Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Składam zażalenie :evil_lol: mało tu coś informacji o moich ukochanych dziewuszkach:loveu:
Myszko... zrób dla cioci przyjemność:evil_lol:

moge napisać, ale nic przyjemnego to niestety nie bedzie. frania znów ma krew w sikach. juz nie wiem, co mam robić:(

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ehh... jak nie urok...:placz:
Trzymam kciuki... mogę skonsultować z moją wet - jak coś to pisz na pw.. :calus:

na razie bierze antybiotyk a w pon. znów usg.

Posted

[quote name='paniMysza']a właśnie, franulka we wtorek skończyła 2 latka:)Wszystkiego najlepszego dla Franeczki :BIG:

I obu Wam szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
Pozdrawiamy razem z Su z jesiennego spacerku!

Posted

[quote name='oliva']Wszystkiego najlepszego dla Franeczki :BIG:

I obu Wam szybkiego powrotu do zdrowia życzę!
Pozdrawiamy razem z Su z jesiennego spacerku!

dzięki:)

su przesliczna, jak zwykle:) czekam na więcej fotek!

PS widzę, ze tez juz chodzi ubrana;)

Posted

paniMysza napisał(a):
na razie bierze antybiotyk a w pon. znów usg.

USG można obecnie za darmo zrobić w Zwierzyńcu na Głogowskiej- zawsze to 50 zł na coś innego można przeznaczyć.

Posted

Korenia napisał(a):
USG można obecnie za darmo zrobić w Zwierzyńcu na Głogowskiej- zawsze to 50 zł na coś innego można przeznaczyć.

dzięki:) na razie jeszcze pojde do naszej lecznicy. ale nie wykluczam, że będe tez szukała pomocy u innych lekarzy.

Posted

[quote name='paniMysza']
su przesliczna, jak zwykle:) czekam na więcej fotek!
Dziękuję :loveu: i proszę bardzo:
spacerkowa

melancholijna

parapetowo-stróżująca

I ja z kolei proszę o fotki Twoich dziewcząt, jak tylko zdrowie pozwoli na jakąś fotosesję.
Mam nadzieję, że się już lepiej czujecie :)

[quote name='paniMysza']PS widzę, ze tez juz chodzi ubrana;)Oj, tak, poniżej 10 stopni zaczynamy ubierać, najpierw bluzeczki, sweterki, a przy minusach to już konkretniej. Su może nie taki zmarźlaczek jak Franeczka, ale też lubi ciepełko, wtedy chętnie spaceruje :)

Posted

ja tak samo marcelka ubierałam, jak tempeatura spadła do 10 stopni. a frania ubierana jest praktycznie przez cały rok (w chłodniejsze i deszczowe dni w lecie tez na golasa nie wytrzyma), a i tak sie zaziębia. nie mam tez mozliwości, żeby ja trochę pohartować, bo nie moge patrzec jak się trzęsie :/ z reszta, jak jej wtedy nie ubiore, to trzeba z nia latać na sikanie co dwie godziny.

fotki beda, ale kiedy, nie wiem:)

a su na fotkach jak zwykle przesliczna, dzieki:)

Posted

paniMysza napisał(a):
ja tak samo marcelka ubierałam, jak tempeatura spadła do 10 stopni. a frania ubierana jest praktycznie przez cały rok (w chłodniejsze i deszczowe dni w lecie tez na golasa nie wytrzyma), a i tak sie zaziębia. nie mam tez mozliwości, żeby ja trochę pohartować, bo nie moge patrzec jak się trzęsie :/ z reszta, jak jej wtedy nie ubiore, to trzeba z nia latać na sikanie co dwie godziny.
najwyraźniej rózne grzywki różnie marzną.
Po co 'hartować' biedulę, narażać na dyskomfort i przeziębienie, lepiej ją ubrać, też bym tak robiła :happy1:
Kiedyś zimą widziałam golaska bez ubrania, cały był biedak zmarznięty, aż zgarbiony i skurczony z zimna :(
Su wtedy jeszcze nosiła ocieplany skafanderek i była zadowolona z życia.
Nie ma sensu chłodzić zmarźlaczka małego :loveu:

paniMysza napisał(a):
fotki beda, ale kiedy, nie wiem:)
Na fotki Franeczki warto poczekać.
I Loli też oczywiście ;)

paniMysza napisał(a):
a su na fotkach jak zwykle przesliczna, dzieki:)
Dziękuję, miło mi, że Ci się moja dziewczynka podoba :multi:

Posted

wiem właśnie, ze niektorzy nawet na śnieg wypuszczaja golasy. brrrrrrrrrrrrrrrrr! ja bym nawet nie mgła na tą trzesącą się dupke patrzeć...

usg u frani wyszło dobre, pecherz i nerki ok. jeszcze musimy podawac antybiotyk, a potem znów badania moczu. a loli mocz chyba ok, na razie dostałam wynik tylko ph i wyszło dobre. dzisiaj po pracy zadzwonie po resztę. mam nadzieje, ze chodziaż z nia będę miała spokój.

oliva, jesli masz ochote, to powstawiaj jeszcze trochę fotek. uwielbiam ogladac małą su:)

Posted

[quote name='paniMysza']wiem właśnie, ze niektorzy nawet na śnieg wypuszczaja golasy. brrrrrrrrrrrrrrrrr! ja bym nawet nie mgła na tą trzesącą się dupke patrzeć...Ja też nie :shake:
Poza tym one w ubrankach tak uroczo wyglądają :loveu:
Nie wiem jak Franeczka, ale Su już prawie całkiem zbladła.
Mam innego pieska na lato a innego na zimę :cool3:

[quote name='paniMysza']usg u frani wyszło dobre, pecherz i nerki ok. jeszcze musimy podawac antybiotyk, a potem znów badania moczu. a loli mocz chyba ok, na razie dostałam wynik tylko ph i wyszło dobre. dzisiaj po pracy zadzwonie po resztę. mam nadzieje, ze chodziaż z nia będę miała spokój.:multi:świetne wieści!
Chore zwierzę to wielkie zmartwienie, więc niech dziewczynki zdrowieją, najlepiej obie na raz :happy1:

[quote name='paniMysza']oliva, jesli masz ochote, to powstawiaj jeszcze trochę fotek. uwielbiam ogladac małą su:)Za dużo nowych nie mam, ale moge jeszcze pokazać kilka (nie mojego autorstwa) z treningu z ostatniego piątku :)

No, to na tyle.

Teraz kolej na fotki gospodyni wątku :shiny: