Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paniMysza napisał(a):

ja tez traktuje franulke jak normalnego psa, oprocz tego, że ją ubieram;)
no tak, tutaj faktycznie potrzebują wspomożenia :lol:
my tez mamy 100pytań do ;)
a jak idziemy na spacer z jej bratem pp to ludzie robią taaaaaaaaakie oczy jak słyszą, że to ta sama rasa a do tego rodzeństwo
niektórzy chyba nie do końca nam wierzą :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to można jeszcze przyjąc, że ludzie nie wierzą. dziwne było to, że jak wychodziłam razem z marcelem (grzywek), edkiem (praiwe york) i lola (kundelek) niektórzy pytali, czy to ta sama rasa 8|

Posted

jeju! to przeciez 1/4 frani:):):) nie dziwie sie juz, że zabierasz je nawet do kina:)
ale one takie kruchutkie musza byc, a ja mam tendencje do przypadkowego siadania na pieskach ukrytych pod kołdrą;)

w sumie takiego chiłka to ja bym chetnie wzięła, ale mój michał trzeciego psiaka juz nie chce. w sumie jak myśle zdroworozsadkowo to tez mi sie wydaje, że dwa psy to taka optymalna ilość, ale jak widze takie sliczne mordki......;)

Posted

Ja też myślałam, że 2 psiaki to optimum;) do niedawna... Tylko, że u mnie o tyle łatwiej, że obecna dwójka nie zajmuje dużo miejsca;) hehe, chociaż jakbym siadła na którąś- to szpital murowany... ;)

Posted

paniMysza napisał(a):

ja tez traktuje franulke jak normalnego psa, oprocz tego, że ją ubieram;)

o przepraszam ja moją jamniczkę długowłosą też ubieram ;) wpisuję się do klubu hihi :)

paniMysza napisał(a):

za to kluska chyba do niego przyrośnie. strasznie je polubiła. tylko boczki zmienia, żeby odlezyn nie było;)

hahahaha :) ja jej się nie dziwię, takie śliczne łóżeczko :loveu:

cziłkę mogłabym mieć :loveu: taką maleńką aaaaaaa.... :loveu: im jestem starsza tym mniejsze pieski mi się podobają ;)
jak byliśmy w lesznie to jedna hodowczyni miała cziłkę - strasznie słodką. nawet mi podawała łapkę, coś rozkosznego
PaniMysza ręce dwie ale serce pojemniejsze ;)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Narazie;) jak się kiedyś umówimy na spotkanie i dziewuchy wskoczą na kolana to zobaczymy:razz:

:):):) mogłoby sie to źle skończyc, schowałabym do kiedszeni i uciekła z nimi;)

Posted

Pozdrawiamy cudną Franię :) Mojemu TŻ marzy się już od dłuższego czasu towarzysz dla naszego Franciszka i wymarzonym psiaczkiem byłby właśnie grzywek. Jest w nich zakochany po uszy, a oboje bardzo lubimy łysolki:)

Posted

aftanazka napisał(a):
Pozdrawiamy cudną Franię :) Mojemu TŻ marzy się już od dłuższego czasu towarzysz dla naszego Franciszka i wymarzonym psiaczkiem byłby właśnie grzywek. Jest w nich zakochany po uszy, a oboje bardzo lubimy łysolki:)

nic tylko wybrac hodowlę:)
grzywacze to przeurocze rozrabiaki. maja duzo energii, świetne do sportu, na długie spacery i do przytulania;)