Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam filmik z pływajaca lola, ale nie pamietam hasła do youtuba. jak sobie przypomne, to wstawię:)

my w sumie to wchodzilismy tylko na plaze, gdzie nie było zakazu dla psów. ale tak sie fajnie złozyło, ze własnie jedna z takich plaz była najbliżej miejsca, gdzie mieszkalismy:)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no własnie nie moge sobie juz od dłuzszego czasu przypomnieć:|

ja wolałam nie ryzykowac i chodzilismy na plaze dla psów. tym bardziej, że lola chodziła spuszczona, właziła do wody, a franek szczekała;)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Super te fotki, a co to za tel? Ma fajne opcje. I ten cały domek był dla Was?:)
Nie bała się Frania huśtawki?

zabij mnie, a nie wiem jaki on ma telefon:) zapytam jak wróci z pracy.

cały domek dla nas. on był malutki - jedno pomieszczenie plus łazienka. ale była lodówka, tv, czajnik i naczynia. całkiem fajnie.

a z hustawka - bała się, nie bała - zawsze ja wszędzie sadzam:P

Posted

Heheh, spoko, tak tylko pytam, bo super te zdjęcia wychodzą:)
Ja uwielbiam malutkie domki, czy ogólnie pomieszczenia. Musi być przytulnie, bo nie lubię molochów. Poza tym mieszkanie też mamy przytulne;)
Hehehe, ale z Ciebie sadystka:P Za to jakie piękne zdjęcia:)

Posted

No cóż jak widać dla Panienki Frani "Bosman" górą:D ale jak zawzięcie go ciągnie..;)

Ja bym ogródka nie chciała, mam przy mieszkaniu mały ogródek i do roboty z nim ciągle coś, a co dopiero przy domowym ogrodzie... za leniwa jestem;)

Posted

No cóż jak widać dla Panienki Frani "Bosman" górą:D ale jak zawzięcie go ciągnie..;)

Ja bym ogródka nie chciała, mam przy mieszkaniu mały ogródek i do roboty z nim ciągle coś, a co dopiero przy domowym ogrodzie... za leniwa jestem;)

masz mieszkanie z ogródkiem? ale fajnie, zazdroszczę:) pokaz jakąs fotkę, proszę:)

Posted

Hmm, chyba nie mam foty, ale jak wejdziesz do albumu dziewczyn(mam w podpisie), tam na kilku zdjęciach mniej więcej widać ;) dbam o niego, ale jakoś z przymusu bardziej... ;) to są takie szeregowce, malutkie mieszkanko i równie malutki ogródek i jeden sąsiad nad nami.

Mam jedno..:P wkleję jutro może u mnie- nie będę Ci zaśmiecać wątku Frani i Loli:)

Posted

Hmm, chyba nie mam foty, ale jak wejdziesz do albumu dziewczyn(mam w podpisie), tam na kilku zdjęciach mniej więcej widać ;) dbam o niego, ale jakoś z przymusu bardziej... ;) to są takie szeregowce, malutkie mieszkanko i równie malutki ogródek i jeden sąsiad nad nami.

Mam jedno..:P wkleję jutro może u mnie- nie będę Ci zaśmiecać wątku Frani i Loli:)

u mnie tez możesz wkleic. to nie zaśmiecanie:)

Posted

już poszło;) a moja Kochana jak tam skleroza??:) pamiętasz hasło do YT czy nie?:)

widziałam, pieknie masz!:)

a co do sklerozy, to nie boli, wiec zapomniałam;) a teraz michał mecz oglada. jutro zmienimy hasło:)

ale ale, mam wstawiony ten filmik na fb.

Posted

Ehh, ja na tych portalach nie bywam, nie mam konta i mieć nie będę;) jestem zbyt aspołeczna;P
Wiem, że nie boli, mnie też nie boli, to się nachodzić muszę:D
To szok- mój nie ogląda, więc ciiiicho:) hahaha