krokodyl1 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kiedy mozna Abisia odbierac? Dajcie jakis nr tel. zeby sie jakos skontaktowac. Quote
some Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 krokodylu kiedy chcielibyscie odebrac Abiego? czekalam na jakies info od Was, zeby powiadomic pania Danusie. ja jutro wyjezdzam w Wasze strony na 4 dni ale moze bede pod internetem. prosze dajcie znac czym predzej to jeszcze dzisiaj zadzwonie i poprosze o przygotowanie paszportu itp. przepisy na bank weszly w zycie? tzn. ze wystarczy tylko paszport Abisiowi? Quote
AresekSE Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jescze raz przypominam o aktualnych szczepieniach a przede wszystkim o rabbies! odrobaczenie powinno byc zrobione ale nie musi. powodzenia renata przepisy weszly na bank Quote
some Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ok rozmawialam z pania Danusia. teraz czekam na tel od krokodyli. nie mam dobrych wiesci, Abis zle sie czuje. nie wiem czy to nie zmieni decyzji krokodyli. Abisiowi zaczyna się zaćma, serducho juz nie te, lapki mu siadaja ;(((((((((( niestety pani Danusia powiedziala wprost: Abis moze zyc jeszcze rok, dwa albo 2 tygodnie. bardzo by chciala zeby te ostatnie dni spedzil przy kochajacych go ludziach. Abis bylby gotowy na piatek , z pakietem lekow, zaleceniami itp. podroz tez moze byc dla niego nielatwa. boze zzaraz sie poruycze!!!!!! czemu tak dlugo musial czekac?!!! jeszcze decyzje w zaistaniales sytuacji musza podjac krokodyle. renatko prosze przeslij mi na prv DOKLADNE wytyczne dotyczace przewozu bo musze to wszystko wyslac do p. Danusi. opowiadala mi ze ostatnio zawrocili psa z Anglii bo czegos brakowalo. Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 some napisał(a):ok rozmawialam z pania Danusia. teraz czekam na tel od krokodyli. nie mam dobrych wiesci, Abis zle sie czuje. nie wiem czy to nie zmieni decyzji krokodyli. Abisiowi zaczyna się zaćma, serducho juz nie te, lapki mu siadaja ;(((((((((( niestety pani Danusia powiedziala wprost: Abis moze zyc jeszcze rok, dwa albo 2 tygodnie. bardzo by chciala zeby te ostatnie dni spedzil przy kochajacych go ludziach. Abis bylby gotowy na piatek , z pakietem lekow, zaleceniami itp. podroz tez moze byc dla niego nielatwa. boze zzaraz sie poruycze!!!!!! czemu tak dlugo musial czekac?!!! jeszcze decyzje w zaistaniales sytuacji musza podjac krokodyle. renatko prosze przeslij mi na prv DOKLADNE wytyczne dotyczace przewozu bo musze to wszystko wyslac do p. Danusi. opowiadala mi ze ostatnio zawrocili psa z Anglii bo czegos brakowalo. jaka smutna wiadomość- Abiś tak długo czekał na dobry domek- tak bardzo chcielibyśmy by chociaż na jesień życia miał kochającą rodzinę. Quote
some Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no cioteczki, Abis w niedziele wyrusza do swojego nowego domku!!!!!!!!! wszystko juz prawie dopiete na ostatni guzik!! kochane krokodyle wcale nie zmienily swojej decyzji! mariamc dostala juz ode mnie zestaw informacji, z krokodylami rozmawialam i bede jeszcze rozmawiac wieczorkiem. zobaczycie ze nasz chlopak nabierze sil w nowym domku! a jak sie usmialam, jak odebralam telefon i Artur sie przedstawil: krokodyle z tej strony.. dobre to bylo :) wiecej szczegolow wieczorkiem tak poza tym to od jutra do niedzieli mnie nie ma, ale jestem pod komorka, pani Danusia, Renatka i krokodyle maja do mnie numer jak cos, zreszta postaram sie tez dostac do netu. p.s. Atomowko jak finanse Abiego? czy zostala jakas nadwyzka? Quote
Kamila Proc Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 krokodyle, jestescie naprawde wspaniali Quote
krokodyl1 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 witamy wszystkich!!!! dopiero dogralismy dojazd, czyli prom i bilety. w niedziele o 21 odplywa prom z Gdyni do Szwecji. Abis zostanie odebrany w niedziele przed poludniem. odbierze go nasz przyjaciel Jacek razem z corka, ktora bedzie opiekowala sie Abisiem w drodze do domu. moja zonka leci jutro z renata na zakupy dla Abisia. w przyszlym tygodniu idziemy z Abisiem do weta. nie wiem co jeszcze pisac...jestesmy szczesliwi ale zmartwieni zdrowiem Abisia:( mamy nadzieje, ze polepszy mu sie u nas w domku, gdzie jest cieplutko i bedzie bardzo kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymajta kciuki i do uslyszenia!!!!!! krokodyle i renata Quote
some Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Aga ja dzis caly dzien rycze... tak mi strasznie przykro ze bede w tym czasie poza krajem ale mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze. jak cos to do 12 w niedziele mam wlaczona komorke, pozniej przez 1,5 h bede niedostepna. dzieki krokodyle ze opisaliscie szczegoly, ja dopiero dotarlam do domu i przede mna jeszcze masa roboty. zobaczycie jak nasz Abis odmlodnieje, jestem tego pewna! Quote
krokodyl1 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 kamila, some!!! w koncu mozemy hopac Abisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem u krokodyli i na ich "loginie"! siedzimy i czytamy caly czas wszystkie nowe wiadosci u Abisia. znowu kocham zycie renata i.......te krokodyle sorry ale swietujemy Quote
some Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ha ha ha! a ja musze odejsc od kompa bo w ogole nie poloze sie przed podroza! ale bede tu zagladac! krokodyle juz wyslalam Wasze numery komorek oraz komorke do Jacka T. pani Danusi ;) a co ja tez mam takiego mini szampanika w puszeczce i swietuje;) Quote
krokodyl1 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jacek juz dostal nr tel. do Danusi. W poniedzialek powinnismy sie odezwac jak Abis bedzie juz u nas. Mam nadzieje ze Jacek trafi do nas bez problemow, podroz w szwecji to jakies 6h. Juz kiedys jechal ta trasa wiec niepowinno byc problemow. Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Abiś będzie szczęśliwy jeszcze długo .... czego gorąco życzę :) Quote
Igiełka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Abi będzie mieć wspaniały dom- na takie momenty warto czekać :) Quote
Enigma79 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 To ja się również dołączę do trzymających kciuki za podróż Abiego do nowego domu, życząc duuuużo zdrowia i powodzenia. Bardzo wzruszająca historia... podobna do Miecia. Quote
AresekSE Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 czekamy z niecierpliwoscia na Abisia! z tej radosci, ze Abis przyjezdza, troche poswietowalismy, oj bolala glowa na drugi dzien! sama w to nie wierze! renata Quote
mariamc Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nie może być normalnie, Abiś się właśnie suszy! Nie jest do końca doprany, został odrobaczony , lekko się zafajdał i wytarzał się w tym z lubością.... Nie można było go porządnie wyprać bo w pralni za ciepło na jego serce , do tego się strasznie stresował...... Wszystko gotowe , czekamy. Quote
AresekSE Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 i jak tam? czy Abis juz odebrany? renata Quote
beataczl Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 i ja trzymam kciuki i pytam czy Abis juz pojechal? mialam jechac dzis pozegnac sie z Abisiem ale samochod nie byl w dyspozycji tak zaluje Quote
some Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 witajcie! juz pisze co wiem. od razu po wyladowaniu napisalam smsa do krokodyli ale jeszcze nie otrzymalam odpowiedzi, chyba Grazynka jest w pracy. no ale dodzwonilam sie do mariamc i do p.Jacka, ktory wiezie Abisia. Abis juz jest w drodze! pedza na prom. nasz slodziak po tabletkach na odrobaczanie powiedzmy "nabrudzil" po czym sie w tym wytarzal :diabloti: mariamc biedna dzis go jeszcze kapala i suszyla. no ale towarzysze podrozy byli zadowoleni bo Abis piekny czysty i pachnacy wybral sie w podroz. smialysmy sie z p. Danusia ze Abis pieknie sie pozegnal, postanowil nie dac zapomniec o sobie na dluuugo! troszke sie chlopak cala sytuacja zestresowal, ale mysle ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej. Abi dostal tabletki i karme na 6 dni. jak tylko dostane jakakolwiek informacje od razu napisze. pan Jacek, ktory wiezie Abisia powiedzial ze jedzie pieknie, grzecznie., mieli postoj- Abi napil sie wody zrobil siku i ruszyli dalej., jest bardzo grzeczny.chyba chlopak wie po prostu co go czeka ;) Quote
Recommended Posts