Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

estrello no i co??? mamy jakies wiesci???? napisz co napisala Ci ta osoba, która prawdopodobnie rozpoznala Abiska- zna kogos komu zaginal taki pies czy jak????

Posted

some napisał(a):
estrello no i co??? mamy jakies wiesci???? napisz co napisala Ci ta osoba, która prawdopodobnie rozpoznala Abiska- zna kogos komu zaginal taki pies czy jak????

Pani na FB napisała tak :"Abi nie dość, ze przypomina mi mojego Elbrusa, to jeszcze innego psa - jesli to ten co myślę - jest starszy i ma około 14 lat..... Gdzie został znaleziony????????? Kiedy?????"

Trudno powiedzieć o co chodzi.

Posted

Estrella czy ja powinnam jakieś rozliczenie wkleić na FB. Były jakieś wpłaty?
Muszę pomyśleć od, którego momentu zacząć.
Zawsze robię tak, że przeklejam wszystkie wpłaty i wydatki, żeby ludzie na FB widzieli, że dla psiaka robi się coś więcej niż tylko zbiórki na FB.
Wydaje mi się, że to lepiej działa na psychikę.
Postaram się jutro nad tym skupić, bo dziś też mam lenia :)

Posted

Noemi1 napisał(a):
Postaram się jutro nad tym skupić, bo dziś też mam lenia :)
:evil_lol:

zaraz Ci wszystko ładnie podam, bo my mamy i stare i nowe rozliczenie ze względu na zmianę księgowej

Posted

To jest bardzo trudne, bo prowadziłam nieco inaczej całe rozliczenie niż Atomówka i teraz mam problem :lol: na razie zrobiłam tyle, ale postaram się jeszcze to zrobić...

Jednorazowe wpłaty:

some 50 zł
furciaczek 70zł
Igiełka 10 zł
Maruda666 30 zł
kasiek252 50 zł
ren 400 zł
Jolanta08 30 zł
sylwiaso 100zł
madzia828 20zł
bazarek (fanty od agat21, judity, Atomowki) 100zł
bazarek Livki 60zł
Estrella i donacja 50zł
Enigma79 28zł
coronaaj 85zł
koleżanka AresekSE 80zł
ranias 65zł
bazarek Estrelli 55zł
bazarek Estrelli 291zł
coronaaj 70zł

some 35zł

razem 1669zł

+ wpłaty z góry z deklaracji stałych
dudson13 10zł (za sierpień)
ranias 50zł (za sierpień-styczeń)

deklaracje stałe:

10zł - beataczl
10zł - dudson13
20zł - furciaczek
10zł - ranias
10zł - some
20zł - kasiek252

razem 80zł

wydatki:
transport Abisia Szczecin-Szczecinek 70zł
hotel 11.07.10r -10.08.11r (14x200zł) = 2800zł

Posted

Noemi, Estrella ja na Abiego żadnej wpłaty z FB nie dostałam, wszystkie wpłaty jakie Abi dostawał są od osób które zawsze mu wpłacały, nie ma żadnych nie wyjaśnionych wpłat

Posted

Atomowka napisał(a):
Noemi, Estrella ja na Abiego żadnej wpłaty z FB nie dostałam, wszystkie wpłaty jakie Abi dostawał są od osób które zawsze mu wpłacały, nie ma żadnych nie wyjaśnionych wpłat

Estrella napisał(a):
ja maili o numer konta też nie dostałam

To ja na razie nie wklejam żadnego rozliczenia. Ja dostałam chyba jedno zapytanie o konto na Abisia, ale mogę coś mylić, bo prowadzę zbiórkę jeszcze na 3 inne psiaki. Tzn. nie na swoje konto, tylko pilnuje rozliczeń na FB. Mam prośbę, gdyby coś doszło, a ja bym się tu nie pojawiał to wyślijcie mi na pw, bo mogę niechcący przegapić. Mam bardzo dużo wydarzeń na liście i czasem coś umknie :(

Zaraz dorzucę nowe zdjęcia Abisia na FB do jego albumu. Muszę przyznać, że chłopak wygląda już dość solidnie :evil_lol:

Posted

Noemi1 napisał(a):
Mam prośbę, gdyby coś doszło, a ja bym się tu nie pojawiał to wyślijcie mi na pw, bo mogę niechcący przegapić. Mam bardzo dużo wydarzeń na liście i czasem coś umknie :(
ok :)

Abiś był za chudy, za gruby, a teraz wygląda super :) Może coś po wakacjach ruszy z domkami? Jak ludzie wrócą z urlopów

Posted

Estrella napisał(a):
ok :)

Abiś był za chudy, za gruby, a teraz wygląda super :) Może coś po wakacjach ruszy z domkami? Jak ludzie wrócą z urlopów

Oby ruszyło :)