Estrella Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='Estrella']ja chcę jeszcze bardziej i też nie mogę, jak już to za jakieś 4-5 lat Wtedy będę miała wielki dom z ogrodem i stajnią, 2 psy, 3 koty i 4 konie, 1 męża i 3 synów, a jeszcze przed tym wygram 5 mln w totku i wzbogacę wszystkie psy na dogoźle, za 4-5 lat będę miała pierwszego syna, potem drugiego i trzeciego Abiś w górę :) Quote
Atomowka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ranias doszła dyszka od Ciebie Dziękuje Ci serdecznie Zaraz pisze PW do osób, które zalegają z deklaracją dla naszego misia Quote
Cudak Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Estrella napisał(a):ja chcę jeszcze bardziej i też nie mogę, jak już to za jakieś 4-5 lat Wtedy będę miała wielki dom z ogrodem i stajnią, 2 psy, 3 koty i 4 konie, 1 męża i 3 synów, a jeszcze przed tym wygram 5 mln w totku i wzbogacę wszystkie psy na dogo Haha, to Abiś jeszcze 4 lata w hoteliku ma spędzić? Czemu akurat 3 synów? ;) Quote
Estrella Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Może ktoś obejrzał Rodzinkę.pl na tvp2? To właśnie tam mają 3 synów i tak mi się spodobała ich rodzinka, że też chcę taką założyć :) ale z odstępem wiekowym, każdy młodszy/starszy o kilka lat. Atomowka doszedł mój przelew z bazarku? Quote
Estrella Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 dudson13 napisał(a):Co u ABISIA??od dzisiaj Abiś powinien być bogatszy o 55zł Quote
Estrella Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Cudak napisał(a):Haha, to Abiś jeszcze 4 lata w hoteliku ma spędzić? o ile wcześniej nie zbankrutujemy :evil_lol: edit zapraszam na bazarek dla Heleny, kotki Cudaka z portu (banerek), która przebywa w DT u AlfaLS, potrzebna jest kasa na weta http://www.dogomania.pl/threads/205576-nowy-komplet-dachowa-odzie%C5%BC-robocza-Ma%C5%82a-Encyklopedia-Sportu-1-2-i-co%C5%9B-jeszcze-30.04?p=16654419#post16654419 Quote
Atomowka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Za cztery lata to mam nadzieję,Abiś już będzie dawno w swoim własnym domku i nie będzie pamiętał o przeszłości Estrella kasa dotarła, dziękuje Zapisuje na 1-szej stronie Quote
Estrella Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 to poproszę jeszcze o potwierdzenie na wątku http://www.dogomania.pl/threads/202765-50-!!!Nowa-m%C4%99ska-odzie%C5%BC-robocza-ksi%C4%85%C5%BCki-quot-Ma%C5%82a-Encyklopedia-Sportu-quot-I-INNE-do-15.03 Quote
Estrella Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 cisza jak makiem zasiał...czy jak to się mówi Quote
Kamila Proc Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 to ja niesmialo wypchne psiaka na pierwsza Quote
Atomowka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Mariamc jak Abiś się czuje? Może jakieś foty wrzucisz? Tak dawno nie było fot tego ryjka Quote
Estrella Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Abiś czaruj tam ludzi, bo do hoteliku też przychodzą, może akurat komuś się spodobasz :) A jeszcze tak a propos dzieci, Cudak, wstawisz jakieś zdjęcia swojej córeczki? Pamiętam jeszcze zdjęcie z usg i jak miała chyba kilka, kilkanaście miesięcy.... Prooooszę :modla: i jak tam się macie? Chodzi, mówi już? :loveu: Quote
beataczl Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Abisiu co u Ciebie..ja tez na foteczke czekam z utesknieniem :) Quote
Cudak Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Estrella napisał(a):A jeszcze tak a propos dzieci, Cudak, wstawisz jakieś zdjęcia swojej córeczki? Pamiętam jeszcze zdjęcie z usg i jak miała chyba kilka, kilkanaście miesięcy.... Prooooszę :modla: i jak tam się macie? Chodzi, mówi już? :loveu: Mały łobuz. Urosła nie wiem kiedy, bo bardzo szybko ;) Ma już 10 mies, raczkuje, próbuje chodzić, rozrabia. Trochę mówi i śpiewa (najczęściej piosenkę o tacie: "taaata, tatatata, taaataaa...."). Uwielbia koty - kicic kici to jedne z Jej pierwszych słów :) Koniki też bardzo lubi, pieski trochę mniej. Quote
Estrella Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 jeeej, jaka śliczna!! to rośnie nam kolejna cioteczka, do psiaków na pewno jeszcze rozwinie swoją na razie nieodkrytą miłość. Ale jak tak oglądam te zdjęcia, to po prostu rośnie we mnie chęć do posiadania własnych dzieci. I pomyśleć, że kiedyś chciałam pozostać singielką, hehe :) Takie pociechy, to jednak zbyt wielkie szczęście. Piękna jest naprawdę. Quote
Cudak Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Estrella napisał(a):jeeej, jaka śliczna!! Dziękuję :loveu: Estrella napisał(a):to rośnie nam kolejna cioteczka, do psiaków na pewno jeszcze rozwinie swoją na razie nieodkrytą miłość. No, mam taką nadzieję ;) Estrella napisał(a):Ale jak tak oglądam te zdjęcia, to po prostu rośnie we mnie chęć do posiadania własnych dzieci. I pomyśleć, że kiedyś chciałam pozostać singielką, hehe :) Takie pociechy, to jednak zbyt wielkie szczęście. Hehe, ja to sobie kiedyś planowałam adoptować dziecko z domu dziecka :lol: Quote
Recommended Posts