some Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 estrello no i co??? mamy jakies wiesci???? napisz co napisala Ci ta osoba, która prawdopodobnie rozpoznala Abiska- zna kogos komu zaginal taki pies czy jak???? Quote
Noemi1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 some napisał(a):estrello no i co??? mamy jakies wiesci???? napisz co napisala Ci ta osoba, która prawdopodobnie rozpoznala Abiska- zna kogos komu zaginal taki pies czy jak???? Pani na FB napisała tak :"Abi nie dość, ze przypomina mi mojego Elbrusa, to jeszcze innego psa - jesli to ten co myślę - jest starszy i ma około 14 lat..... Gdzie został znaleziony????????? Kiedy?????" Trudno powiedzieć o co chodzi. Quote
Atomowka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ale o co chodzi z tą Panią? On myśli,że to jej pies czy ten drugi znany jej? Noemi ktoś jej odpisał na FB? Quote
Estrella Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Noemi odpisała na wydarzenie w komentarzu, ja odpisałam na pw :) Nie wiemy jeszcze co ta Pani dokładnie miała na myśli, czekamy na odpowiedź. Quote
Atomowka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 aha ok Dziewczyny ale mi się nie chce iśc do pracy, masakra:( Sorry,że zrzędzę ale siły mnie dziś opuściły Quote
Kamila Proc Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 mnie tez sie nie chce. w sumie to mi sie nic nie chce Quote
Estrella Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 leniuchy :multi: zajmowanie się samymi przyjemnościami...to by było życie :loveu: Quote
Noemi1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Estrella czy ja powinnam jakieś rozliczenie wkleić na FB. Były jakieś wpłaty? Muszę pomyśleć od, którego momentu zacząć. Zawsze robię tak, że przeklejam wszystkie wpłaty i wydatki, żeby ludzie na FB widzieli, że dla psiaka robi się coś więcej niż tylko zbiórki na FB. Wydaje mi się, że to lepiej działa na psychikę. Postaram się jutro nad tym skupić, bo dziś też mam lenia :) Quote
Estrella Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Noemi1 napisał(a):Postaram się jutro nad tym skupić, bo dziś też mam lenia :):evil_lol: zaraz Ci wszystko ładnie podam, bo my mamy i stare i nowe rozliczenie ze względu na zmianę księgowej Quote
Estrella Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 To jest bardzo trudne, bo prowadziłam nieco inaczej całe rozliczenie niż Atomówka i teraz mam problem :lol: na razie zrobiłam tyle, ale postaram się jeszcze to zrobić... Jednorazowe wpłaty: some 50 zł furciaczek 70zł Igiełka 10 zł Maruda666 30 zł kasiek252 50 zł ren 400 zł Jolanta08 30 zł sylwiaso 100zł madzia828 20zł bazarek (fanty od agat21, judity, Atomowki) 100zł bazarek Livki 60zł Estrella i donacja 50zł Enigma79 28zł coronaaj 85zł koleżanka AresekSE 80zł ranias 65zł bazarek Estrelli 55zł bazarek Estrelli 291zł coronaaj 70zł some 35zł razem 1669zł + wpłaty z góry z deklaracji stałych dudson13 10zł (za sierpień) ranias 50zł (za sierpień-styczeń) deklaracje stałe: 10zł - beataczl 10zł - dudson13 20zł - furciaczek 10zł - ranias 10zł - some 20zł - kasiek252 razem 80zł wydatki: transport Abisia Szczecin-Szczecinek 70zł hotel 11.07.10r -10.08.11r (14x200zł) = 2800zł Quote
Atomowka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Noemi, Estrella ja na Abiego żadnej wpłaty z FB nie dostałam, wszystkie wpłaty jakie Abi dostawał są od osób które zawsze mu wpłacały, nie ma żadnych nie wyjaśnionych wpłat Quote
Estrella Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 ja maili o numer konta też nie dostałam Quote
mariamc Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Atomowka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Słodki jest, ona wygląda jak taki pluszak z reklamy Quote
Noemi1 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Atomowka napisał(a):Noemi, Estrella ja na Abiego żadnej wpłaty z FB nie dostałam, wszystkie wpłaty jakie Abi dostawał są od osób które zawsze mu wpłacały, nie ma żadnych nie wyjaśnionych wpłat Estrella napisał(a):ja maili o numer konta też nie dostałam To ja na razie nie wklejam żadnego rozliczenia. Ja dostałam chyba jedno zapytanie o konto na Abisia, ale mogę coś mylić, bo prowadzę zbiórkę jeszcze na 3 inne psiaki. Tzn. nie na swoje konto, tylko pilnuje rozliczeń na FB. Mam prośbę, gdyby coś doszło, a ja bym się tu nie pojawiał to wyślijcie mi na pw, bo mogę niechcący przegapić. Mam bardzo dużo wydarzeń na liście i czasem coś umknie :( Zaraz dorzucę nowe zdjęcia Abisia na FB do jego albumu. Muszę przyznać, że chłopak wygląda już dość solidnie :evil_lol: Quote
Estrella Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Noemi1 napisał(a):Mam prośbę, gdyby coś doszło, a ja bym się tu nie pojawiał to wyślijcie mi na pw, bo mogę niechcący przegapić. Mam bardzo dużo wydarzeń na liście i czasem coś umknie :(ok :) Abiś był za chudy, za gruby, a teraz wygląda super :) Może coś po wakacjach ruszy z domkami? Jak ludzie wrócą z urlopów Quote
Noemi1 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Estrella napisał(a):ok :) Abiś był za chudy, za gruby, a teraz wygląda super :) Może coś po wakacjach ruszy z domkami? Jak ludzie wrócą z urlopów Oby ruszyło :) Quote
Recommended Posts