Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estrella']ja chcę jeszcze bardziej i też nie mogę, jak już to za jakieś 4-5 lat Wtedy będę miała wielki dom z ogrodem i stajnią, 2 psy, 3 koty i 4 konie, 1 męża i 3 synów, a jeszcze przed tym wygram 5 mln w totku i wzbogacę wszystkie psy na dogoźle, za 4-5 lat będę miała pierwszego syna, potem drugiego i trzeciego

Abiś w górę :)

Posted

Estrella napisał(a):
ja chcę jeszcze bardziej i też nie mogę, jak już to za jakieś 4-5 lat Wtedy będę miała wielki dom z ogrodem i stajnią, 2 psy, 3 koty i 4 konie, 1 męża i 3 synów, a jeszcze przed tym wygram 5 mln w totku i wzbogacę wszystkie psy na dogo

Haha, to Abiś jeszcze 4 lata w hoteliku ma spędzić?

Czemu akurat 3 synów? ;)

Posted

Może ktoś obejrzał Rodzinkę.pl na tvp2? To właśnie tam mają 3 synów i tak mi się spodobała ich rodzinka, że też chcę taką założyć :) ale z odstępem wiekowym, każdy młodszy/starszy o kilka lat.

Atomowka doszedł mój przelew z bazarku?

Posted

Za cztery lata to mam nadzieję,Abiś już będzie dawno w swoim własnym domku i nie będzie pamiętał o przeszłości
Estrella kasa dotarła, dziękuje
Zapisuje na 1-szej stronie

Posted

Abiś czaruj tam ludzi, bo do hoteliku też przychodzą, może akurat komuś się spodobasz :)

A jeszcze tak a propos dzieci, Cudak, wstawisz jakieś zdjęcia swojej córeczki? Pamiętam jeszcze zdjęcie z usg i jak miała chyba kilka, kilkanaście miesięcy.... Prooooszę :modla: i jak tam się macie? Chodzi, mówi już? :loveu:

Posted

Estrella napisał(a):
A jeszcze tak a propos dzieci, Cudak, wstawisz jakieś zdjęcia swojej córeczki? Pamiętam jeszcze zdjęcie z usg i jak miała chyba kilka, kilkanaście miesięcy.... Prooooszę :modla: i jak tam się macie? Chodzi, mówi już? :loveu:

Mały łobuz. Urosła nie wiem kiedy, bo bardzo szybko ;) Ma już 10 mies, raczkuje, próbuje chodzić, rozrabia. Trochę mówi i śpiewa (najczęściej piosenkę o tacie: "taaata, tatatata, taaataaa...."). Uwielbia koty - kicic kici to jedne z Jej pierwszych słów :) Koniki też bardzo lubi, pieski trochę mniej.

Posted

jeeej, jaka śliczna!!
to rośnie nam kolejna cioteczka, do psiaków na pewno jeszcze rozwinie swoją na razie nieodkrytą miłość. Ale jak tak oglądam te zdjęcia, to po prostu rośnie we mnie chęć do posiadania własnych dzieci. I pomyśleć, że kiedyś chciałam pozostać singielką, hehe :) Takie pociechy, to jednak zbyt wielkie szczęście. Piękna jest naprawdę.

Posted

Estrella napisał(a):
jeeej, jaka śliczna!!

Dziękuję :loveu:

Estrella napisał(a):
to rośnie nam kolejna cioteczka, do psiaków na pewno jeszcze rozwinie swoją na razie nieodkrytą miłość.

No, mam taką nadzieję ;)

Estrella napisał(a):
Ale jak tak oglądam te zdjęcia, to po prostu rośnie we mnie chęć do posiadania własnych dzieci. I pomyśleć, że kiedyś chciałam pozostać singielką, hehe :) Takie pociechy, to jednak zbyt wielkie szczęście.

Hehe, ja to sobie kiedyś planowałam adoptować dziecko z domu dziecka :lol: