Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taka sztuka fajna rzecz! :lol: Trzeba będzie wziąć korepetycje! :evil_lol:
Zobaczymy, w sumie do Warszawy miałam już w tym roku jechać, ale nie będę męczyć psa. :eviltong: Siebie pomęczę. :diabloti:

Posted

Miałaś być i nie byłaś. Ale nie będę się czepiać bo ja miałam być gdzie indziej i też nie dojechałam, więc mamy remis :evil_lol:
Weź Vitusia. Pewnie się z Olusiem pokochają :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Don_Vito napisał(a):
Tak, te "łagodne" psy to moja zmora! :angryy: a właściciele za grosz rozumu! :shake: Widzą, że idzie ktoś z wielkim, masywnym psem to zamiast chociaż stanąć z boku to centralnie na przeciwko nas! Na środku chodnika lub ścieżki! :angryy:

a ja uwielbiam takich włascicieli, co jak widzą, że coś ćwiczę z psem na uboczu, posłuszeństwo, aport itp. to przyłażą, stają w niewielkiej odległości, bo "chcą popatrzeć" i żeby ich psy chociaz spokojne były... a gdzie tam... szarpią na smyczy... to i moje się denerwują...

Posted

[quote name='phase']Hahahahaha genialne. :evil_lol: https://lh5.googleusercontent.com/-nA4dt5guCHA/UIzsPj_KF8I/AAAAAAAACck/lfNWRtniWVw/s720/IMG_5527.JPG

Tak, do tej pory mam siniaka na ręku, już zzieleniał, ale warto było! :evil_lol:

[quote name='Kaaasia']Pacze, pacze i uwierzyć nie mogę :diabloti:

Co coś Ty?! W co nie możesz uwierzyć? :crazyeye: Po dwóch niedorozwojach czegoś lepszego się spodziewałaś? :razz:

Posted

Don_Vito napisał(a):

Co coś Ty?! W co nie możesz uwierzyć? :crazyeye: Po dwóch niedorozwojach czegoś lepszego się spodziewałaś? :razz:

Nie wierzę że widzę jakieś zdjęcie :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

tatankas napisał(a):
Jak zawsze Vituś piękny :)

Dzięki Aduś :)

Kaaasia napisał(a):
Brzydal przeokropny :eviltong:
Ja chcem go wygłaskać :cool3:

Wiem, wiem, że brzydki! :razz: Może niedługo będziesz miała szanse! :multi: