phase Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-ZGX37fOlSKY/UFYi_0qLivI/AAAAAAAACNQ/SvFDmIbNY0Q/s640/zdj%C4%99cie0276.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ada, normalnie się rozszalałaś z tymi fotami :roflt::roflt::roflt: Nie wiem kiedy je wszystkie ogarnę :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 nie styka:mad: cudowny jest:loveu: Quote
Don_Vito Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 No niestety zdjęć raczej teraz dłuuuugo nie będzie! :diabloti: Skoro narzekacie na te ilości, którymi Was zasypuje! :razz: Quote
Don_Vito Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Chcesz się przekonać, Kasiu? :eviltong: Quote
Don_Vito Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Zdjęcia robione dzisiaj, moim jakże cudownym telefonem. :loveu: Macie zdjęcia tego brzydala! :roll: Quote
Kaaasia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-lv-xx8hH5EM/UFh5lG4MVAI/AAAAAAAACNw/EKatTKErmmI/s512/Zdj%C4%99cie0310.jpg Kochany przystojniaczek :loveu: Podeślij mi go na parę dni ;) Quote
Don_Vito Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Bierz go! :evil_lol: Odbiór osobisty. :eviltong: + wyprawka :lol: Quote
Kaaasia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ok :evil_lol: To się wymienimy- ty bierzesz na wychowanie Olka a ja na rozpieszczanie Vitusia ;) Quote
Leokadia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Witamy sie po raz pierwszy, nie mogłam sie oprzec tej ślicznej boksiowej mordeczce:loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-xfEO-p4ouUg/UFh5l2m6i5I/AAAAAAAACN4/RRaSXi3vWZ0/s512/Zdjęcie0311.jpg Słodziak:eviltong: Quote
Don_Vito Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='Kaaasia']Ok :evil_lol: To się wymienimy- ty bierzesz na wychowanie Olka a ja na rozpieszczanie Vitusia ;) Sugerujesz, że Vito nie jest rozpieszczony? Wieprzowinki nie tknie! Wołowinka i drób.. Rybki też. Najbardziej lubi łososia na parze. :razz: Karm nie wybrzydza. :eviltong: Barków też raczej nie wyrywa (poza 2 incydentami). :roll: Na spacerkach też grzeczniutki. :evil_lol: [quote name='leónowa']Witamy sie po raz pierwszy, nie mogłam sie oprzec tej ślicznej boksiowej mordeczce:loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-xfEO-p4ouUg/UFh5l2m6i5I/AAAAAAAACN4/RRaSXi3vWZ0/s512/Zdjęcie0311.jpg Słodziak:eviltong: Dziękuję! Mam nadzieję, że pierwszy i nie ostatni. :razz: Zapraszamy! :multi: Quote
Kaaasia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Don_Vito']Sugerujesz, że Vito nie jest rozpieszczony? Wieprzowinki nie tknie! Wołowinka i drób.. Rybki też. Najbardziej lubi łososia na parze. :razz: Karm nie wybrzydza. :eviltong: Barków też raczej nie wyrywa (poza 2 incydentami). :roll: Na spacerkach też grzeczniutki. :evil_lol: [/QUOTE] A kto go gania po lasach, górkach, każe oponę ciągać :evil_lol: U mnie by tylko leżał na kanapie i był by drapany po brzuszku :eviltong: Quote
Don_Vito Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Zapraszamy do odwiedzenia naszej drugiej galeryjki poświęconej małemu :diabloti: ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/232474-CURACAO-%C5%81%C4%85cza%C5%84ska-wita%21-%29 ZAPRASZAMY! :lol: Quote
Don_Vito Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [FONT=verdana]Vito już po zdjęciu szwów, miał ich 9. Liczyłam dziś z wetem. [/FONT]:shake:[FONT=verdana] Ucho przez to, że nie dopilnowaliśmy Vita wyrwał sobie szew [/FONT][FONT=verdana] ma niezrośnięty kawałek ucha(dolna część). [/FONT]:angryy: [FONT=verdana] Na wszelki wypadek przed wystawą będę miała od weta zaświadczenie o pogryzieniu, bo uznał, że na różnych sędziów możemy trafić. [/FONT]:roll: [FONT=verdana]Właścicielka psa, który doprowadził Vitka do tego stanu nie pojawia się na naszej ulicy. [/FONT]:angryy:[FONT=verdana] Sprawa została powiedziana na policji, że miał miejsce taki incydent, będą zwracać większą uwagę na tamtego psa. [/FONT]:angryy: Quote
Yana Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 biedny Vito... eh... ludzie są tak nieodowiedzialni... dużo zdrówka... a nie ma już szansy, żeby się to uszko zrosło do końca ? Quote
Kaaasia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ada, wycałuj Vita nie tylko w uszko ;) A baba niech się lepiej nie pokazuje :angryy: Quote
tatankas Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Vito taki piękny,że tak mały defekt nie powinien wpływać na jego oceny.Trzymamy kciuki za przystojniaka :) Quote
Don_Vito Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Yana- wet kazał smarować maścią i czekać, ale powiedział, że to była rana szarpana. :shake: amten pies najprawdopodobniej wbił kieł i szarpał głową wyciągając. :angryy: Zobaczymy, mam nadzieję, że będzie dobrze jak dorwę się do aparatu to wstawię zdjęcie. Kasiu, gadzina wredna wycałowana! :cool3: Ada, dzięki wielkie za trzymanie kciuków! :p Quote
Oscar Patric Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 ludziom to klepek po prostu brak,Ja to jak idę z moim zbójem to oczy mam do o koła głowy,i często albo zmieniam kierunek spaceru,albo schodzę na bok,jak najdalej aby nie dopuścić do ataku My także całuski dla przystojniaka ślemy:) Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 unikatowydiament napisał(a):ludziom to klepek po prostu brak,Ja to jak idę z moim zbójem to oczy mam do o koła głowy,i często albo zmieniam kierunek spaceru,albo schodzę na bok,jak najdalej aby nie dopuścić do ataku No i co z tego że ja schodzę na bok jak jakiś kretyn staje na środku i patrzy :angryy:. Mam takiego laba który na nasz widok się kładzie, a pan staje i patrzy więc ja muszę przejść. I jak jestem na jego wysokości ten pies startuje z ząbami a facet mówi że on łagodny :mad: Spokojnie Ada, ringi Wasze ;) Quote
Don_Vito Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Tak, te "łagodne" psy to moja zmora! :angryy: a właściciele za grosz rozumu! :shake: Widzą, że idzie ktoś z wielkim, masywnym psem to zamiast chociaż stanąć z boku to centralnie na przeciwko nas! Na środku chodnika lub ścieżki! :angryy: Co do wystaw to mam plan ułożony, ale z Nano zaczynamy jeszcze w tym roku. :diabloti: Dla Vita mam w planach 3 wystawy, a co się będzie, zobaczymy. :roll: Do Warszawy w przyszłym roku wpadnę, ale z aparatem jako obserwator. :razz: Quote
Kaaasia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Musisz jak ja opanować sztukę teleportacji, bo chyba część ludzi myśli że taką posiadam :diabloti: Ja się nie zgadzam na "tylko obserwatora" :eviltong: Quote
Recommended Posts