Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakat gotowy. Jeżeli chcecie coś zmienić: tekst, zdjęcia, kontakt to napiszcie proszę na pw, bo od jutra mam mały zamęt i mogę przeoczyć uwagi.
kolorowy:

I czarno-biały

Posted

Noemi Twoje plakaty jak zawsze powalaja na kolana :):)
Nie wiem jak reszta a chyba zostałyśmy tu we 3 ale może tekst jednak zmienic, mnie np w ogóle by nie zachęcił do telefonu
Może mniej o tym złym a więcj o dobrym?

Estrella kochana gdzie jesteś???

Posted

Atomowka napisał(a):
Noemi Twoje plakaty jak zawsze powalaja na kolana :):)
Nie wiem jak reszta a chyba zostałyśmy tu we 3 ale może tekst jednak zmienic, mnie np w ogóle by nie zachęcił do telefonu
Może mniej o tym złym a więcj o dobrym?

Estrella kochana gdzie jesteś???

Ja też jestem za zmianą tekstu. Miałam dziś nawet przez chciwlę dobrą wenę, ale polazłam na zakupy... Bez sensu :(
Cioteczki myślcie, ja też jeszcze pomyślę. Zarys plakatu jest. Tekst można w każdej chwili podmienić.

Posted

Absolutnie nie zapominamy. NIe pisałam nic, bo czekałam na Estellę. Teraz mam trochę pracy, ale w nieoczekiwanych momentach napada mnie wena, więc i dla Abiego spłodzę coś :)

Posted

Cioteczki na razie wypłodziłam taki oto tekst na plakat i/lub do ogłoszeń.
Wszelkie uwagi mile widziane.

[FONT=Arial Black]Jestem wyjątkowym, białym, średniej wielkości psem.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Ludzie oceniają mnie na 8-10 lat.[/FONT]
[FONT=Arial Black]W życiu sporo przeszedłem, ale teraz jestem już zdrowy.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Jestem spokojny, lubię dzieci i inne zwierzęta, nie robię im krzywdy.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Nie wymagam też długich spacerów i wiele zabawy, jednak je lubię.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Jeżeli szukasz spokojnego przyjaciela, który zawsze będzie przy Tobie,[/FONT]
[FONT=Arial Black]skontaktuj się z moimi obecnymi opiekunami.[/FONT]
[FONT=Arial Black]ABI[/FONT]
[FONT=Arial Black]Abi jest wykastrowany, ma zrobiony komplet szczepień,[/FONT]
[FONT=Arial Black]jest zabezpieczony przeciw pchłom i kleszczom.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Szukamy dla Abisia domu stałego, w którym będzie mógł spędzić [/FONT]
[FONT=Arial Black]resztę swojego życia, przy boku kochającego człowieka.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Nie wydamy Abiego na łańcuch, ani do kojca.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna, [/FONT]
[FONT=Arial Black]oraz podpisanie umowy adopcyjnej. (to nic strasznego)[/FONT]
[FONT=Arial Black]Kontakt w sprawie adopcji: itd.[/FONT]

Poczekam na wasze opinie i wtedy podmienię na plakacie :)
Nie wiem też czy prawdą są informacje o kastracji i szczepieniach????

Posted

Plakat poprawiony. Poniżej zamieszczam wersję poglądową i linki do pełnej rozdzielczości plakatu, żeby wydrukować w dobrej jakości.
Czyli do druku trzeba pobrać obrazek z linku. Link do wersji kolorowej: http://img200.imageshack.us/img200/1647/plakatabi02kopia.jpg
A tu w mniejszej rozdzielczości wersja poglądowa:

I wersja czarno biała link do pełnej rozdzielczości: http://img849.imageshack.us/img849/1387/plakatabi02szarosci.jpg
A jak wygląda to macie już pogląd w poprzednim wydaniu :) Nie chcę zaśmiecać wątku :)

Posted

Ano do boju. Cioteczki własnie stestowałam imageshack'a i on sam sobie zmniejsza rozdzielczośc, na skandalicznie małą. Także jak któraś chce drukować plakat proszę wyślijcie mi na pw swój adres mailowy, a prześlę Wam w porzadnej rozdzielczości do druku, bo tak wszystko jest nieostre :(

Posted

Słuchajcie czy któraś wie co się dzieję z Estrellą?
Nie mam jej na dogo już długo, pisałam do niej na koma, ale tez bez odzewu, to do niej nie podobne
Normalnie sie martwię

Posted

Ja nie mam do niej żadnych namiarów prywatnych, ale też zaczynam się martwić, bo faktycznie zawsze reagowała jakoś szybko. Może wyjechała gdzieś zagranicę? Ale dałaby chyba znać na wątku o takim zamiarze?

EDIT: Jej ostatni wpis jest z 03 września i nic nie wskazuje na to żeby miała gdzieś wyjechać.
Atomowka może napisz jeszcze pw do beataczl i mariamc?