Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie pamietam czy Phara zaliczyla ktorys tor, ale robila wszystko z takim zapalem i radoscia, ze kazdy brawo bil jak schodzila z wlascicielka :)
slalom to ona kocha nad zycie, z kazdego punktu na torze leci wlasnie do niego, nie wazne, ze po drodze tyle innych, rownie fajnych przeszkod jest :)

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niuka napisał(a):

slalom to ona kocha nad zycie, z kazdego punktu na torze leci wlasnie do niego, nie wazne, ze po drodze tyle innych, rownie fajnych przeszkod jest :)

No to trza ja bylo zaciagnac na superweava!:cool3: :evil_lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Dziękuję za informacje :Rose:

Miłość do slalomu powiadacie :evil_lol: podobno to taka trudna przeszkoda :cool3:
Co tam, gończe górą!! :razz: ;)

Nie wszystkie, nie wszystkie.:mad:

Posted

Po zawodach super :D
jeszcze na zadnych oficjalnych nie bylo tak... tak milo :)
Szkoda, ze dzis pogoda byla srednia, ale co tam ;)

Fotki swietne, widac, ze autor zdjec zna sie na fotografii a przede wszystkim ma dobry aparat :lol:
Szkoda, ze mojej czarnej nigdzie nie ma :(
bo moje foty to tragedia... :?

Posted

Byłem, zobaczyłem, wróciłem :)
Zajefajne zawody pod każdym wzgledem! Dzię bardzo trudne egzaminy... większość była zgodna, co do tego, że jedynki były najtrudniejsze! Nie mniej, sędzia była fajna i torki były ambitne - trudne, ale do pokonania.
Ogranizacja bez zastrzeżeń :) Wyniki drukowane po każdym przebiegu i wpisy do książeczek oraz kart pracy natychmiast :) Dzieki temu zakończenie i rozdanie nagród było dosłownie 5 minut (słownie: PIĘĆ MINUT!!!) po przebiegu ostatniego psa, a my nadzwyczaj wcześnie w domkach :)

Posted

Mnie też bardzo się te zawody podobały, chociaż tory były trudne (dzisiejszy egzamin A1 był trudniejszy od Opena :niewiem:). Organizacja była super, obliczenie wyników wyjątkowo sprawne, pogoda dla mnie też w sam raz, a na drodze do Warszawy nawet w Jankach nie było korków! ;-)

Jeżeli mam jedno zastrzeżenie, to że nie było zerówek... Mnie osobiście to już (od wczoraj ;-) ) na razie nie dotyczy, ale myślę, że zerówki to ważna konkurencja dla popularyzacji sportu.

Zdjęcia są super, a ja szczególnie dziękuję Krzyśkowi i Oli za zdjęcia z pierwszego startu w A1 mojego Misiołka! :loveu:

Posted

Narvana napisał(a):
Po zawodach super :D
jeszcze na zadnych oficjalnych nie bylo tak... tak milo :)

Byłaś na zawodach ??? Kurczę, teraz jeszcze bardziej żałuję że nie przyszłyśmy z Salcią popatrzeć :eviltong:

Posted

super zawody!!
Olga dzięki za pamięć o Blusiu ;) , chociaż skoro nie mógł biegać nad skokiem to chociaż dwa razy poleciał go sobie powąchać :mad:

ja na całe życie zapamietam sobotni jumping:evil_lol: i detke na ostatniej przeszkodzie:mad:

torki trudne, pokręcone, widać było dużą miłość sędziny do tuneli (zwłaszcza prostych:evil_lol: )

Phara i jej miłość do slalomu - rewelka, z każdego miejsca parcouru było jej blisko do slalomu

Posted

BYŁO SUPER!!!
organizacja wspaniała,
tory były bardzo ciekawe, a normy czasu jak dla nas bardzo wyśrubowane;)

Nawet pogoda w niedzielę nas nie pokonała
Kochani zdjęcia są fantastyczne - i od razu pytanie czy można je wkleić na moją stronę, forum bokserów i na klubową? i jak ew. podpisywać = kto zrobił czy wystarczy podpis na zdjęciu?

Ja też napstrykałam ponad 200, ale nie takich extra jak Wojtek (choć się będziemy uzupełniać bo on ma psa na zdjęciu z jednej strony, a ja z drugiej:diabloti: ) - a i jakby ktoś chciał to moje można wykorzystać gdzie Wam pasuje tylko trochę będzie trwało, zanim je obrobię bo z czasem u mnie cienko). Na razie szybka próbka ;) :

I muszę sie pochwalić - mimo punktów karnych za czas :diabloti: udało nam się przejść do LA2...

Jeszcze raz dziękuję za zawody
i pozdrawiam
CHi & BBB

Posted

Jak dużo prześlicznych zdjęć :multi: Czas na ciąg dalszy moich :lol:

Oczywiście moje zdjęcia są do Waszaej dyspozycji ;) Niech tylko zostanie na nich mój napisik :lol:

Posted

No to chyba ostatnia część moich:

Dla Krzyśka w rewanżu za piękne fotki:

Atos (Wiiiiiind, jeśli tu zajrzysz, JAK u licha fotografować czarne psy???)

Bokserek:

Chyba jakiś border :cool3:

Posted

[quote name='Rauni']No to chyba ostatnia część moich:
Tylko tyle? :-( Kurcze napatrzeć się na nie nie mogę a tu już prawie koniec :roll: Mnie chyba nikt nie przebije w ilości zrobionych zdjęć :oops: ale i tak połowa nieostra...

:lol:

Posted

Ja musze z czolgista powazna rozmowe przeprowadzic:mad: nie dosc ze lewituje (jako jedyny na zdjeciach nie ma zadnego styku z gleba...) to jeszcze w ciekawy sposob (nie) zalicza strefe...:angryy:

http://roziel.neostrada.pl/agility/01wroclaw/wroclaw04.jpg" class="ipsImage" alt="">

Dzieki za zawody fajowe i za fotki extra (a opis dojazdu, no jak po sznureczku trafilysmy:lol: ).

A jeszcze tak malutko sie pochwalimy, ze jak nas w niedziele nie bylo, to zgarnelismy pod Wiedniem zwyciestwo klubu austrii minibullikow:multi:

Posted

Proszę zwrócić uwagę na fryzurę sędziny :) Swoją drogą, dawno nie widziałam tak sympatycznego i empatycznego sędziowania, z dużym żalem dyktowała detki, a raz nawet widziałam podpowiedź dla zawodnika, który na moment zapomniał toru :)

A tu jeszcze coś dla Oli:

Dziękujemy wszystkim zawodnikom za sympatyczną atmosferę, przymknięcie oka na nasze niedociągnięcia, pomoc i oczywiście zapraszamy do Legnicy w sierpniu!

Posted

Było bardzo fajnie, świetna organizacja. Byłam pod wrażeniem jak prędko pojawiały sie wyniki po startach, a to że wpisy do książek i kart były robione na bieżąco to wogóle rekord świata. Brawo i pucharek za organizację. Dziękuję i czekam na zawody w Legnicy.

Mam prośbę do fotografów. Moze ktoś ma zdjęcia z dekoracji (potrzebne do robienia dziury w kieszeni prezesa). A jakby sie gdzieś zaplatało jeszcze jakies zdjęcie Saguni lub pyrkowego rodzeństwa to poproooooooooooszę Magda@datum.pl

Posted

Ja też mam trochę fotek, ale tylko trochę, bo: w niedzielę mało pstrykałam ze względu na kiepską pogodę, a w sobotę zebrało mi się na eksperymenty z aparatem, więc większość tych eksperymentalnych wynalazków nadaje się tylko do śmieci :cool3:

SZNAUCER NIEPOKORNY :lol:

buuuzi?