Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejjjjjjjjjjj!!!!! o widze ze weekendzik i swietujecie :diabloti: ja tez :) zdrowko za Abisia, Miecia , Krokodylow i Areskow!mowilam ze sie dogadaja!

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ale co?! ja nie moge pisac postu pod postem ;-)
wiedzialam ze sie uda i oto mamy dowody :) a to ze Abis trafil do najcudowniejszego domu pod sloncem to wiem od samegopoczatku a i Grazynka na biezaco mnie w tym utwierdza ;) co pare dni rozmawiamy sobie przez telefon...

Posted

dobry wieczor:) jak tam Kochani? nasz Abis nie dokucza za mocno? przepraszam ze cisze ale zaangazowalam sie troche w zbiorke dla naszego schroniska. posciel, koce, materace, ryz... u nas jest straszny mroz :( od jutra bede jezdzic i zbierac to po znajomych a w niedziele ruszam do naszego schronu. bede musiala sie przelamac.... ciezko jest tam jezdzic... bylam tam moze zaledwie pare razy, inaczej mialabym schron w domu. podczas jednej z wizyt wtedy zobaczylam Abisia wlasnie z ta ogromna rana na boku... i to ze teraz jest u Was utwierdza w przekonaniu ze warto uratowac CALY SWIAT chociazby jednemu zwierzeciu niz nic nie robic.. buziaki!!

Posted

rozmawialam dzis z Grazynka, oczywiscie u naszego chlopaka bez zmian :) wszyscy go kochaja i rozpieszczaja a on czuje sie wspaniale.
z Mietkiem dobrze sie dogaduja.
ABisiowi od czasu do czasu dokucza biegunka ale Grazynka stara sie nad tym panowac.

Posted

AresekSE napisał(a):
i tylko tyle zachwytow?;)
prosze o pochwaly dla naszych chlopakow bo nie bedzie wiecej zdjec:cool3:
renata (ta od Mietusia)

I ja się zachwycam:p

Tak się zastanawiam, mówicie do niego po polsku czy jako do "dzieciaka" aktualnie jakby to powiedzieć... dwujęzycznego, to i tak i tak?;):lol:

Posted

Mowimy do niego po polsku, szwedzkiemu sie przysluchyje ale raczej nic nierozumie.
Z Some grazyna czasami gada przez tel. Z Abisiem coraz lepiej. Sam schodzi po schodach:multi:. Ubieramy go w szeleczki i otwieramy dzwi a Abis sam smiga sobie na dol, w miedzy czasie sie konczymy ubierac. Przestal juz ""brudzic"" w mieszkaniu. Niemielismy zadnego incydentu juz 2 tygodnie.
Zeby tylko jeszcze go oduczyc zebrac;)

Posted

widze, ze zzera was ciekawosc...:)
z tego co wiem (a wiem duzo) to Abis ma sie swietnie.
futerko ma prawie biale, je zdrowe rzeczy i chodzi czesto na spacerki.
kocha swoich panciow i jest w siodmym niebie!!!!!
pozdrawiam wszystkie ciekawe ciotki!!!!!
dobrze, ze sie martwicie i macie pytania:)
renata

Posted

AresekSE napisał(a):
widze, ze zzera was ciekawosc...:)
z tego co wiem (a wiem duzo) to Abis ma sie swietnie.
futerko ma prawie biale, je zdrowe rzeczy i chodzi czesto na spacerki.
kocha swoich panciow i jest w siodmym niebie!!!!!
pozdrawiam wszystkie ciekawe ciotki!!!!!
dobrze, ze sie martwicie i macie pytania:)
renata

Martwimy?;) Wcale, a że zżera ciekawość, to już inna bajka:evil_lol:. A jak tam flancowany Szwed:evil_lol:, w śniegu nie ginie?;)

Wybaczcie:oops:, zaproszę na wątek Lusi
http://www.dogomania.pl/threads/223192-Bursztynowa-LUSIA-skrajnie-wychudzona-sunia-pilnie!!!-Dt-lub-ds-prosz%C4%99!!!!

Posted

Bardzo proszę o głosy na Krakvecie na wspólnego kandydata forum dogomania i miau:

Instrukcja głosowania w Krakvecie:
1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
i wciskasz "wyślij"
5. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link (uwaga: ta wiadomość często ląduje w spamach),
6. logujesz się na Forum Krakvetu, http://www.krakvet.pl/forum, wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. wybierasz wątek "Poznajmy się", chyba, że masz ochotę zabrać głos na jakiś inny temat,
i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie.
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - Luty 2012”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję, na którą glosujesz (Trzy Pomorzanki to obecnie pozycja 7) i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz hasło, zaczynasz od punktu nr 6, czyli logowania się

Posted

[quote name='some']Grazynko! prosze podajcie mi swoj numer stacjonarny bo gdzies posialam go :( zadzwonilabym wieczorkiem, albo Wy jesli mozecie tak okolo 21...[/QUOTE]je
zadzwonilam przed chwila do Grazynki, ze zgubilas telefon do Abisia ( a swoja droga fe, nie ladnie!:))
a ona mi mowi, ze zaraz do ciebie zadzwoni....
szczesciary.... nie potrzebuja posrednikow:(
cos z ta dogomania jest dzisiaj na bakier!
renata

Posted

a bo Artur przeczytal ze prosze o kontakt i Grazynka zadzwonila ;) oczywiscie u Abiska bez zmian... no tylko jedno...Grazynka sie martw jego jelitami... raz zalatwia sie ladnie a raz ma biegunke.. nie wiemy co sie dzieje.. w najblizszych dniach krokodyle skonsultuja sie z wetem. a Abis na suchym od paru dni i to wcale nie pomaga :( Renatko dziekuje!