety, ale ani ja, ani beataczl nie mamy takiej możliwości. :( Kamila ? ja też nie mam takiej możliwości :( Quote
furciaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Wplaty prosto do hotelu to raczej kiepski pomysl, ktos musi nad tym czuwac i robic dokladne rozliczenia, przypominac zapominalskim itd Zreszta nie wiem czy wlasciciel hotelu bedzie miec czas zeby liczyc i sprawdzac takie pojedyncze wplaty. Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Masz rację, to był głupi pomysł. a może jest jakaś cioteczka, która podjęłaby się zbierania wpłat na własne konto ? Żałuję, że ja nie mogę z tym pomóc, no ale nie mogę.. :( Kamila jeśli chcesz, to ja mogę przejąć prowadzenie wątku, tymczasowo, lub na stałe jak wolisz. Albo ktoś inny. Quote
kamilqax95x Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Estrella napisał(a):Masz rację, to był głupi pomysł. a może jest jakaś cioteczka, która podjęłaby się zbierania wpłat na własne konto ? Żałuję, że ja nie mogę z tym pomóc, no ale nie mogę.. :( Kamila jeśli chcesz, to ja mogę przejąć prowadzenie wątku, tymczasowo, lub na stałe jak wolisz. Albo ktoś inny. najlepiej by było gdyby ktoś przeją bo ja nie mam czasu często na dogo więc jak chcesz to możesz przejąć a ja będę czuwać jako... ktoś tam :) Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 kamilqax95x napisał(a):najlepiej by było gdyby ktoś przeją bo ja nie mam czasu często na dogo więc jak chcesz to możesz przejąć a ja będę czuwać jako... ktoś tam :) dobra, ale jak to się robi ? :evil_lol: do moda trzeba ? Ty będziesz czuwać jako cioteczka Kamila, a nie ktoś tam :) :) Troszkę zamieszania się zrobiło, potrzebny transport i konto od jakiejś cioteczki, wtedy będzie można zbierać pieniądze.. ja nie wiem, którą poprosić ? :oops: Quote
furciaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jesli nikt sie nie znajdzie to moge udostepnic swoje konto do wplat. Ktos juz pisal na watku transportowym ?? Quote
kamilqax95x Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Estrella napisał(a):dobra, ale jak to się robi ? :evil_lol: do moda trzeba ? Ty będziesz czuwać jako cioteczka Kamila, a nie ktoś tam :) :) do moda trzeba Estrella napisał(a): Troszkę zamieszania się zrobiło, potrzebny transport i konto od jakiejś cioteczki, wtedy będzie można zbierać pieniądze.. ja nie wiem, którą poprosić ? :oops: ja tez nie wiem którą :( Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 furciaczek - dziękuję za Twoją pomoc! Lazy pisze, że mogłaby zawieźć psiaka do hotelu w następną sobotę, kiedy to będzie wiozła ze swoim TZ innego psiaka. Wtedy też koszta się rozłożą. I jeśli pies okaże się agresywny/będzie niszczył samochód, to trzeba będzie skombinować klatkę transportową. A niestety nie mamy możliwości sprawdzić jego zachowania podczas podróży.. :( Ja myślę, że nawet lepiej będzie jeśli misiek pojechałby w nast. sob. bo wtedy będzie więcej czasu na zbieranie wpłat.. Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 beataczl zadeklarowała 10zł stałej:loveu: poinformowała mnie sms-em. aganela - dziękuję, że weszłaś. myślimy też o bazarku, ja nie mam dużo fantów, ale coś na pewno znajdę. beataczl też da jakieś książki i ciuszki. :loveu: Quote
LAZY Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja jadę "na pusto" po psa a nie z psem:) Czy ktoś ma klatkę transportową na wszelki wypadek do wypożyczenia??? Estrella dałaś znać Agnieszce32 o sprawie? Ona bywa chyba w schronisku. Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 LAZY napisał(a):Ja jadę "na pusto" po psa a nie z psem:) Oj, przepraszam :lol: źle zrozumiałam. z tego co wiem, to beataczl pisała z Agnieszką o psiaku.. Quote
amica Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jestem na zaproszenie wysłane na PW. W tej chwili ni mogę się zdeklarować na stałe, gdyż nie wiem ile będę musiała wyłożyć na swojego podopiecznego psiaka, ktry też nie ma uzbieranej kasy na hotelik. Zapisuję wątek i ozbacze jak będę stała z kasą, jeśli tylko będę mogla to przeleje grosik. Quote
Javena Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Estrella ,dziekuje za zaproszenie. Niestety ,sama robię to samo dla naszego Cykorka. Nie moge deklarować nic,chyba,że coś mi wpadnie w kieszeń ,to wysle jednorazowo. ZAPISZE WĄTEK,będe zaglądac i podnosić. Quote
Estrella Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 dzięki cioteczki, że wpadłyście :loveu: Ja tak samo - jak coś mi wpadnie do kieszeni, to wpłacę, ale na razie nic :-( na dniach zrobimy bazarek, czy ktoś chciałby dorzucić jakieś fanty ? Quote
dineh Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 widzę że jest banerek przepraszam że ja dopiero teraz próbowałam wejść ale w domu komputer nie daje rady nawet takich rzeczy zrobić Quote
Ariada Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Przepraszam, ze wczesniej nie napisalam, ale przez weekend nie mialam w ogole czasu, zeby zagladac do neta. Ale widze, ze poradzilyscie sobie z wizazem :) w ogole chetnie bym pomogla, ale niestety stalej deklaracji na dzien dzisiejszy juz nie moge dac, a z jednorazowa musze poczekac i zobaczyc jak bede stala z finansami po oplaceniu rachunkow. Ale trzymam kciuki :) Quote
kamilqax95x Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ja też podnoszę .... a może warto zrobić mu ogłoszenia ?? Quote
Recommended Posts