agnieszka32 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Nikaragua napisał(a):na dogo była 15X, ale tu nie zajrzała..... i do mnie też sie nie odezwała.... Jak dla mnie, sytuacja jest oczywista - Estrella, jeśli to czytasz, powinnaś się ze wstydu pod ziemię zapaść! P.S. Mogę sobie wyobrazić, jak bardzo nowa rodzinka nie może się doczekać Abisia - ale ma chłopak szczęście :) P.S.2 - Błagam dziewczyny, nie "hopajcie" w stylu "dzień dobry", "dobranoc", "podnosimy" itd, bo to strasznie denerwujące jest - po co pisać posty nic nie znaczące? Wchodzenie na wątek, na którym ktoś coś takiego napisze, to tylko strata czasu - a czas to pieniądz ;) Quote
agnieszka32 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Kamila Proc napisał(a):czyli nie hopac wg Ciebie? Nie ;) Za każdym razem, gdy widzę nowy wpis w wątku, myślę że coś ważnego się wydarzyło, wchodzę czytam (co zabiera czas), a tu nic ;) Może i miałoby to jakiś sens w dziale, gdzie jest dużo wątków, po to, by wątek był widoczny i ktoś, nawet przypadkiem, trafił na ten właśnie wątek i pomógł psu. Ale tutaj (w zachodniopomorskim) wątków jest mało, wszystkie są właściwie na pierwszej stronie, a i Abiś jest bezpieczny (no, prawie ;). Może to ja mam tylko takie odczucia, to jest oczywiście, tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać :) Quote
some Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 nie, no ja sie z tym zgadzam, bo zawsze widzac nowy wpis mam nadzieje na jakies nowinki o Abisiu typu: zdjecia, posty od krokodyla czy AresekSE etc. a faktycznie u nas na zachodniopomorskim watkow az tak wiele nie ma. ale Kamilo nie bierz tego do siebie :) to sie tyczy wszystkich. ale oczywiscie od czasu do czasu jak jest zbyt dluga cisza , to mozemy sie przypominac ;) Quote
AresekSE Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 a ja sie witam z Abisiem i z cioteczkami:) "krokodyle" nie sa z tych co siedza na dogomani, ale ja tak. czekaja na Abisia jak na wlasne dziecko! juz maja wszystko ustalone: -od razu ida do weta (moj najlepszy i sprawdzony) -miejsce do spania tez ustalone, chyba, ze Abis wybierze sobie inne -mieciutkie poslanko do spania -albo jeszcze "miekciejsze" od upodoban Abisia -duzo milosci albo jeszcze wiecej -i coooooo sobie tylko Abis zazyczy!!! pozdrowionka.....hopnelam przez przypadek renata Quote
Kamila Proc Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 no i mam dylemat - hopac, czy nie? to na razie nie bede Quote
Atomowka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Faktycznie nie hopajcie tak bezsensu w sumie i tak nawet od tego hopania nikt nowy się tu nie pojawił Abisiu mizianka Quote
Atomowka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 hahahah Kamila kochana nasza, a hopaj ale nie tak często:) są czasami strony,że kilka wpisów pod rząd to jest same hopanie bez żadnych ważnych treści Oczywiście od czasu do czasu trzeba Abisia hopnąć Quote
Igiełka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Witajcie:) Jestem u Abisia po dłuższej nieobecności. I bardzo cieszę się z perspektywy super DS trzymam mocno kciuki by wszystko się udało :) Mam podobnie też martwię się o Estrellę- znam ją i wiem że nie zostawiłaby Abiego- myślę że coś się stało i nastąpił taki obrót sprawy. Quote
Kamila Proc Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 przez to "niehopanie" Abis nam spadl Quote
dudson13 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Długo mnie nie było, w ogóle wśród dogomaniaków. Ale się ucieszyłam, jak zobaczyłam, że Abiś już niedługo w nowym domku będzie. Czekam w takim razie na wieści Quote
Kamila Proc Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 taki dzisiaj ladny dzien i pomyslalam: "hopne Abisia". pozniej jednak opamietalam się i jednak nie bede hopac Quote
Kamila Proc Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 dzisiaj znowu dopadl mnie dylemta "hopania", tym razem poznym popoludniem Quote
Kamila Proc Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 a dzisiaj sie ze wszystkimi przywitam Quote
Inez de Villaro Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Danusia leży chora, a komputer odmówił jej posłuszeństwa, więc wpiszę prośbę od niej do Was... mariamc bardzo prosi o głosy na swego syna w konkursie "Must be the music" na POLSACIE - zespół BRUK BROTHERS jest już w finale i walczy o zwycięstwo!!! można głosować sms-owo pod nr 7370 na nr 3!! już od dzisiaj!! max 5 sms-ów dziennie... Liczymy na Wasze wsparcie :smile: syn mariamc stale wspiera nasze schroniskowe biedy!!! Quote
Recommended Posts