Igiełka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 uważam podobnie- Kamila śmiało zakładaj :) Quote
kamilqax95x Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 A wiadomo jak tam Abi ? :) No to zapraszam do psiaka ;) http://www.dogomania.pl/threads/217755-4-letni-pies-ze-schroniska.-szczecin?p=18003930#post18003930 Quote
Igiełka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Szkoda że nie ma Estrelli- myślałam że odezwie się ale cisza Quote
AresekSE Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 czesc cioteczki! czas zeby powoli dopelniac formalnosci. prosze zebyscie zobaczyly szczepienia Abisia, to najwazniejsze jest na wscieklizne (rabies, chyba tak sie pisze) trzeba tez niedlugo zalatwic paszport i przed samym wyjazdem odrobaczyc. wyjazd na poczatku stycznia wiec i czasu jest duzo. wszystkie koszty pokrywaja krokodyle. sprawdzcie, obliczcie i dajcie znac. pozdrawiam renata Quote
some Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 dziewczyny czy ktoś skontaktował się z p. Danusią w sprawie o której pisze Renatka? z tego co wiem to beataczl zawsze utrzymywała kontakt ze Szczecinkiem. mogę to zrobić oczywiście ja tylko proszę o informację, bo nie bede zawraca;la glowy mariamc jeśli ktoś się już z nią skontaktował. Quote
Atomowka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja się nie kontaktowałam w tej sprawię Quote
AresekSE Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 prosze o powazne potraktowanie, zeby wiedziec na czym stoimy. pozdrawiam renata Quote
some Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 spokojnie, ja dzisiaj zadzwonię do pani Danusi. muszę mieć tylko chwilę luzu w pracy Quote
some Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ok, rozmawiałam z pania Danusia. Pani Danusia wszystko sprawdzi tj. ostatnie szczepienie na wściekliznę, kiedy musi zostać odrobaczony (wydaje mi sie ze na 48h przed opuszczeniem kraju), generalnie zapyta swojego weterynarza bo tego w glowie nie ma. paszport mozna wyrobic w Szczecinku. koszt tez poda ale to za jakis czas, jak sie wszystkiego dowie. generalnie to musimy przesledzic watek- Abis pewnie był zaczipowany w schronie w Szczecinie, ja nie wiem jaka teraz jest procedura. czy chip został od razu zarejestrowany na osobą adoptujaca Abiego ze schronu? potrzebujemy dane nowych wlascicieli, aby ich wpisac do paszportu no i na nich przepisac chipa chyba. mariamc pamieta ze Abis jedzie do Szwecji takze wszystkiego sie dowie i dopilnuje. kobieta o zlotym sercu... tak poza tym to nasz obzartuch znowu jest sam bo wszystko wyjada z misek a wiadomo ze nie moze. czuje sie dobrze i je teraz karme Hepatil zeby podregenerowac watrobe. trzeba zadzwonic do pani Danusi za pare dni Quote
AresekSE Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 dzieki some, ze sie tym zajelas:) dane nowych wlascicieli podamy jak tylko dacie znac. rozmawialam dzisiaj z krokodylami na temat miedzy innymi karmy hepatil, wzieli to pod uwage i beda kontynuowac taka forme zywienia. prosili rowniez o dokladne dane co do leczenia, zeby to powtorzyc szwedzkiemu wet. pozdrowionka dla wszystkich renata i krokodyle Quote
Atomowka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dostałam fakturę do zapłacenia za hotelik Abiego a on ma tylko 40 zł na koncie Ja nie mam nawet kasy żeby założyć Quote
AresekSE Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 jutro dam im znac i na pewno oplaca hotelik. to jest za grudzien? renata Quote
Atomowka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 To jest do 10.12 na pierwszej stronie jest dokładne rozliczenie kasy Abiego Quote
krokodyl1 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Atomowka jestes? Jest wogole ktoskto ma cale konto Abisia? To co ja dostalem to brakuje tam troszke. BIC/Nationellt ID niemam. Niewiem nawet jaki to bank bo bym znalazl Quote
Atomowka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jestem jestem Numer konta mam ja, bo ja zbieram do siebie kasę Już Ci wysyłam numer konta z danymi Quote
krokodyl1 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Juz poszlo, na hotelik juz ma i byle do stycznia Quote
Atomowka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Krokodyl dziś kasa od Was przyszła, dzięuję serdecznie Opłaciłam hotelik Abiego i rozliczenie dokładne jest na 1-szej stronie Quote
Recommended Posts