Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe, a widziałaś kogoś takiego fajnego, fajnego? Bo w końcu w Warszawie mieszkasz... :) Kożuchowską, Karolaka, Adamczyka, Jacykowa, Piróga albo Wojewódzkiego?

maili żadnych nie dostaję, sprawdzam pocztę codziennie :(

Posted

Eeee tych znanych to się widuję nawet często
Piróga często mijam, Wojewódzkiego widziałam kilka razy, Figurę w sklepie ale serio w Wawie bardzo często się kogoś widuje

Posted

łaaaaał :placz: to ja się przeprowadzam do Wawy!! (Miały być Kielce, ale chyba zmieniłam zdanie) :loveu: Przez całe życie na Pomorzu żadnej gwiazdy nie spotkałam, więc czas najwyższy to zmienić

Posted

Eeee tam a po co Ci te gwiazdy?
Powiem tak jeżeli nie jesteś związana z żadnym miastem sentymentalnie, przeprowadzaj się wszędzie ale nie tu
Ja kocham moją Warszawę i uważam,że to najlepsze miasto na świecie ( ale to sentyment, tu się urodziłam, wychowałam itp itd)
Tu jest wyścig szczurów. Masakra ludzi jak w Chinach! Metro zawalone, tramwaje, autobusy zawalone. Zero uprzejmości, za to pełno chamstwa i prostactwa ( i żeby nie było to taką atmosferę wprowadzają właśnie ludzie przejezdni, którzy albo spodziewali się czegoś innego albo " nachapali się " stolicy i uważają się za niewiadomo kogo
Wszyscy się pchają do stolicy nie wiadomo czego oczekując, a tymczasem jeżeli nie kochasz tego miasta raczej tu szczęśliwa nie będziesz
Taka obiektywna prawda

Jedź do Wrocławia, piękne miasto. Gdybym sama miała wybierac chyba właśnie tam bym się przeniosła

Posted

Zastanów się serio, mówię to z czystej sympatii do Ciebie
Warszawa wcale nie daje takich super mega możliwości jak się ludziom wydaję
Wszystko drogie a ceny mieszkań to już zupełny kosmos

Ale w razie jak się zdecydujesz to serdecznie zapraszam, może w końcu się poznamy :)

Posted

słuchajcie, a byłaby któraś z Was w stanie/chętna na zamówienie (i złożenie tego zamówienia) ciuchów z hurtowni miracollo? Bo na miau dziewczyny organizują takie zbiorowe zamówienia, ale użytkowniczka, która zawsze to robiła robi sobie przerwę wakacyjną i potrzebujemy kogoś innego :)

Posted

ja też się ciągle spóźniam :) na psiegranych marzeniach też mu robiłam, ale to dość dawno...
w ogóle słuchajcie, dzisiaj się dowiedziałam, że kilka dni temu Czesław Mozil był w Słupsku (miał koncert), a ja nic o tym nie wiedziałam :placz: ale podobno był też pijany i fałszował :shake: