mariamc Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 szczęśliwy i radosny ,nie ma co psi przystojniacha z naszego Abisia :cool3::lol: Quote
Estrella Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 haha, Abi jakie miny wklejam foty na miau :) Quote
Atomowka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A co to za piękny i szczęśliwy pies? Kurde ona tak śmiesznie wygląda, taka wielka puchata kulka z małą głową Quote
dudson13 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Abiś jak zwykle uśmiechnięty od ucha do ucha. Jak to możliwe, że ciągle nie ma domu?>??? Quote
Estrella Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 no właśnie :( ja już nie mam żadnych pomysłów, nie wiem jak znajdziemy mu dom... jutro odnawiam ogłoszenia, bo to moja kolej Quote
Atomowka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nie mam zielonego pojęcia co robić Jedyne pomysły jakie jeszcze mam to jeszcze raz zrobić akcję plakatową. bo wtedy plakat był ale chyba mało osób porozwieszało, a drugie to ogłosic go w gazecie jakiś lokalnych Quote
Igiełka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Przyszłam by podnieść Was na duchu ,Ciotki więcej wiary że uda się nam znależć dobry DS dla wspaniałego przystojniaka wiem z adopcjami jest cisza w eterze ale będzie dobrze :lol::lol: mam jeszcze takie pytanko czy Abisia w hoteliku można zawsze odwiedzić? Quote
Kamila Proc Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 pewnie mozna, im wiecej mizianka, tym lepiej Quote
some Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 hej, w lipcu Abisiowi zostanie zawieziony cały worek karmy dla staruszków. tak się złożyło, ze znajomej został po jej poprzednim piesku... jak tylko wrócę z urlopu to razem z koleżanką dogadamy termin i będzie wycieczka do Szczecinka... trzymajcie kciuki bo może Abiś skradnie im serce? (znajoma chce zabrać swoją mamę ze sobą). TYLKO PROSZĘ NIE RÓBMY SOBIE ŻADNYCH NADZIEI BO TO JEST WYJAZD W CELU ODWIEDZENIA ABIEGO I DOSTARCZENIA DLA NIEGO KARMY. w domu jest york (samiec) i jest obawa że tak duży pies mógłby być dla niego niebezpieczny... ale ja mówiłam że nasz Abiś to misiaczek i na pewno nie zrobiłby mu krzywdy. trzeba by mariamc zapytać jaki Abi ma stosunek do takich małych samców, żeby na przyszłość wiedzieć. Quote
Estrella Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 super, dzięki some za karmę :) za wizytę trzymam kciuki, ale oczywiście bez żadnych nadziei :) Igiełko ja myślę, że raczej zawsze, tylko jak chciałabyś go wyprowadzić na spacerek, to musiałabyś uważać, żeby nie wpaść akurat na obiadek, czy coś, bo będziesz musiała czekać :) ale co, wybierasz się do Szczecinka? Quote
Estrella Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 matko, znowu kasa się kończy :( zrobię bazarek, ale na miau, bo na dogo coraz słabiej mi idzie Quote
Atomowka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 estrella tak sobię myślę,robimy Abiemu ogłoszenia już od jakiegoś czasu odzewu zero niestety. Może spróbujemy teraz na inne województwo, nie wiem np. mazowieckie? I może jeszcze raz zrobimy akcję z plakatami? Kto może druknąć i powiesić u siebie na terenie? Quote
Igiełka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Estrella napisał(a):super, dzięki some za karmę :) za wizytę trzymam kciuki, ale oczywiście bez żadnych nadziei :) Igiełko ja myślę, że raczej zawsze, tylko jak chciałabyś go wyprowadzić na spacerek, to musiałabyś uważać, żeby nie wpaść akurat na obiadek, czy coś, bo będziesz musiała czekać :) ale co, wybierasz się do Szczecinka? kiedyś chciałabym odwiedzić Abisia :) ale narazie nie mam takich możliwości muszę poczekać Quote
Estrella Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Atomowka napisał(a):estrella tak sobię myślę,robimy Abiemu ogłoszenia już od jakiegoś czasu odzewu zero niestety. Może spróbujemy teraz na inne województwo, nie wiem np. mazowieckie? I może jeszcze raz zrobimy akcję z plakatami? Kto może druknąć i powiesić u siebie na terenie? już wiem! Jak spotkasz gdzieś Krupę, to zagadaj do niej, ona ma u siebie 2 psy ze schroniska, którym szuka domów i 5 prywatnych :) Nie, żartowałam....ale tylko, z tym żebyś zagadała, bo ona naprawdę jest w porządku, nawet chce otworzyć schronisko. możemy zrobić na mazowieckie. Zaraz zrobię plakat, teraz sobie przypomniałam, że już chyba pisałam, że zrobię i nie zrobiłam, ale teraz już otworzyłam mój photoscape i robię Quote
Atomowka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Super plakat. Prześlij mi proszę teraz na maila w oryginalnym rozmiarze, wydrukuję i powieszę w Warszawie i Błoniu Kto jeszcze powiesi plakaty? Mój mail agatkal20@wp.pl Quote
Atomowka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Dziewczyny czy oprócz mnie i Estrelli ktoś może u siebie plakaty powiesic? Quote
Recommended Posts