Estrella Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 To samo mówiłam, albo ktoś inny /nie pamiętam/ rok temu :lol: mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej Quote
beataczl Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Abis super wyglada taki akurat! swoja dekl. wplacilam w piatek bodajze jak moja tymczasowiczka Kamcia pojedzie do ds w tym tygodniu prawdopodobnie to ogarne sie z bazarkiem w koncu bo nie mam kiedy Quote
Estrella Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 beataczl napisał(a):jak moja tymczasowiczka Kamcia pojedzie do ds w tym tygodniu prawdopodobnie tomyślalam, że weźmiesz Abisia :evil_lol: Quote
beataczl Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Estrella napisał(a):myślalam, że weźmiesz Abisia :evil_lol: zeby byl sunia to od razu ! ;) Skate samcow nie uznaje , nie dalabym rady:-( Quote
Estrella Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Oj ten Twój Skate :) Ale oczywiście rozumiem :) maili wciąż żadnych nie dostałam :( Quote
Atomowka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Mamy wpłatę od beaty i kasiek252 dzięki dziewczyny :) Quote
Estrella Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Matko, Wojewódzki już nawet dogo dopadł z tą swoją reklamą :diabloti: maili wciąż żadnych nie dostaję, nie wiem już naprawdę co robić, skoro ani ogłoszenia, ani facebook, ani youtube, ani plakaty wcale nie pomagają :shake: Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Estrello nie załamuj się, teraz jest straszny zastój i masa maluchów do adopcji... Wiem, że łatwo się pisze, a trudniej to znieść, ale nie ma wyjścia. Claudynka też już ponad pół roku siedzi za kratami i ma całą masę ogłoszeń. Ostatnio w kilku przypadkach pomogły ogłoszenia w gazetach lokalnych. Quote
Noemi1 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 To Abiś do góry, pokazać się cioteczkom :) Quote
Estrella Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 w gazetach lokalnych mówisz....popatrzę, może rzeczywiście pomogą Quote
Noemi1 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Popatrz, bo tak już udało się ko;ka psiaków wyadoptować, a przynajmniej nie trzebaby się martwić transportem i wizytami. A poza tym na pewno ogłoszenia są tańsze niż w ogólnopolskich. Quote
Atomowka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Kochane przepraszam,że tak rzadko zaglądam ale w pracy nie zawsze mam czas, a jak wracam do domu to ciągle śpię Niestety ale fasolka z brzucha zabiera mi masę energii:) Quote
Estrella Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 A kiedy idziesz na macierzyński? Przeleję niedługo na Abisia 3 dychy z bazarku, ale widzę, że i tak sporo będzie brakować :( Quote
Atomowka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 EEEee to jeszcze trochę Wstępnie umówiłam się z szefową,że do końca roku będę pracowała, jak w trakcie okaże się,że jednak nie daję rady to pójdę wcześniej Quote
Recommended Posts