Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam zielonego pojęcia co robić
Jedyne pomysły jakie jeszcze mam to jeszcze raz zrobić akcję plakatową. bo wtedy plakat był ale chyba mało osób porozwieszało, a drugie to ogłosic go w gazecie jakiś lokalnych

Posted

Przyszłam by podnieść Was na duchu ,Ciotki więcej wiary że uda się nam znależć dobry DS dla wspaniałego przystojniaka wiem z adopcjami jest cisza w eterze ale będzie dobrze :lol::lol: mam jeszcze takie pytanko czy Abisia w hoteliku można zawsze odwiedzić?

Posted

hej,
w lipcu Abisiowi zostanie zawieziony cały worek karmy dla staruszków. tak się złożyło, ze znajomej został po jej poprzednim piesku... jak tylko wrócę z urlopu to razem z koleżanką dogadamy termin i będzie wycieczka do Szczecinka... trzymajcie kciuki bo może Abiś skradnie im serce? (znajoma chce zabrać swoją mamę ze sobą). TYLKO PROSZĘ NIE RÓBMY SOBIE ŻADNYCH NADZIEI BO TO JEST WYJAZD W CELU ODWIEDZENIA ABIEGO I DOSTARCZENIA DLA NIEGO KARMY. w domu jest york (samiec) i jest obawa że tak duży pies mógłby być dla niego niebezpieczny... ale ja mówiłam że nasz Abiś to misiaczek i na pewno nie zrobiłby mu krzywdy. trzeba by mariamc zapytać jaki Abi ma stosunek do takich małych samców, żeby na przyszłość wiedzieć.

Posted

super, dzięki some za karmę :) za wizytę trzymam kciuki, ale oczywiście bez żadnych nadziei :)
Igiełko ja myślę, że raczej zawsze, tylko jak chciałabyś go wyprowadzić na spacerek, to musiałabyś uważać, żeby nie wpaść akurat na obiadek, czy coś, bo będziesz musiała czekać :) ale co, wybierasz się do Szczecinka?

Posted

estrella tak sobię myślę,robimy Abiemu ogłoszenia już od jakiegoś czasu odzewu zero niestety. Może spróbujemy teraz na inne województwo, nie wiem np. mazowieckie?

I może jeszcze raz zrobimy akcję z plakatami? Kto może druknąć i powiesić u siebie na terenie?

Posted

Estrella napisał(a):
super, dzięki some za karmę :) za wizytę trzymam kciuki, ale oczywiście bez żadnych nadziei :)
Igiełko ja myślę, że raczej zawsze, tylko jak chciałabyś go wyprowadzić na spacerek, to musiałabyś uważać, żeby nie wpaść akurat na obiadek, czy coś, bo będziesz musiała czekać :) ale co, wybierasz się do Szczecinka?

kiedyś chciałabym odwiedzić Abisia :) ale narazie nie mam takich możliwości muszę poczekać

Posted

Atomowka napisał(a):
estrella tak sobię myślę,robimy Abiemu ogłoszenia już od jakiegoś czasu odzewu zero niestety. Może spróbujemy teraz na inne województwo, nie wiem np. mazowieckie?

I może jeszcze raz zrobimy akcję z plakatami? Kto może druknąć i powiesić u siebie na terenie?

już wiem! Jak spotkasz gdzieś Krupę, to zagadaj do niej, ona ma u siebie 2 psy ze schroniska, którym szuka domów i 5 prywatnych :) Nie, żartowałam....ale tylko, z tym żebyś zagadała, bo ona naprawdę jest w porządku, nawet chce otworzyć schronisko.

możemy zrobić na mazowieckie. Zaraz zrobię plakat, teraz sobie przypomniałam, że już chyba pisałam, że zrobię i nie zrobiłam, ale teraz już otworzyłam mój photoscape i robię