LALUNA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No to mam Cię:evil_lol: :lol: Pamiętam, pamiętam ale bardziej po koszulce bo w tej czerwieni i granacie to kolorek sie wyróżniał. No i jak mi mignęłaś to zwróciłam uwagę na widoczne logo i zastanawiałam się czym Cię zmusili że poddałas sie bez walki i załozyłaś borderka majac innego psa. U nas to nie wydało i stanęło na nijak określonej rasie:evil_lol: . No chyba ze planujesz jakiegoś borderka w przyszłości. No to teraz juz Cię poznam nastepnym razem;) . Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='LALUNA']No to dawac mi tu jakie foty Mokki:mad: To my (z prawej :evil_lol: ) Quote
PARSONRK Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Flaire napisał(a): PARSONRK, bardzo miło było Cię w końcu poznać w realu! :-) Mi też :multi: Quote
LALUNA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 LALUNA, przeczytaj kilka postów wstecz, przecież już wstawiłam :roll:, Nie przeoczyłam byłam w trakcie pisania. Dzięki Quote
PATIszon Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Mokka']To my (z prawej :evil_lol: ) Serio? :cool3: Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 LALUNA napisał(a): No i jak mi mignęłaś to zwróciłam uwagę na widoczne logo i zastanawiałam się czym Cię zmusili że poddałas sie bez walki i załozyłaś borderka majac innego psa. U nas to nie wydało i stanęło na nijak określonej rasie:evil_lol: . No chyba ze planujesz jakiegoś borderka w przyszłości. No to teraz juz Cię poznam nastepnym razem;) . Logo było w klubie wcześniej niz ja, a chyba dlatego, że u nas żadne bordery nie biegają :diabloti: Quote
CHI Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Mokka focił, focił... jeszcze Was (a przynajmniej Monię ;)) mam parę razy, tylko wstawiłam na szybko sztuk raz... Sorry, ale dotarłam do domu, dość późno a wstaję o 4,45... i niestety nie pracuję na dogo, ale cały czas tu zaglądam czy są nowe zdjęcia ogoniastej (dzięki za wszystkie!!!) i moja praca zawodowa ciutciut cierpi ;) Quote
Davie Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='PATIszon']Nie, no ja chyba zaloze jej fanklub!!!:multi: Pati, spoko, masz naszą autoryzację!:loveu: ;) :lol: Quote
LALUNA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Mokka']To my (z prawej :evil_lol: ) No i to ma byc wiocha? Ładnie, ładnie a ten medal to niby za co? To teraz na pewno masz dowód że kometarz " I juz po zawodach" napewno nie dotyczył sie Ciebie.:lol: Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 LALUNA napisał(a):No i to ma byc wiocha? Ładnie, ładnie a ten medal to niby za co? Ograłyśmy Jej Wysokość :multi: , ale poza tym żenada :oops: Quote
Saba Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Patrzcie mnie z Sabą nie było więc za Mokką Kalisz był a nie ja :diabloti: Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Oooo, coś jeszcze się wyskrobało Nie to ładne, co ładne, a co się komu podoba. Do maliniaków mam dużą słabość. NIKITA Quote
PATIszon Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Mokka'] Jej Pogiętość :diabloti: W koncu imie do czegos zobowiazuje, prawda? Quote
Narvana Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ania i Salma napisał(a):Byłaś na zawodach ??? Kurczę, teraz jeszcze bardziej żałuję że nie przyszłyśmy z Salcią popatrzeć :eviltong: Tak, bylam Zaluj, ze Ciebie nie bylo... przeciez to na miejscu, ech Sa i fotki Trejsi! :multi: Teraz pytanie do autorow: czy moge umiescic je na swojej stronie? (oczywiscie z podpisem kto robil i jesli macie swoje www to moge podczepic link :) ) Quote
PATIszon Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Flaire napisał(a):Ty ustawiasz przysłonę (tak to się nazywa??? :niewiem:), aparat dobiera migawkę (znów nie wiem, czy dobre słowo). Czas. Ok. Zdaje sie, ze wiem jak to dziala.:cool3: Quote
Davie Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 PATIszon napisał(a):W koncu imie do czegos zobowiazuje, prawda? Tak jest!:evil_lol: Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 jeszcze jeden Dżeki i Fu i kolejna nieudana Wendy :cool3: Kryśka ledwo mieści się w kole Quote
Mokka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Łomatko, Krzysiek, tyyyyla fotek :lol: . Dziękujemy pięknie :lol: . Quote
Recommended Posts