Noemi1 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Odwiedzam Abisia z nadzieję, że jednak jakiś domek zadzwonił... Quote
Estrella Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 nie :( zaraz poszukam jednej strony, gdzie można dać ogłoszenie w gazecie, bo gdzieś mi przeleciała... Quote
Estrella Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 padam.....jutro poszukam dobranoc Quote
Estrella Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Ej, słuchajcie, pomóżcie mi wymyślić, wymyśleć :) jakiś fajny tytuł do ogłoszeń dla Abisia, bo /dopiero teraz :mdleje:/ zauważyłam jak wielką robi to różnicę, bo aż 2 razy więcej wejść (na tej samej stronie) Abiś miał kiedy w tytule wpisałam "Abi szuka domu na resztę swoich dni ADOPCJA", niż przy takim "Abi szuka domu ADOPCJA" Quote
Noemi1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja niestety w tym nie jestem taka dobra, ale może wklej tu przykładowy tekst i wspólnie go zredagujemy??? Quote
Estrella Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Spróbujmy tak: (do tytułu) Podajcie jakieś synonimy do zjawiskowy, które będą pasować do Abisia. Albo jak najwięcej Abisiowych cech - ktoś napisał w komentarzu do fotek np. rezolutny :) Quote
Estrella Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 aaaaa to Ty byłaś!! :):) Noemi, nie odzywała się do Ciebie ta Pani z facebooka, co rozpoznała Abisia? Bo mi nie odpisała :( Quote
Noemi1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 NIe więcej się nie odezwała :( Rezolutny chyba za łagodnie i może kojarzyć się ze szczekaniem. (oczywiście to moja opinia) Czarujący, uroczy, uwodzicielski, niespotykany, jedyny w swoim rodzaju, wyjątkowy... Moim zdaniem i tak "zjawiskowy" jest najlepszym opisem :) Quote
Atomowka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 A mi się podoba czarujący jakoś tak pasuje do Abisia Może coś takiego " Czarujący Abiś czeka na miłość jaką tylko Ty możesz mu dać" " Czarujący Abiś, pies jakich mało" "Uwodzicielski Abi rozkocha Cię jednym spojrzeniem " " Abi serce, które kocha tak mocno-czy odwzajemnisz to uczucie?" " Bo jak kochać to do końca życia-Abi-pies który Cię tego nauczy- czeka na dom" Jakoś niestety słabo u mnie ostatnio z weną :( Quote
Estrella Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 atomowka napisał(a):" bo jak kochać to do końca życia-abi-pies który cię tego nauczy- czeka na dom"to jest to!! Quote
Noemi1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 "bo jak kochać to do końca życia-abi-pies który cię tego nauczy- czeka na dom" Estrella napisał(a):to jest to!! Dokładnie to samo miałam napisać :) Najlepsza wersja :) Quote
Atomowka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ciesze się,że się spodobała Mam nadzieję,że ludziom czytającym ogłoszenia też się spodoba i Abi w końcu znajdzie domek :) Quote
Estrella Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 na razie zrobiłam tylko gumtree, bo mam jeszcze do zrobienia kilka ogłoszeń z bazarku, ale jak skończę(dziś), to zabieram się za Abisia Quote
Atomowka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Otrzymałam dziś wpłatę od Dudson 30 zł za kolejna 3 msc Dziękuję Dziewczyny ja nie wiem co robić z Abim , za tydzień będzie 1-szy pora wpłacić na hotel a my mamy 70 zł, brakuje Nam 130 zł i co msc będzie to samo. Nie wiem już skąd brać kasę dla niego Nawet bazarki teraz nie idą :( Quote
Estrella Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 kuuuuźwa mać :( ja dzisiaj przeleję na Abisia 3 dychy z mojego bazarku, to brakuje jeszcze stówy nie mam pojęcia co robić!! edit Dzięki dudson! Quote
Recommended Posts