Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matko jedyna....jak my mamy Wam dziekowac?! jestescie wspaniali!!!!!! dziekujemy ze chcieliscie sie tymi pieniazkami podzielic z Abisiem a nie wydac na wlasnie przyjemnosci.... Renatko podziekuj w imieniu naszym i Abisia pani Grazynce!!. dzieki Wam Abis ma zapewniony hotelik na nastepne 2 miesiace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestescie ludzmi o wielkim sercu!!!!! ale sie ciesze :D

Posted

Grazyna i jej maz Artur chca zaadoptowac Abisia, a do czasu jego przyjazdu beda oplacac jego hotelik.
od stycznia zmieniaja sie przepisy co do przywozu zwierzat do Szwecji (certyfikat itp)
zeby nie wysylac krwi do Berlina, musimy poczekac do stycznia.
pozdrawiamy
renata

Posted

Matko nie wierze!!!!!!!!! rycze rycze i rycze i nie wierze w to co czytam!!!!!!!! Renatko napisz ze to nie zart, ze Ci Panstwo powaznie przemysleli swoja decyzje, ze znaja sytuacje ABisia , jego stan zdrowia itp itd1!!!!!!!!!!!!!! ciotki slyszycie?????? Renatko pwoiedz cos wiecej prosze. napisz cos o tym Państwu wiecej, dlaczego chcieliby adoptowac Abisia etc. mi serce mowi ze skoro to Wasi znajomi to musza to byc ludzie o dobrym sercu.... dziewczyny na pewno teraz beda zadawac mnostwo pytan! ja czulam gleboko w sercu ze tam u Was ktos na niego czeka.......:loveu:

Posted

spokojnie!!!
to nie zart!
to sa nasi przyjaciele i zawsze pomagaja finansowo.
Abisiowi juz tez kiedys wplacili pieniazki.
to sa milosnicy zwierzat, a grazyna jest wieksza wariatka ode mnie jesli chodzi o pieski.
a jej mezowi snil sie kiedys Abis, ze go mieli w domu, to bylo kilka miesiey temu.
i to jest chyba sen proroczy.
renata

Posted

grazyna wlasnie idzie na spacer z moim Mieciem.
dzisiaj byla ze mna u weta na badaniach.
jutro pokaze jej jak sie "obchodzic" z dogomania to sobie z nia pogadacie.
a pic mozecie juz zaczac, nie czekajcie do piatku:)
renata

Posted

ok uspokajam sie bo moje wlasne psy patrza na mnie jak na wariatke jak placze i smieje sie na zmiane przed monitorem.
po prostu to jest tak niesamowicie cudowna wiadomosc... moze pani Grazynka chcialaby nas odwiedzic tutaj na watku? czy ci panstwo maja jakies inne zwierzaki w domku? ale z tego co wiemy to Abis raczej dogaduje sie ze wszystkimi. mam nadzieje ze niedlugo reszta ciotek wejdzie na dogo i przeczyta ta wspaniala wiadomosc, i podzieli moja radosc

Posted

We wrześniu 2 "moje" psiaki znalazły domki, nawet nie myślałam,że Abisia szczęście tak blisko. no to zdrowie Abisia, Abisiowej pańci i pańcia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja póki co sceptycznie do tego pochodzę, jednak promyk nadziei się pojawił i mam nadzieję z dnia na dzień będzie się tlić coraz mocniej
Czy Państwo wiedzą jakie są procedury adopcyjne?
Tzn jak z wizytą? Jak Absia chcą odebrać?
W zasadzie to pod czyją opieką teraz jest Abiś?

Ogromnie dziękuje za tą mega hojną wpłatę, to dla Abiego ogromna szansa,że dożyje swojego ludzia spokojnie w hotelu

Posted

Atomowka napisał(a):
Ja póki co sceptycznie do tego pochodzę, jednak promyk nadziei się pojawił i mam nadzieję z dnia na dzień będzie się tlić coraz mocniej
Czy Państwo wiedzą jakie są procedury adopcyjne?
Tzn jak z wizytą? Jak Absia chcą odebrać?
W zasadzie to pod czyją opieką teraz jest Abiś?

Ogromnie dziękuje za tą mega hojną wpłatę, to dla Abiego ogromna szansa,że dożyje swojego ludzia spokojnie w hotelu

sama zaadaptowalam Mietka ze Szczecina rok temu i dokladnie znam wszystkie procedury.
lepiej niz ktos inny.
renata

Posted

a ja sadze ze wszystko sie uda. przeciez Miecia Renata tez zabierala stad do Orebro. i mysle ze chyba jest odpowiednia osoba do wizyty przedadopcyjnej? Atomowko jakie masz watpliwosci? poza tym mam kolezanke w Orebro, ktora na pewno na moja prosbe pozna Państwa osobiscie. caly rok czekalysmy na to. oczywiste jest to ze nigdy bysmy Abiego nie wydaly do pierwszego lepszego domu. no ale chyba przyjaciele Renaty i Andre nie sa lepszym pierwszym domkiem? na watku Miecia mozna poczytac jak wspaniale ma tam w Szwecji. o ile sie nie myle to Abiego adoptowala furciaczek ze schronu. musze sie cofnac i poczytac watek

Posted

Nie wiem po co nerwy, pytam bo to normalne pytanie i musisz/ Ci Państwo muszą być na nie przygotowani
Jak dokładnie wygląda przewóź psa do Szwecji ?

Some nie piszę o wątpliwościach, ale do stycznia jeszcze dużo czasu
Nie znam ani tych ludzi ani AresekSE dlatego pytam, nie rozumiem waszego zdziwienia
Poczytam, popatrzę to sobie opinie wyrobię

Posted

pomylka to Lazy adoptowala Abisia. pokrecilam watki. Renata zna dokladnie procedury przewozu psa do Szwecji bo borykala sie z tym roku temu. ale tak jak napisala od stycznia wchodzi zmiana. nie chcialabym czegos pokrecic ale na ten moment pies musi miec oczywiscie paszport plus specjalne badania krwi , ktore robi sie najblizejw Berlinie i trwa to pare miesiecy chyba.

Posted

od stycznia zmieniaja sie przepisy i juz nie trzeba tych badan krwi wysylac do Berlina
potrzebny czip, paszport i ksiazeczka zdrowia.
o szczegolach bedziemy mowic pozniej.
pozdrawiam
renata

Posted

no moze ja tak reaguje bo watek Miecia przeczytalam od dechy do dechy i na biezaco sledzilam jego wyprowadzke do Szwecji :) i wiem ze Renata i jej maz to wspaniali ludzie

Posted

OK some ja absolutnie nie piszę,że to źli ludzie, nie znam ich wcale nawet z dogo więc zdania nie mam
Poczytam sobie wątek Miecie, zdanie wyrobię, będę spokojniejsza

P. S estrella ma wyłączony telefon, czyżby naprawdę z Nami pograła i się ulotniła bez słowa?
Ale po co?

Some czy możesz mi na PW wysłać jej profil na FB

Posted

Atomowko ja rozumiem Twoje stanowisko naprawde :) tez bym pewnie byla ostrozna i sceptycznie nastawiona gdybym nie znala historii Miecia i ich obecnych opiekunow :) poczekaj zaraz poszukam na FB. mnie usunela ze znajomych wiec chwilke mi to zajmie. zastanawiam sie czy estrelli nie przerosla po prostu sytuacja z Abiskiem...