tatankas Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Kurczaczku takie piękne zdjęcia wklejasz Vitusia,że chyba nie wytrzymam i jajko zniosę ;),a tylko parę dni do wyjazdu na urlopik i spotkania z wami mi zostało :D Quote
Don_Vito Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 unikatowydiament napisał(a):cudny model:loveu: dzięki, też mi się podoba :loveu: tatankas napisał(a):Kurczaczku takie piękne zdjęcia wklejasz Vitusia,że chyba nie wytrzymam i jajko zniosę ;),a tylko parę dni do wyjazdu na urlopik i spotkania z wami mi zostało :D No jeszcze tylko pare dni i poznasz tego gałgana! :eviltong: Na zdjęciach dużo lepiej wychodzi niż na żywo :evil_lol: Quote
tatankas Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Don_Vito napisał(a):dzięki, też mi się podoba :loveu: No jeszcze tylko pare dni i poznasz tego gałgana! :eviltong: Na zdjęciach dużo lepiej wychodzi niż na żywo :evil_lol: Gałgana poznałam :multi: i to nieprawda,co pisałaś-na żywo jeszcze piękniejszy:loveu:,zdjęcia już na fb wstawione,teraz muszę jeszcze na dogo wstawić ;) Quote
Oscar Patric Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 miłego popołudnia,czekamy na nowe foteczki:) Quote
Don_Vito Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Dziękujemy :) Foteczki będą za jakiś czas :eviltong: Umieeeeram, gorączkuję, kaszle, kataruje! :placz: Nery mnie tak bolą, że zaraz chyba padnę :( Nic nie mogę jeść, bo do tego wszystkiego dochodzi jakieś zatrucie.. :-( Quote
tatankas Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Aduś ty się kuruj,a ja w końcu mam wklejone zdjęcia z Vitusiem w albumie Nikusi to i u ciebie wkleję ;) Pierwsze spotkanie Vita i mojej rudej Nikity: Pierwsze buzi buzi : I na spacerku: Quote
tatankas Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 I tu dopiero widać,jaka moja kruszynka jest w porównaniu do cielaczka Vitusia: I ja mam pamiątkę z odwiedzin-swoje zdjęcie z Vitusiem: Vituś jest tak kochany,jak się tego spodziewałam i jeszcze piękniejszy na żywo,niż na zdjęciach: Quote
Don_Vito Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Kuruję ;) Dziś siedzę w domku i leżę :) Dzięki za spotkanie i za wstawienie zdjęć za mnie :lol: Uratowałaś mnie od robienia i wstawiania fotek :evil_lol: Quote
tatankas Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Don_Vito']Kuruję ;) Dziś siedzę w domku i leżę :) Dzięki za spotkanie i za wstawienie zdjęć za mnie :lol: Uratowałaś mnie od robienia i wstawiania fotek :evil_lol:[/QUOTE] Zdrówka życzę,co do zdjęć to z chęcią znów porobię i wstawię,ale tym razem to ty przyjeżdżasz do nas :cool3::eviltong: Quote
Don_Vito Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Hahahahaha, oj raczej w okolice Szczecina się nie wybieram niedługo, a przynajmniej niz z Vitem :eviltong: Quote
tatankas Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Don_Vito']Hahahahaha, oj raczej w okolice Szczecina się nie wybieram niedługo, a przynajmniej niz z Vitem :eviltong:[/QUOTE] Może na wystawę do Szczecina się kiedyś wybierzecie to się spotkamy :cool3: Quote
Kaaasia Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Don_Vito']Dziękujemy :) Foteczki będą za jakiś czas :eviltong: Umieeeeram, gorączkuję, kaszle, kataruje! :placz: Nery mnie tak bolą, że zaraz chyba padnę :( Nic nie mogę jeść, bo do tego wszystkiego dochodzi jakieś zatrucie.. :-( A mówiłam nie pij tyle :eviltong::eviltong::eviltong: http://images65.fotosik.pl/176/e03cf7eea81ba1c8med.jpg Fajna parka ;). Quote
Don_Vito Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Nie pije! :eviltong: Wczoraj mnie dobiła herbata z miodem i "całowałam" muszę w kibelku :shake: Quote
Franca81 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Tylko nie zaraź Vito! :eviltong: To sie ladnie przywitalam na watku. :evil_lol: Jeszcze tylko sie tu rozsiade i gitarka bedzie! :diabloti: No dobra, nie bede tak od razu meczyc o fotki. Poczekam az wyzdrowiejesz. :evil_lol: Quote
Don_Vito Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Franca81']Tylko nie zaraź Vito! :eviltong: To sie ladnie przywitalam na watku. :evil_lol: Jeszcze tylko sie tu rozsiade i gitarka bedzie! :diabloti: No dobra, nie bede tak od razu meczyc o fotki. Poczekam az wyzdrowiejesz. :evil_lol:[/QUOTE] Witamy i u nas ;) Na fotki jestem za leniwa, ale w piątek jestem umówiona z Kiłi na spacer, więc liczę na jakieś fotki :evil_lol: Vit to chłop jak dąb , co rozumkiem nie grzeszy :loveu: W sumie wujek również Vita Sintre i jej właścicielke ;) Quote
Franca81 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Oj wiem doskonale co to lenistwo. To moje hobby. :evil_lol: Quote
Don_Vito Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Buziaczki od Vita dla wszystkich zaglądających do naszej galeryjki :loveu: ulubiona pozycja boksera :evil_lol: Quote
Franca81 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Vitus jest boski! :loveu: tylko pancia malo fotek robi :placz: Quote
phase Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-4MbYoAwUXgw/UlqPfXqA92I/AAAAAAAAD5c/fLcMGV24Spg/w401-h534-no/1370390_569680609746027_1710656215_n.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
Don_Vito Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Przedstawiam Wam... Vito w wersji ciętej! :evil_lol: Jak Wam się podoba? Quote
phase Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Kaaasia napisał(a):Nie podoba :diabloti: :evil_lol: Potwierdzam! Quote
Recommended Posts