Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']gratulacje:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Dziękujemy! :loveu:

[quote name='phase']Sama jakbym go zobaczyła to już byłby dla mnie wygrany. Robi chłopak wrażenie.[/QUOTE]

Hahaha , dzięki wielkie :) Niestety na ringu było MEGA zamieszanie, MEGA nerwy i MEGA niefajna pogoda! Opowiem więcej jak ochłoniemy wszyscy, bo to co wyprawiała Pani sędzina mnie zdołowało! :mad:

Posted

Ogólnie to tak: Pani sędzina nie wiedziała jak ocenia się boksery :eviltong: wszystkie kolory porównywała razem (klasami, a nie w porównaniu o CACIB), Vit miał 3 lokate, a był JEDYNY w klasie... Po interwencji paru osób sędzina nadal nie chciała zmienić lokaty Vita, dopiero po interwencji Jessici i mojej cioci sędzina zrozumiała i przyznała nam złoty medal... Nikt nie wiedział co się dzieje od samego początku... Wszyscy mieli szeroko otwarte oczy ze zdziwnienia... W sukach młodzieżowych tytuł Zw. Młodzieży zapadł 2 razy (suka żółta i pręgowana)! :diabloti: Tyle o sędziowaniu ;) Co do organizacji wystawy bez komentarza - ring bokserów na samym końcu, bez żadnego zadaszenia! 3 ringi były pod namiotami, a reszta nie! Bardzo mnie to zdenerwowało, a apogeum było, gdy dowiedziałam się o płatnych toi-toi'ach! Catering był BARDZO skromny, do jedzenia TYLKO hot-dogi (7zł i ok. 10cm długości) i kilka napoji... Na finałach w sobote była ZA głośna muzyka, a w niedziele prawie wgl NIC nie było słychać! Chyba tyle mogę napisać :)

Posted

Jak takie coś może się dziać w ogóle?? Oni ją z ulicy wzięli czy jak?? Masakra...
Nie można gdzieś zgłosić tej "sędzinki" ?

Macie w planach kiedyś wybrać się na wystawę do Olsztyna?

Posted

[quote name='phase']Jak takie coś może się dziać w ogóle?? Oni ją z ulicy wzięli czy jak?? Masakra...
Nie można gdzieś zgłosić tej "sędzinki" ?

Macie w planach kiedyś wybrać się na wystawę do Olsztyna?[/QUOTE]

Na temat sędziny się już więcej nie wypowiadam :eviltong: W Olsztynie byliśmy pare lat temu, ale może za rok pojedziemy :cool3: Wielka niewiadoma przed nami z wystawami na przyszły sezon :razz:

Posted

W Warszawie nie było z nią takiego zamieszania ;) ale fakt, że wygrały żółte ;). Może spora stawka i pogoda rozwodniły panią sędzinę :evil_lol:
Ostatnio modne jest przyznawania dwóch ZwMł :eviltong:

Tak narzekasz a chcesz abym przyjechała. Reklamuj się lepiej :evil_lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
W Warszawie nie było z nią takiego zamieszania ;) ale fakt, że wygrały żółte ;). Może spora stawka i pogoda rozwodniły panią sędzinę :evil_lol:
Ostatnio modne jest przyznawania dwóch ZwMł :eviltong:

Tak narzekasz a chcesz abym przyjechała. Reklamuj się lepiej :evil_lol:

Hahahaha, no to może Panią sędzine podmienili? :) Nie powinnam się czepiać w sumie o te Zw.Mł :eviltong:
Masz przyjechać i koniec gadki! :mad:

Posted

Don_Vito napisał(a):
Hahahaha, no to może Panią sędzine podmienili? :) Nie powinnam się czepiać w sumie o te Zw.Mł :eviltong:
Masz przyjechać i koniec gadki! :mad:

Mnie i tak się coś nie zgadza ale nie mój pies to nie wnikam, a skoro tytuł już ma to znaczy że ma ;)
Chciała bym, ale sama wiesz jak moje plany się poukładały. Jak będzie bliżej to pomyślimy;)
A i tak Warszawa jest wcześniej, więc zapraszam:evil_lol:

Posted

Don_Vito napisał(a):
Zebrałam się w sobie i obfociłam potworka :eviltong:

Widzę, że bierzesz się za siebie. :evil_lol: Prosimy tak częściej. :grins:

Posted

Z tym częściej to nie obiecuję :eviltong: Leń ze mnie straszny jeśli chodzi o fotki... Mam z 3tys zdjęć Vita na komupterze, ale nie chce mi się ich przeglądać i dodawać :evil_lol: