Don_Vito Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Pare zdjęć Vita z listopada :multi: Skoczek mój "malutki" :evil_lol: Quote
Don_Vito Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='tatankas']Śliczności nie moje :loveu:[/QUOTE] Wszystkie dzieci nasze są :razz: [quote name='phase']On jest idealny, piękny, cudny :loveu:[/QUOTE] Owww, zawstydziochaliśmy się! :oops: Zapraszamy do wymiziania! Quote
phase Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 To może w przyszłym roku na wystawie w Gdańsku/trójmieście? :cool3: Quote
Don_Vito Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Idealnie! :eviltong: Vit co prawda nie będzie wystawiany, ale zapraszam potem na wspólny spacerek :loveu: Quote
Don_Vito Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='unikatowydiament']ach ten Vito:loveu: :loveu: Vito w wersji diabelnie animowanej! :evil_lol: Vito w wersji świątecznie animowanej! :loveu: Quote
Franca81 Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 (edited) Wesolych swiat w rodzinno psim gronie. :tree1: Edited December 24, 2013 by Franca81 Quote
Don_Vito Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Vit w domowej odsłonie! :loveu: Quote
Franca81 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='phase']A ja nic nie widzę. :([/QUOTE] Ja tez. :-( Ale moze na fejsie dojrze. :evil_lol: Quote
Don_Vito Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Mi też znikło to zdjęcie :( najwięcej zdjęć Vita jest na fb, więc jak ktoś chce go podziwiać to proszę napisać do mnie priv'a, a podam namiary na siebie :)) Dzisiejszy trening :) Quote
Don_Vito Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Przypominamy się :loveu: Vit za tydzień obchodzi urodzinki :multi: W ramach prezentu dostał badania lekarskie, a mianowicie: USG, krew, mocz! Tym samym dostaliśmy prezent od niego VITUŚ ma wyniki IDEALNE!!! :multi::multi::multi: Bardzo się cieszymy! :loveu: Quote
Don_Vito Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='Kaaasia']No to SUPER :loveu: [quote name='unikatowydiament']super:multi: dzięki! :loveu: [quote name='phase']Bardzo się cieszę. :) Vit rewelka :loveu: phase, też jestem zadowolona! ^^ Posiwiała mu już mordka, ale wieku się nie oszuka! :roll: Quote
Recommended Posts