paniMysza Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Miłego dzionka ;) dzieki i wzajemnie. własnie zbieram sie do łózka, bo mnie grypa dopadła:| Quote
paniMysza Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 a właśnie, franulka we wtorek skończyła 2 latka:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Sto lat... sto lat:BIG: A tu torcik:tort: hihi Kochana dziewczynka już taka dorosła:loveu: A jak Twoje zdrówko? Quote
Korenia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Franki ;) będę zamawiac drewniane pierdółki:http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=15436876&order=p&p=1&change_view=1 chcecie na wspólną przesyłkę? Quote
paniMysza Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 franek mówi dzieki:) korenia, ja dziękuje, ale nie będe niz zamawiała;) a zdrowie, powoli do przodu;) Quote
Korenia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 paniMysza napisał(a): korenia, ja dziękuje, ale nie będe niz zamawiała;) Jasne ;) ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Składam zażalenie :evil_lol: mało tu coś informacji o moich ukochanych dziewuszkach:loveu: Myszko... zrób dla cioci przyjemność:evil_lol: Quote
paniMysza Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Składam zażalenie :evil_lol: mało tu coś informacji o moich ukochanych dziewuszkach:loveu: Myszko... zrób dla cioci przyjemność:evil_lol: moge napisać, ale nic przyjemnego to niestety nie bedzie. frania znów ma krew w sikach. juz nie wiem, co mam robić:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ehh... jak nie urok...:placz: Trzymam kciuki... mogę skonsultować z moją wet - jak coś to pisz na pw.. :calus: Quote
paniMysza Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ehh... jak nie urok...:placz: Trzymam kciuki... mogę skonsultować z moją wet - jak coś to pisz na pw.. :calus: na razie bierze antybiotyk a w pon. znów usg. Quote
oliva Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='paniMysza']a właśnie, franulka we wtorek skończyła 2 latka:)Wszystkiego najlepszego dla Franeczki :BIG: I obu Wam szybkiego powrotu do zdrowia życzę! Pozdrawiamy razem z Su z jesiennego spacerku! Quote
paniMysza Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='oliva']Wszystkiego najlepszego dla Franeczki :BIG: I obu Wam szybkiego powrotu do zdrowia życzę! Pozdrawiamy razem z Su z jesiennego spacerku! dzięki:) su przesliczna, jak zwykle:) czekam na więcej fotek! PS widzę, ze tez juz chodzi ubrana;) Quote
Korenia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 paniMysza napisał(a):na razie bierze antybiotyk a w pon. znów usg. USG można obecnie za darmo zrobić w Zwierzyńcu na Głogowskiej- zawsze to 50 zł na coś innego można przeznaczyć. Quote
paniMysza Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Korenia napisał(a):USG można obecnie za darmo zrobić w Zwierzyńcu na Głogowskiej- zawsze to 50 zł na coś innego można przeznaczyć. dzięki:) na razie jeszcze pojde do naszej lecznicy. ale nie wykluczam, że będe tez szukała pomocy u innych lekarzy. Quote
oliva Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='paniMysza'] su przesliczna, jak zwykle:) czekam na więcej fotek! Dziękuję :loveu: i proszę bardzo: spacerkowa melancholijna parapetowo-stróżująca I ja z kolei proszę o fotki Twoich dziewcząt, jak tylko zdrowie pozwoli na jakąś fotosesję. Mam nadzieję, że się już lepiej czujecie :) [quote name='paniMysza']PS widzę, ze tez juz chodzi ubrana;)Oj, tak, poniżej 10 stopni zaczynamy ubierać, najpierw bluzeczki, sweterki, a przy minusach to już konkretniej. Su może nie taki zmarźlaczek jak Franeczka, ale też lubi ciepełko, wtedy chętnie spaceruje :) Quote
paniMysza Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ja tak samo marcelka ubierałam, jak tempeatura spadła do 10 stopni. a frania ubierana jest praktycznie przez cały rok (w chłodniejsze i deszczowe dni w lecie tez na golasa nie wytrzyma), a i tak sie zaziębia. nie mam tez mozliwości, żeby ja trochę pohartować, bo nie moge patrzec jak się trzęsie :/ z reszta, jak jej wtedy nie ubiore, to trzeba z nia latać na sikanie co dwie godziny. fotki beda, ale kiedy, nie wiem:) a su na fotkach jak zwykle przesliczna, dzieki:) Quote
oliva Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 paniMysza napisał(a):ja tak samo marcelka ubierałam, jak tempeatura spadła do 10 stopni. a frania ubierana jest praktycznie przez cały rok (w chłodniejsze i deszczowe dni w lecie tez na golasa nie wytrzyma), a i tak sie zaziębia. nie mam tez mozliwości, żeby ja trochę pohartować, bo nie moge patrzec jak się trzęsie :/ z reszta, jak jej wtedy nie ubiore, to trzeba z nia latać na sikanie co dwie godziny.najwyraźniej rózne grzywki różnie marzną. Po co 'hartować' biedulę, narażać na dyskomfort i przeziębienie, lepiej ją ubrać, też bym tak robiła :happy1: Kiedyś zimą widziałam golaska bez ubrania, cały był biedak zmarznięty, aż zgarbiony i skurczony z zimna :( Su wtedy jeszcze nosiła ocieplany skafanderek i była zadowolona z życia. Nie ma sensu chłodzić zmarźlaczka małego :loveu: paniMysza napisał(a):fotki beda, ale kiedy, nie wiem:)Na fotki Franeczki warto poczekać. I Loli też oczywiście ;) paniMysza napisał(a):a su na fotkach jak zwykle przesliczna, dzieki:)Dziękuję, miło mi, że Ci się moja dziewczynka podoba :multi: Quote
paniMysza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 wiem właśnie, ze niektorzy nawet na śnieg wypuszczaja golasy. brrrrrrrrrrrrrrrrr! ja bym nawet nie mgła na tą trzesącą się dupke patrzeć... usg u frani wyszło dobre, pecherz i nerki ok. jeszcze musimy podawac antybiotyk, a potem znów badania moczu. a loli mocz chyba ok, na razie dostałam wynik tylko ph i wyszło dobre. dzisiaj po pracy zadzwonie po resztę. mam nadzieje, ze chodziaż z nia będę miała spokój. oliva, jesli masz ochote, to powstawiaj jeszcze trochę fotek. uwielbiam ogladac małą su:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 :multi: super, że Frania lepiej..:) A ja lubię oglądać fotki Frani... pamięta ktoś o tym??:diabloti: Quote
ania90 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 czesc:) sliczna Frania :loveu: o nas juz zapomnialas? Quote
oliva Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='paniMysza']wiem właśnie, ze niektorzy nawet na śnieg wypuszczaja golasy. brrrrrrrrrrrrrrrrr! ja bym nawet nie mgła na tą trzesącą się dupke patrzeć...Ja też nie :shake: Poza tym one w ubrankach tak uroczo wyglądają :loveu: Nie wiem jak Franeczka, ale Su już prawie całkiem zbladła. Mam innego pieska na lato a innego na zimę :cool3: [quote name='paniMysza']usg u frani wyszło dobre, pecherz i nerki ok. jeszcze musimy podawac antybiotyk, a potem znów badania moczu. a loli mocz chyba ok, na razie dostałam wynik tylko ph i wyszło dobre. dzisiaj po pracy zadzwonie po resztę. mam nadzieje, ze chodziaż z nia będę miała spokój.:multi:świetne wieści! Chore zwierzę to wielkie zmartwienie, więc niech dziewczynki zdrowieją, najlepiej obie na raz :happy1: [quote name='paniMysza']oliva, jesli masz ochote, to powstawiaj jeszcze trochę fotek. uwielbiam ogladac małą su:)Za dużo nowych nie mam, ale moge jeszcze pokazać kilka (nie mojego autorstwa) z treningu z ostatniego piątku :) No, to na tyle. Teraz kolej na fotki gospodyni wątku :shiny: Quote
paniMysza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 oliva, foty świetne, dzieki:) a lol ma bardzo dobre wyniki sików, wiec fajosko:) Quote
Recommended Posts