Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Don_Vito']Patisa - Vit do małych nie należy, ale nie jest też gigantem. ;)

Z tego co pamiętam,to coś około 40kg-Jak dla ciebie to nie dużo,to ja nie wiem ;)

Posted

Hahaha . Oj tam , oj tam . Szczerze to Vito nie jest mega hiper super wielki. Teraz poszedł wszerz, więc może się tak po prostu wydawać. :evil_lol: No, ale jak napisałam nie należy do najmniejszych. Czuć tą siłę pod smyczą . :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Tak,tak-pięknie się wystawia,a najbardziej mi się podoba to,że nie taki chudziutki,jak większość psów wystawianych ostatnio u nas w Szczecinie.Ja tam wolę masywniejsze ;)

Posted

[quote name='tatankas']Tak,tak-pięknie się wystawia,a najbardziej mi się podoba to,że nie taki chudziutki,jak większość psów wystawianych ostatnio u nas w Szczecinie.Ja tam wolę masywniejsze ;)[/QUOTE]

No też nie lubię, jak bokserom na wystawach żebra wszystkie widać... atak jest zazwyczaj. Nie wiem czemu...?

Posted

[quote name='Patisa']No też nie lubię, jak bokserom na wystawach żebra wszystkie widać... atak jest zazwyczaj. Nie wiem czemu...?[/QUOTE]

No też to zauważyłam-mnie osobiście podobają się te szersze wersje :p

Posted

dziewczyny, to nie jest kwestia ilości jedzenia jakie się daje psu... uwierzcie wystawcy nie głodzą psów :razz: to bardziej kwestia wieku, budowy psa, przemiany materii a także ilości ruchu.
Są psy jak moja Yana, które nie sposób podtuczyć nawet jak się chce, przy tej dawce ruchu jaką ona potrzebuje. Czasem jest nawet na karmie wysokokalorycznej dla psów pracujących a i tak jak się wyciągnie to jest wygląda bardzo szczupło ;) chociaz ja sama wolę jak pies ma trochę masy :lol:

Posted

Dzięki za miłe słowa. :)

No trening przed wystawą, bo teraz jestem w górach bez psa i ciężko. Wracam w sobotę i jeszcze wtedy trening i w niedziele wystawa. :)

Posted

Pani sędzina bardzo mile mnie zaskoczyła. :)
Bardzo dokładnie sprawdzała wszystko + zęby. :)
Chciała, aby pies wystawiał się do niej, a nie do ludzi.
Moim zdaniem sędzina bardzo rzeczowa & długie rozległe opisy.
Ogólnie jestem zadowolona. :lol: