Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Estrella dziękuje kochana
Ja też się cieszę bardzo bardzo :):)
Imię hym ciężko będzie, mój TZ chcę Matyldę ale ja się absolutnie nie zgadzam
Chłopaka chciałam Dawida, ale brat TZ tak ma więc też odpada
Oczywiście będę Was informowac co jakiś czas a jak będę miała zdjęcie z USG to nawet tu wstawię Wam ( 24.08)
Możesz mi na PW napisac które to ciotki będą mamami warto czasami miec takie info, wiesz jakieś pytanie czy coś jak będe miała

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj nie, Matylda nie, ja tak nazwałam swojego kota. :diabloti: A o USG, tak bardzo prosimy :loveu:
Zawsze jak jestem w sklepie, to chodzę na niemowlęcy/dziecięcy dział i tak sobie oglądam te malutkie ciuszki... eeeeeh :rolleyes:

Posted

Atomówka gratuluję cudowna wiadomość :loveu: ee teraz życie zmieni się bezpowrotnie ale ile przy tym radości :lol: i oczywiście też chcę wiedzieć jak maluszek się rozwija :loveu:

Posted

Igiełka dziękuję
Tak Estrella będziemy chcieli widziec czy chłopak będzie czy dziewczynka, jakoś tak lepiej wg mnie
I ciuszki można pod płec wybierac i pokoik urządzic :)

Posted

a masz ochotę na ogórki? :evil_lol: Współczuję teraz trochę Twojemu TZ jak będzie musiał ganiać :diabloti: ale mimo wszystko i tak na pewno też jest szczęśliwy :loveu:

Posted

Atomówka moje gratulacje i DUUŻOOO zdrowia życzę, a TZowi cierpliwości :)

Wreszcie zrobiłam FB Abisiowi:http://www.facebook.com/event.php?eid=238961209468742
Założyłam mu również album, który wkrótce uzupełnię: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.157190371023842.41522.100001986392118&saved
Zapraszam do zapraszania znajomych :)

P.S. Estrella masz zapełnioną skrzynkę :)
Napisz mi jeszcze proszę w jakiej miejscowości obecnie przebywa Abiś, bo takie pytania padną na bank :)

Posted

Noemi dziękuje i za Abisia i za życzenia
Estrella wiesz póki co nie mam w sumie żadnych zachcianek, no może oprócz jednej, Jak nigdy nie przepadałam za mięsem i raczej go nie jadałam tak teraz mogłabym je jesc ciągle :) ale nie jakieś kotlety tylko jakieś pierożki z mięskiem, krokiety, uszka no i mogę zjadac tony salami:diabloti:

W sumie to żadnych objawów nie mam, nic nie boli, mdłości nie mam, zachcianek też i oby tak dalej, no oprócz zmęczenia. Mogę spac 24 h na dobę, wracam z pracy idę spac, posiedzę 4 h i z powrótem oczy mi się zamykają
Szczerze przerażało mnie poranne wiszenie na kiblu i zachcianki o 1 w nocy

Posted

Cioteczki zbierając z wątku zdjęcia Abisia do jego albumu na FB znalazłąm taki link do jego wydarzenia na FB (str.chyba 105): http://www.facebook.com/event.php?eid=194376090606020
Może trzeba by zamknąć to wydarzenie, niewielu tam ludków, na tym co ja mu robiłam jest już 41 osób biorących udział i 333 osoby, które nie odpowiedziały.
Zaraz wrzucę jeszcze ogłoszenie Abisia na krolestwozwierzat.pl i powiększę jego album na FB :)

EDIT: Już zamieszczony na krolestwozwierzat.pl i jego album uzupełniony o sporą dawkę zdjęć :)

Posted

Tylko że ja nie pamiętam, która to ciotka robiła tego facebooka :hmmmm:

Zaraz wrzucę jeszcze ogłoszenie Abisia na krolestwozwierzat.pl i powiększę jego album na FB :smile:
dzięki:Rose: gdybyś chciała, to na miau są wszystkie zdjęcia w dużo krótszym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=114013 (nie pomyślałam wcześniej, że mogłam Ci go podesłać jak chciałaś poczytać nasz wątek:oops:)

Posted

[quote name='Estrella']Tylko że ja nie pamiętam, która to ciotka robiła tego facebooka :hmmmm:
dzięki:Rose: gdybyś chciała, to na miau są wszystkie zdjęcia w dużo krótszym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=114013 (nie pomyślałam wcześniej, że mogłam Ci go podesłać jak chciałaś poczytać nasz wątek:oops:)

A to sobie wieczorkiem poczytam :)
A ten link znalazłam chyba na stronie 105, tam go podawała ciotka, która go zrobiła, tak mi się wydaje.

Posted

Rzeczywiście jest, stix robiła, zaraz jej napiszę :)
A i dostałam chyba przedwczoraj maila od TOZu, gdzie Abiś jest w poczekalni, pytali tylko, czy nadal szuka domu, a że szuka, to ogłoszenie zostawili. Ale jak zobaczyłam tego maila, w tytule tylko "Abi", to już miałam nadzieję...ale no trudno :)

Posted

Żadnych maili w sprawie Abisia, ale ktoś na facebooku chyba go rozpoznał!! Podałam informacje gdzie i kiedy został znaleziony, teraz czekam na odp....

edit
Noemi widzę, że też odpisałaś, ja napisałam na pw :lol:

Posted

Estrella napisał(a):
Żadnych maili w sprawie Abisia, ale ktoś na facebooku chyba go rozpoznał!! Podałam informacje gdzie i kiedy został znaleziony, teraz czekam na odp....

edit
Noemi widzę, że też odpisałaś, ja napisałam na pw :lol:

Lepiej więcej niż za mało :) Tak przynajmniej widać, że panujemy nad wydarzeniem. Duzo jest niestety takich martwych, a wtedy i ludzie się nie interesują.