paniMysza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mam filmik z pływajaca lola, ale nie pamietam hasła do youtuba. jak sobie przypomne, to wstawię:) my w sumie to wchodzilismy tylko na plaze, gdzie nie było zakazu dla psów. ale tak sie fajnie złozyło, ze własnie jedna z takich plaz była najbliżej miejsca, gdzie mieszkalismy:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Aha, nio to my nie patrzyliśmy na jaką plażę idziemy:) Daj filmik:) skup się gdzieś tam w główce jest hasło;) Quote
paniMysza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 no własnie nie moge sobie juz od dłuzszego czasu przypomnieć:| ja wolałam nie ryzykowac i chodzilismy na plaze dla psów. tym bardziej, że lola chodziła spuszczona, właziła do wody, a franek szczekała;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Heheh, kiedyś Ci wpadnie, jak już nie będzie potrzebne;) a nie da się zmienić- opcja zapomniałeś hasła? Nio to też inne gabaryty. Moje były tylko na kocyku, więc mało kto je widział;) Quote
paniMysza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 to jest konto mojego michała, jak wróci z pracy to poprosze go o zmane hasła. chyba ze zapomni mi się:| a mam ostatnio dziurawą pamięć:| Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 heheh, nie bądź taka krytyczna;) każdy z nas ma czasem małą sklerozę... ja mam często dużą:D Quote
paniMysza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 no ja właśnie też. a człowiek ma teraz w tym internecie tylko róznych kont, haseł i loginów, ze sie gubi;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dlatego ja mam jedno hasło i login do połowy;) heheh Quote
paniMysza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dlatego ja mam jedno hasło i login do połowy;) heheh ha:) no tak też w sumie można:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jak się ma to schorzenie, to trzeba sobie radzić;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Super te fotki, a co to za tel? Ma fajne opcje. I ten cały domek był dla Was?:) Nie bała się Frania huśtawki? Quote
paniMysza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Super te fotki, a co to za tel? Ma fajne opcje. I ten cały domek był dla Was?:) Nie bała się Frania huśtawki? zabij mnie, a nie wiem jaki on ma telefon:) zapytam jak wróci z pracy. cały domek dla nas. on był malutki - jedno pomieszczenie plus łazienka. ale była lodówka, tv, czajnik i naczynia. całkiem fajnie. a z hustawka - bała się, nie bała - zawsze ja wszędzie sadzam:P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Heheh, spoko, tak tylko pytam, bo super te zdjęcia wychodzą:) Ja uwielbiam malutkie domki, czy ogólnie pomieszczenia. Musi być przytulnie, bo nie lubię molochów. Poza tym mieszkanie też mamy przytulne;) Hehehe, ale z Ciebie sadystka:P Za to jakie piękne zdjęcia:) Quote
paniMysza Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ja tez lubie przytulne wnetrza i tez mam przytulne mieszkanie. a marzy mi sie przytulny malutki domek drewniany z ogrodem:) jeszcze jedna frania: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 No cóż jak widać dla Panienki Frani "Bosman" górą:D ale jak zawzięcie go ciągnie..;) Ja bym ogródka nie chciała, mam przy mieszkaniu mały ogródek i do roboty z nim ciągle coś, a co dopiero przy domowym ogrodzie... za leniwa jestem;) Quote
paniMysza Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):No cóż jak widać dla Panienki Frani "Bosman" górą:D ale jak zawzięcie go ciągnie..;) Ja bym ogródka nie chciała, mam przy mieszkaniu mały ogródek i do roboty z nim ciągle coś, a co dopiero przy domowym ogrodzie... za leniwa jestem;) masz mieszkanie z ogródkiem? ale fajnie, zazdroszczę:) pokaz jakąs fotkę, proszę:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Hmm, chyba nie mam foty, ale jak wejdziesz do albumu dziewczyn(mam w podpisie), tam na kilku zdjęciach mniej więcej widać ;) dbam o niego, ale jakoś z przymusu bardziej... ;) to są takie szeregowce, malutkie mieszkanko i równie malutki ogródek i jeden sąsiad nad nami. Mam jedno..:P wkleję jutro może u mnie- nie będę Ci zaśmiecać wątku Frani i Loli:) Quote
paniMysza Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmm, chyba nie mam foty, ale jak wejdziesz do albumu dziewczyn(mam w podpisie), tam na kilku zdjęciach mniej więcej widać ;) dbam o niego, ale jakoś z przymusu bardziej... ;) to są takie szeregowce, malutkie mieszkanko i równie malutki ogródek i jeden sąsiad nad nami. Mam jedno..:P wkleję jutro może u mnie- nie będę Ci zaśmiecać wątku Frani i Loli:) u mnie tez możesz wkleic. to nie zaśmiecanie:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 już poszło;) a moja Kochana jak tam skleroza??:) pamiętasz hasło do YT czy nie?:) Quote
paniMysza Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):już poszło;) a moja Kochana jak tam skleroza??:) pamiętasz hasło do YT czy nie?:) widziałam, pieknie masz!:) a co do sklerozy, to nie boli, wiec zapomniałam;) a teraz michał mecz oglada. jutro zmienimy hasło:) ale ale, mam wstawiony ten filmik na fb. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ehh, ja na tych portalach nie bywam, nie mam konta i mieć nie będę;) jestem zbyt aspołeczna;P Wiem, że nie boli, mnie też nie boli, to się nachodzić muszę:D To szok- mój nie ogląda, więc ciiiicho:) hahaha Quote
paniMysza Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 w sumie nie ma co oglądać. mamy niby szanse dostac sie do ligi mistrzów, ale graja jak nogi:| Quote
Recommended Posts