some Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 dziękuję. strasznie mi smutno myslac o tym ze Abis tak dlugo nie moze znalezc domu a na ogloszenia jest zerowy odzew. pytam po znajomych, nawet mamie probowalam go wcisnac, ale niestety jak na razie nie moga sobie pozwolic na psiaka. zbyt czesto wyjezdzaja. dziewczyny co robimy nie tak? estrello czy wiesz gdzie mozna wplacic pieniadze i komu zeby zrobil tak duzo duzo ogloszen Abiskowi? zaplace. Quote
agnieszka32 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Olu - jeśli chodzi o ogłoszenia, to najlepiej pilnować bazarków - często pojawiają się na nich bazarki ogłoszeniowie, gdzie np. za 5 zł można wykupić kilkadziesiąt ogłoszeń. Nie wiem, czy jest jakiś aktualny bazarek, trzeba sprawdzić, bo ja ostatni zamawiałam kilkanaście zestawów dla naszych astów, ale bazarek już się skończył. Quote
Igiełka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 tutaj znalazłam aktualny Ogłoszenia! Ogłoszenia! Aż 40 za... 5 złotych! Do 31 lipca br. :lol: Quote
some Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 dziękuję Agnieszko, zaraz zerknę i będę sprawdzać. ale jakby ktoś coś takiego zauważył to też proszę o info. ! bo ja rozumiem, że pies ponad rok moze szukać domu, ale czasami to opiekunowie odmawiają bo maja wątpliwosci co do nowego domu , bądź pojawiaja sie okolicznosci z powodu ktorych pies tam trafic nie moze. ale zeby nie bylo zadnego odzewu na ogloszenia? ABI toleruje inne zwierzęta, moze isc do domu z dziecmi, na swoj sposob jest uroczy, wiec pytam co jest nie tak??? czy wiek tak odstrasza? czy te 10 lat jest pewne? moze to jest jakas magiczna granica ktorej ludzie sie boja? Quote
some Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 estrello to mam do Ciebie kolejną prośbę, wkleisz tam Abiśka?:) i niech podadzą nr konta i wszystkie dane do przelewu mi albo Tobie na prv a ja przeleje pieniadze. Quote
chita Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 some mozesz napisac na pw do CatAngel, ona robi na zamowienie pakiet 130ogloszen za 15zl a kasa idzie na jedzenie dla kotow wolnozyjacych Quote
some Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 o to mi sie bardziej podoba. estrello to ejdnak wstrzymaj sie z tamtym bazarkiem tutaj mamy 130 ogloszen w cenie 15 zl. juz pisze pw. chita dziekuje EDIT: pw wyslane czekam na odpowiedz Quote
Estrella Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 some, wielkie dzięki! A dlaczego nie ma żadnych chętnych na adopcję, to nie mam pojęcia. Też już nie raz się nad tym zastanawiałam i naprawdę nie wiem, może coś zmienić w tekście? Może napisać taki jeszcze krótszy? Abi to bardzo sympatyczny psiak, łagodny w kontakcie z dziećmi, bezkonfliktowy w stosunku do innych zwierząt. Uwielbia spacery i zabawy. Ma 10 lat, przeszedł zabieg kastracji i szuka domu :) Kontakt w sprawie adopcji: 519 102 889/ salem.sm@o2.pl Czy raczej nie? Quote
Atomowka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dziewczyny zróbmy jak mówi Estrella, trzeba próbowac na różne sposoby skoro poprzednie zawodzą Długi tekst jak widac się nie sprawdził, fotki chyba tez nie Teraz dajmy tekst ten krótki i jakieś inne foty No i może niech częśc ogłoszeń będzie na inne województwo? Estrella jeżeli chodzi o moje zdrowie to póki co nie chce mówic, ale spokojnie jeszcze chwila i na pewno powiem o co chodzi Quote
Paula95 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Przepraszam za off: Ciocie, pilnie poszukujemy zaufanej osoby do wizyty przedadopcyjnej w Gryficach(zach.pom.). To dom dla suni, która po 8 latach została wyrzucona, a teraz los się do niej uśmiechnął. Jeśli znacie kogoś zaufanego, to piszcie proszę na PW lub 607350567. [FONT=Wingdings][/FONT] Quote
Estrella Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Atomowka']No i może niech częśc ogłoszeń będzie na inne województwo?A z którego myślisz może być największy odzew? Estrella jeżeli chodzi o moje zdrowie to póki co nie chce mówic, ale spokojnie jeszcze chwila i na pewno powiem o co chodziNie będę marudzić, tylko potrzymam kciuki, żeby dobrze było...:) Ale daj szybko znać :) Gryfice tak mi się kojarzą, ale nie wiem z kim :( Quote
Estrella Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Zrobiłam film Abisiowi /mam nadzieję, że Kamila się nie obrazi:)/ nie jest idealny(mój pierwszy raz :razz:), ale nieźle się namęczyłam. nie ma w nim tylko zdjęć chity, bo nie chciały wejść :shake: Później wstawię link, bo teraz się przesyła, bardzo wolno :-( Quote
Cudak Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Podnoszę Abisia i proszę o pomoc dla psiego staruszka po wypadku: http://www.dogomania.pl/threads/211914-Staruszek-po-wypadku.-Pilnie-potrzebny-DT-i-wsparcie-na-leczenie.-Goleni%C3%B3w-Szczecin :( Quote
Atomowka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Estrellko kochana dam znać jak najszybciej co z moim zdrówkiem Co do województwa nie wiem, może spróbować teraz na jakieś pobliskie ze Szczecinkiem Może pomorskie,wielkopolskie albo mazowieckie Co do Gryfina to wiem,że jest wera blacky764 Quote
Cudak Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Atomowka napisał(a): Co do Gryfina to wiem,że jest wera blacky764 Z Gryfina do Gryfic jest ładnie ponad 100 km ;) Quote
Atomowka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A no to popatrz jak nawet nie wiedziałam,że to dwa inne miasta No to z Gryfic nie kojarzę nikogo Quote
Estrella Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=s39tCsUChRI&feature=youtube_gdata Robiłam to do drugiej w nocy i teraz widzę, że nie podałam miasta, ale jak ktoś będzie zainteresowany, to zapyta :) Quote
some Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 okej, przelew poszedl a estrella wyslala inf. niezbedne do ogloszen. teraz czekamy :)) Quote
Estrella Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Dzięki Kamila :) Ciotki z miau też ciągle trzymają kciuki za Abisia :) Quote
Kamila Proc Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 bo Abis jest super, nawet dla milosnikow kotkow Quote
Estrella Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 :) zrobiłam taki mały bazarek dla Abisia http://www.dogomania.pl/threads/212007-Dla-Abisia-na-hotelik-do-12.08-USB-miś-żaba-metrówki-buty-kod-rabatowy-sassoon?p=17346418#post17346418 Quote
Atomowka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Kochane dziś i wczoraj otrzymałam dwie faktury Jedna za lipiec czyli okres od 11 06 do 10 07 a druga za okres od 11. 07 do 10.08 obydwie na kwotę 200 zl Niestety na koncie Abiego nie ma takiej kasy :( Póki co opłacam tą wcześniejszą fa Quote
Recommended Posts