Kamila Proc Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 no, takich zdjec jeszcze na dogo nie bylo. gratulacje Quote
Noemi1 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Jasne, że wracamy. Może zrobię Abisiowi plakaty??? Będziecie miały jak wydrukować i porozwieszacie? Quote
Noemi1 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Szykuję już plakat dla Abiego, do wieczora powinnam skończyć :) Quote
Noemi1 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Plakat gotowy. Jeżeli chcecie coś zmienić: tekst, zdjęcia, kontakt to napiszcie proszę na pw, bo od jutra mam mały zamęt i mogę przeoczyć uwagi. kolorowy: I czarno-biały Quote
Atomowka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Noemi Twoje plakaty jak zawsze powalaja na kolana :):) Nie wiem jak reszta a chyba zostałyśmy tu we 3 ale może tekst jednak zmienic, mnie np w ogóle by nie zachęcił do telefonu Może mniej o tym złym a więcj o dobrym? Estrella kochana gdzie jesteś??? Quote
Noemi1 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Atomowka napisał(a):Noemi Twoje plakaty jak zawsze powalaja na kolana :):) Nie wiem jak reszta a chyba zostałyśmy tu we 3 ale może tekst jednak zmienic, mnie np w ogóle by nie zachęcił do telefonu Może mniej o tym złym a więcj o dobrym? Estrella kochana gdzie jesteś??? Ja też jestem za zmianą tekstu. Miałam dziś nawet przez chciwlę dobrą wenę, ale polazłam na zakupy... Bez sensu :( Cioteczki myślcie, ja też jeszcze pomyślę. Zarys plakatu jest. Tekst można w każdej chwili podmienić. Quote
Atomowka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja poczekam na Estrelle bo ona tu najwięcej dla Abiego robi więc niech też się wypowie na ten temat Quote
Kamila Proc Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 i znowu zapominamy o tym psiaku Quote
Noemi1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Absolutnie nie zapominamy. NIe pisałam nic, bo czekałam na Estellę. Teraz mam trochę pracy, ale w nieoczekiwanych momentach napada mnie wena, więc i dla Abiego spłodzę coś :) Quote
Noemi1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Cioteczki na razie wypłodziłam taki oto tekst na plakat i/lub do ogłoszeń. Wszelkie uwagi mile widziane. [FONT=Arial Black]Jestem wyjątkowym, białym, średniej wielkości psem.[/FONT] [FONT=Arial Black]Ludzie oceniają mnie na 8-10 lat.[/FONT] [FONT=Arial Black]W życiu sporo przeszedłem, ale teraz jestem już zdrowy.[/FONT] [FONT=Arial Black]Jestem spokojny, lubię dzieci i inne zwierzęta, nie robię im krzywdy.[/FONT] [FONT=Arial Black]Nie wymagam też długich spacerów i wiele zabawy, jednak je lubię.[/FONT] [FONT=Arial Black]Jeżeli szukasz spokojnego przyjaciela, który zawsze będzie przy Tobie,[/FONT] [FONT=Arial Black]skontaktuj się z moimi obecnymi opiekunami.[/FONT] [FONT=Arial Black]ABI[/FONT] [FONT=Arial Black]Abi jest wykastrowany, ma zrobiony komplet szczepień,[/FONT] [FONT=Arial Black]jest zabezpieczony przeciw pchłom i kleszczom.[/FONT] [FONT=Arial Black]Szukamy dla Abisia domu stałego, w którym będzie mógł spędzić [/FONT] [FONT=Arial Black]resztę swojego życia, przy boku kochającego człowieka.[/FONT] [FONT=Arial Black]Nie wydamy Abiego na łańcuch, ani do kojca.[/FONT] [FONT=Arial Black]Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna, [/FONT] [FONT=Arial Black]oraz podpisanie umowy adopcyjnej. (to nic strasznego)[/FONT] [FONT=Arial Black]Kontakt w sprawie adopcji: itd.[/FONT] Poczekam na wasze opinie i wtedy podmienię na plakacie :) Nie wiem też czy prawdą są informacje o kastracji i szczepieniach???? Quote
Atomowka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jest dobrze, spróbujmy teraz w ten sposób Zobaczymy co będzie Quote
Noemi1 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Plakat poprawiony. Poniżej zamieszczam wersję poglądową i linki do pełnej rozdzielczości plakatu, żeby wydrukować w dobrej jakości. Czyli do druku trzeba pobrać obrazek z linku. Link do wersji kolorowej: http://img200.imageshack.us/img200/1647/plakatabi02kopia.jpg A tu w mniejszej rozdzielczości wersja poglądowa: I wersja czarno biała link do pełnej rozdzielczości: http://img849.imageshack.us/img849/1387/plakatabi02szarosci.jpg A jak wygląda to macie już pogląd w poprzednim wydaniu :) Nie chcę zaśmiecać wątku :) Quote
Noemi1 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ano do boju. Cioteczki własnie stestowałam imageshack'a i on sam sobie zmniejsza rozdzielczośc, na skandalicznie małą. Także jak któraś chce drukować plakat proszę wyślijcie mi na pw swój adres mailowy, a prześlę Wam w porzadnej rozdzielczości do druku, bo tak wszystko jest nieostre :( Quote
ranias Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Abisiu :loveu: hop na sama górę :multi: Quote
Noemi1 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 I ja do Abisia zaglądam :) Cioteczki nie macie jakiegoś miejsca, aby staruszek mógł spokojnie dożyć ostatnich dni przy boku człowieka??? Naprawdę niewiele mu potrzeba. Zobaczcie proszę, czy nie mogłybyście pomóc, chociazby pomysłami http://www.dogomania.pl/threads/214856-RUDY-guzy-na-śledzionie-i-nerkach!!!-Daj-szansę-mu-odejść-u-boku-człowieka!!!?p=17655975#post17655975 Quote
Atomowka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Słuchajcie czy któraś wie co się dzieję z Estrellą? Nie mam jej na dogo już długo, pisałam do niej na koma, ale tez bez odzewu, to do niej nie podobne Normalnie sie martwię Quote
Noemi1 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ja nie mam do niej żadnych namiarów prywatnych, ale też zaczynam się martwić, bo faktycznie zawsze reagowała jakoś szybko. Może wyjechała gdzieś zagranicę? Ale dałaby chyba znać na wątku o takim zamiarze? EDIT: Jej ostatni wpis jest z 03 września i nic nie wskazuje na to żeby miała gdzieś wyjechać. Atomowka może napisz jeszcze pw do beataczl i mariamc? Quote
Recommended Posts