Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc cioteczki!
czas zeby powoli dopelniac formalnosci.
prosze zebyscie zobaczyly szczepienia Abisia, to najwazniejsze jest na wscieklizne (rabies, chyba tak sie pisze)
trzeba tez niedlugo zalatwic paszport i przed samym wyjazdem odrobaczyc.
wyjazd na poczatku stycznia wiec i czasu jest duzo.
wszystkie koszty pokrywaja krokodyle.
sprawdzcie, obliczcie i dajcie znac.
pozdrawiam renata

Posted

dziewczyny czy ktoś skontaktował się z p. Danusią w sprawie o której pisze Renatka? z tego co wiem to beataczl zawsze utrzymywała kontakt ze Szczecinkiem. mogę to zrobić oczywiście ja tylko proszę o informację, bo nie bede zawraca;la glowy mariamc jeśli ktoś się już z nią skontaktował.

Posted

ok, rozmawiałam z pania Danusia. Pani Danusia wszystko sprawdzi tj. ostatnie szczepienie na wściekliznę, kiedy musi zostać odrobaczony (wydaje mi sie ze na 48h przed opuszczeniem kraju), generalnie zapyta swojego weterynarza bo tego w glowie nie ma. paszport mozna wyrobic w Szczecinku. koszt tez poda ale to za jakis czas, jak sie wszystkiego dowie. generalnie to musimy przesledzic watek- Abis pewnie był zaczipowany w schronie w Szczecinie, ja nie wiem jaka teraz jest procedura. czy chip został od razu zarejestrowany na osobą adoptujaca Abiego ze schronu? potrzebujemy dane nowych wlascicieli, aby ich wpisac do paszportu no i na nich przepisac chipa chyba. mariamc pamieta ze Abis jedzie do Szwecji takze wszystkiego sie dowie i dopilnuje. kobieta o zlotym sercu...
tak poza tym to nasz obzartuch znowu jest sam bo wszystko wyjada z misek a wiadomo ze nie moze. czuje sie dobrze i je teraz karme Hepatil zeby podregenerowac watrobe. trzeba zadzwonic do pani Danusi za pare dni

Posted

dzieki some, ze sie tym zajelas:)
dane nowych wlascicieli podamy jak tylko dacie znac.
rozmawialam dzisiaj z krokodylami na temat miedzy innymi karmy hepatil, wzieli to pod uwage i beda kontynuowac taka forme zywienia.
prosili rowniez o dokladne dane co do leczenia, zeby to powtorzyc szwedzkiemu wet.
pozdrowionka dla wszystkich
renata i krokodyle