Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
na dogo była 15X, ale tu nie zajrzała..... i do mnie też sie nie odezwała....

Jak dla mnie, sytuacja jest oczywista - Estrella, jeśli to czytasz, powinnaś się ze wstydu pod ziemię zapaść!

P.S. Mogę sobie wyobrazić, jak bardzo nowa rodzinka nie może się doczekać Abisia - ale ma chłopak szczęście :)
P.S.2 - Błagam dziewczyny, nie "hopajcie" w stylu "dzień dobry", "dobranoc", "podnosimy" itd, bo to strasznie denerwujące jest - po co pisać posty nic nie znaczące? Wchodzenie na wątek, na którym ktoś coś takiego napisze, to tylko strata czasu - a czas to pieniądz ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila Proc napisał(a):
czyli nie hopac wg Ciebie?

Nie ;) Za każdym razem, gdy widzę nowy wpis w wątku, myślę że coś ważnego się wydarzyło, wchodzę czytam (co zabiera czas), a tu nic ;) Może i miałoby to jakiś sens w dziale, gdzie jest dużo wątków, po to, by wątek był widoczny i ktoś, nawet przypadkiem, trafił na ten właśnie wątek i pomógł psu. Ale tutaj (w zachodniopomorskim) wątków jest mało, wszystkie są właściwie na pierwszej stronie, a i Abiś jest bezpieczny (no, prawie ;).

Może to ja mam tylko takie odczucia, to jest oczywiście, tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać :)

Posted

nie, no ja sie z tym zgadzam, bo zawsze widzac nowy wpis mam nadzieje na jakies nowinki o Abisiu typu: zdjecia, posty od krokodyla czy AresekSE etc. a faktycznie u nas na zachodniopomorskim watkow az tak wiele nie ma. ale Kamilo nie bierz tego do siebie :) to sie tyczy wszystkich. ale oczywiscie od czasu do czasu jak jest zbyt dluga cisza , to mozemy sie przypominac ;)

Posted

a ja sie witam z Abisiem i z cioteczkami:)
"krokodyle" nie sa z tych co siedza na dogomani, ale ja tak.
czekaja na Abisia jak na wlasne dziecko!
juz maja wszystko ustalone:
-od razu ida do weta (moj najlepszy i sprawdzony)
-miejsce do spania tez ustalone, chyba, ze Abis wybierze sobie inne
-mieciutkie poslanko do spania
-albo jeszcze "miekciejsze" od upodoban Abisia
-duzo milosci albo jeszcze wiecej
-i coooooo sobie tylko Abis zazyczy!!!
pozdrowionka.....hopnelam przez przypadek
renata

Posted

hahahah Kamila kochana nasza, a hopaj ale nie tak często:) są czasami strony,że kilka wpisów pod rząd to jest same hopanie bez żadnych ważnych treści
Oczywiście od czasu do czasu trzeba Abisia hopnąć

Posted

Witajcie:)

Jestem u Abisia po dłuższej nieobecności. I bardzo cieszę się z perspektywy super DS trzymam mocno kciuki by wszystko się udało :)
Mam podobnie też martwię się o Estrellę- znam ją i wiem że nie zostawiłaby Abiego- myślę że coś się stało i nastąpił taki obrót sprawy.

Posted

Danusia leży chora, a komputer odmówił jej posłuszeństwa, więc wpiszę prośbę od niej do Was...

mariamc bardzo prosi o głosy na swego syna w konkursie "Must be the music" na POLSACIE - zespół BRUK BROTHERS jest już w finale i walczy o zwycięstwo!!! można głosować sms-owo pod nr 7370 na nr 3!! już od dzisiaj!! max 5 sms-ów dziennie...
Liczymy na Wasze wsparcie :smile: syn mariamc stale wspiera nasze schroniskowe biedy!!!