Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to mam Cię:evil_lol: :lol:

Pamiętam, pamiętam ale bardziej po koszulce bo w tej czerwieni i granacie to kolorek sie wyróżniał. No i jak mi mignęłaś to zwróciłam uwagę na widoczne logo i zastanawiałam się czym Cię zmusili że poddałas sie bez walki i załozyłaś borderka majac innego psa. U nas to nie wydało i stanęło na nijak określonej rasie:evil_lol: . No chyba ze planujesz jakiegoś borderka w przyszłości. No to teraz juz Cię poznam nastepnym razem;) .

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LALUNA napisał(a):

No i jak mi mignęłaś to zwróciłam uwagę na widoczne logo i zastanawiałam się czym Cię zmusili że poddałas sie bez walki i załozyłaś borderka majac innego psa. U nas to nie wydało i stanęło na nijak określonej rasie:evil_lol: . No chyba ze planujesz jakiegoś borderka w przyszłości. No to teraz juz Cię poznam nastepnym razem;) .

Logo było w klubie wcześniej niz ja, a chyba dlatego, że u nas żadne bordery nie biegają :diabloti:

Posted

Mokka focił, focił...
jeszcze Was (a przynajmniej Monię ;)) mam parę razy, tylko wstawiłam na szybko sztuk raz...
Sorry, ale dotarłam do domu, dość późno a wstaję o 4,45...
i niestety nie pracuję na dogo, ale cały czas tu zaglądam czy są nowe zdjęcia ogoniastej (dzięki za wszystkie!!!) i moja praca zawodowa ciutciut cierpi ;)

Posted

[quote name='Mokka']To my

(z prawej :evil_lol: )
No i to ma byc wiocha? Ładnie, ładnie a ten medal to niby za co?
To teraz na pewno masz dowód że kometarz " I juz po zawodach" napewno nie dotyczył sie Ciebie.:lol:

Posted

LALUNA napisał(a):
No i to ma byc wiocha? Ładnie, ładnie a ten medal to niby za co?

Ograłyśmy Jej Wysokość :multi: , ale poza tym żenada :oops:

Posted

Ania i Salma napisał(a):
Byłaś na zawodach ??? Kurczę, teraz jeszcze bardziej żałuję że nie przyszłyśmy z Salcią popatrzeć :eviltong:

Tak, bylam
Zaluj, ze Ciebie nie bylo... przeciez to na miejscu, ech

Sa i fotki Trejsi! :multi:
Teraz pytanie do autorow:
czy moge umiescic je na swojej stronie? (oczywiscie z podpisem kto robil i jesli macie swoje www to moge podczepic link :) )

Posted

Flaire napisał(a):
Ty ustawiasz przysłonę (tak to się nazywa??? :niewiem:), aparat dobiera migawkę (znów nie wiem, czy dobre słowo).

Czas.

Ok. Zdaje sie, ze wiem jak to dziala.:cool3: