Yana Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 ja będę czytac :-) czekam na kolejne wpisy :-P Quote
Oscar Patric Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 podoba mi się,będę często zaglądać:) Quote
Don_Vito Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 leónowa napisał(a):Fajny pomysł z tym blogiem! Yana napisał(a):ja będę czytac :-) czekam na kolejne wpisy :-P unikatowydiament napisał(a):podoba mi się,będę często zaglądać:) Dziękuję wszystkim :) Quote
Don_Vito Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Oto fotki Vita, zimowe! :loveu: Quote
phase Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Nie wierzę, ZDJĘCIA!!!!!!!! :shock: Ma niesamowitą mordkę! :) Quote
Yana Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 pięknie cwiczycie... Vito jaki skupiony :-) Quote
Don_Vito Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='phase']Nie wierzę, ZDJĘCIA!!!!!!!! :shock: Ma niesamowitą mordkę! :)[/QUOTE] Tak, zdjęcia! :razz: Teraz dłuuugo poczekacie! :evil_lol: Mordkę ma wyjątkową. ;) [quote name='Kaaasia']Vitulino jak zwykle PIĘKNY :loveu:[/QUOTE] Wiem, wiem! :roll: [quote name='unikatowydiament']piękny po prostu piękny:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy! :loveu: [quote name='Yana']pięknie cwiczycie... Vito jaki skupiony :-)[/QUOTE] Madziu, ćwiczymy jak jest czas. :oops: Niestety nie ma go zbyt dużo. :shake: Przed sezonem trzeba go rozgrzać, bo czasami zapomina na czym to polega, ale jak już sobie przypomni to stójkę ma fajniutką. :cool3: On bardzo lubi się wystawiać, od małego nie było z nim problemu. :loveu: Skupiony był, bo kulkę śniegu chciał dostać (najlepsza motywacja do prób wystawiania!):multi: Quote
Kaaasia Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Musisz kulek śniegowych namrozić aby na cały sezon wystawowy wam starczyło :eviltong: Quote
Don_Vito Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Kaś, to nie takie głupie! :evil_lol: Lodówki przenośne mam, więc chyba to będzie dobry motyw.. Najgorzej, że on potem nie pobiegnie! :shake: Kulka śnieżna = zrobiłem co chciałaś, a teraz... DO KULKI! :modla: Quote
Don_Vito Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Oto mój chłopak w wieku 3 i 5 lat! :loveu: Nie tylko on się zmienił! :evil_lol: Quote
tatankas Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Rozrósł się pięknie,on zmężniał,moja ruda przytyła ;) Quote
Don_Vito Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Kaaasia']Z wiekiem co raz piękniejszy :loveu:[/QUOTE] Kasiu, bo Vito jest jak wino! Im starszy tym lepszy! :eviltong: [quote name='tatankas']Rozrósł się pięknie,on zmężniał,moja ruda przytyła ;)[/QUOTE] Tak, zrobił się bardzo tatusiowy! Mietuś nie wyparłby się synka! :lol: Nikita nie przytyła! Głupoty gadasz! ;) Quote
Don_Vito Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Tak sobie dziś smacznie spał mój książę! :loveu: Łapka pod główką, delikatny uśmieszek, jak tu go nie kochać? :razz: Quote
Oscar Patric Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Don_Vito']Tak sobie dziś smacznie spał mój książę! :loveu: Łapka pod główką, delikatny uśmieszek, jak tu go nie kochać? :razz: cukiereczek:loveu: Quote
Don_Vito Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Oj tak. Potrafi być słodki! :eviltong: Już widać, że w poważnym wieku! Z tą przecudowną siwizną na mordce się nie wygra! :loveu: Quote
Kaaasia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Jak to potrafi? On cały czas jest słodki :loveu: Oli młodszy a też już ryjek siwieje :shake: Quote
Don_Vito Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Wierz mi! NIE JESTE! :eviltong: Dobrze udaje! :razz: Quote
Recommended Posts