mariamc Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ageralion Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Dziwczyn y Abis bardzo zasiedzial sie w hoteliku i jak tak dalej pojdzie, to dziadek nie znajdzie swojego domu. Rozmiawialam z Danusia i Abis juz bardzo slabo stoi z kasa, a wrecz ma juz 20zl dlugu :( Psisko ma minimum 10 lat, jak nie wiecej i bardzo fajnie odnalazl by sie w domu jakiegos emeryta :) Sluchajcie mam pomysl, dajcie jego oglozenie tutaj http://www.psiegranemarzenia.pl/ a te ktore mial robione, musza byc obowiazkowo odswiezone. Na dogomani domu nie znajdzie :( Quote
Atomowka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ale my wiemy,że na dogomanii on domu nie znajdzie Jego ogłoszenia są odświeżane, i jutro ja od nowa mu zrobię. Z nowym tekstem 10 lat? Chyba trochę za dużo on był określony na jakieś 6 lat. O jakim długu mówisz? Z tego co wiem to Abiś u Mariamc nie ma żadnych zaległości P.S dotarła nowa wpłata od dudson za 3 msc, dziękujemy P.S2 Abiś jest przesliczny :):) Quote
ageralion Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Atomowka napisał(a):10 lat? Chyba trochę za dużo on był określony na jakieś 6 lat. O jakim długu mówisz? Z tego co wiem to Abiś u Mariamc nie ma żadnych zaległości Niestety Abi ma dużo więcej niż 6 lat :( Jest wesoły i energiczny, ale staruszek... A zaleglosci nie ma, ale chyba zaczyna byc widac dno w skarbonce psiaka, co? Trzeba pomyslec jak podreperowac jego budzet... Quote
Estrella Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Abiś ale Ty masz tam fajnie!! [quote name='ageralion']Niestety Abi ma dużo więcej niż 6 lat :-(od kiedy to wiadomo? W schronie wet określił jego wiek na jak właśnie Atomówka napisała 5-6 lat... :( A zaleglosci nie ma, ale chyba zaczyna byc widac dno w skarbonce psiaka, co? Trzeba pomyslec jak podreperowac jego budzet... tutaj niestety, ale prawda... co prawda mam jeszcze nierozliczony bazarek, z którego wychodzi 200zł ale to i tak zaraz pójdzie na hotel... mój bazarek na miau z kolei nie idzie za dobrze i dużo z niego nie wyjdzie...nie wiem skąd wziąć jeszcze jakiś grosz.. A zaleglosci nie mato o jakie tam 2 dyszki chodzi? Quote
ageralion Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Estrella napisał(a):to o jakie tam 2 dyszki chodzi? Moze cos pomieszalam z tymi 20zl, moze chodzilo o stan konta po oplacie hotelu? Nie wiem co mi te dwie dyszki utknely w pamieci :) A od kiedy wiadomo o wieku, nie wiem. Abisiek to dosc zniszczony psiak, zeby fatalne, zdrowie juz nie te ale jak na jego wiek, to niezle :) Seniorek zasluguje na doek kurcze, mysle co zorbic, te psiegrane marzenia sa dla niego jakas szansa... Quote
Estrella Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 ageralion napisał(a):te psiegrane marzenia sa dla niego jakas szansa... tam trzeba do nich napisać z tej strony? dzięki, że nas powiadomiłaś o wszystkim! Abiś....nie dość, że grubasek, to jeszcze staruszek :) ojejej Quote
ageralion Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Estrella napisał(a):tam trzeba do nich napisać z tej strony? A nie wiem, chyba sie normalnie dodaje ogloszenia po zalozeniu konta... przyznam sie, ze nie sprawdzalam... Quote
Estrella Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 to ja zaraz sprawdzę. A Ty widziałaś Abisia? Opowiedz coś o nim :loveu: Quote
ageralion Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Estrella napisał(a):to ja zaraz sprawdzę. A Ty widziałaś Abisia? Opowiedz coś o nim :loveu: Nie widzialam :( Przy okazji jak rozmawialam z Danusia podpytalam co u niego :) Quote
Estrella Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 dziękujemy, że o nim pomyślałaś Słuchajcie, Abiś jest duży, czy średni? Bo uzupełniam dane do ogłoszenia Quote
Estrella Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 zrobiłam ogłoszenie, zaczekam na akceptacje i wkleję link Quote
Estrella Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 numer w razie czego podałam do mariamc, maila mojego Quote
_Goldenek2 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Niestety, psiaki w średnim wieku nie "idą" :( Quote
Estrella Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 no to co my teraz zrobimy, nie damy rady utrzymać go zbyt długo w hotelu... starczy nam na jeszcze jeden miesiąc, a na następny jakoś może uzbieramy, ale i tak ledwo, ledwo.. bazarki słabo idą, fantów też coraz mniej, cholera, trzeba coś pomyśleć :( Quote
Atomowka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ja widzę taka opcję jeszcze Napisać nowy tekst do ogłoszeń i dać nowe fotki, zrobić zmasowaną akcję promowania Abiego We dwie, trzy osoby robic na zmianę pakiet ogłoszeń i odnawiać je maxymalnie co 2 dni Nie muszą to by ogłoszenia na 40 portalach ale powiedzmy na 15 najbardziej poczytnych Ponadto jeszcze raz zrobic akcję plakatową i każdy(!) niech chociaż po 10 rozwiesi w swojej okolicy Co do kasy to nie wiem jak tu pomóc, sama jestem w ogromnym dołku finansowym Quote
some Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 przeleje 100 zamiast 30. zawsze to cos. Abi spedza mi sen z powiek. Atomowka z tymi ogloszeniami to dobry pomysl. Trzeba sprawdzic jeszcze TOZ- swego czasu Abi wisial tam jako zaadoptowany. Quote
Igiełka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jestem u Abisia tak samo jak u naszej Nesii nie ma zainteresowanego domku, takie fajne wspaniałe psiaki a nikt Ich nie chce. Finansowo teraz nie mogę pomóc ,myślę co tu zrobić. Quote
some Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 sprawdzila, Abi wisi jako zaadoptowany Estrello wyslij mi prosze ten nowy tekst i zdjecia jakie wrzucacie do ogloszen, wysle maila z prosba o aktualizacje. maila podaje na prv Quote
Atomowka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A ja myślę że trzeba zmieni tekst jak widac ten nie działa Quote
Igiełka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 czasem to nie wiadomo już gdzie ogłaszać i jak ehh Quote
Recommended Posts