oliva Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 paniMysza napisał(a): ja tez traktuje franulke jak normalnego psa, oprocz tego, że ją ubieram;)no tak, tutaj faktycznie potrzebują wspomożenia :lol: my tez mamy 100pytań do ;) a jak idziemy na spacer z jej bratem pp to ludzie robią taaaaaaaaakie oczy jak słyszą, że to ta sama rasa a do tego rodzeństwo niektórzy chyba nie do końca nam wierzą :evil_lol: Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 to można jeszcze przyjąc, że ludzie nie wierzą. dziwne było to, że jak wychodziłam razem z marcelem (grzywek), edkiem (praiwe york) i lola (kundelek) niektórzy pytali, czy to ta sama rasa 8| Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 hehe, no cóż... w zasadzie jedna rodzina- psiaki;) ja nie raz słyszę jak idę z Dee- "o jaki ładny kotek" :D Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ile waża twoje psiaki? jak ja bym chciała takiego mikrusa!!!!!!:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Hehe, mówiłam już nic trudnego;) ale uważaj, bo chi uzależniają:D Deedee 1kg, Chiquita 1,5kg :) Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jeju! to przeciez 1/4 frani:):):) nie dziwie sie juz, że zabierasz je nawet do kina:) ale one takie kruchutkie musza byc, a ja mam tendencje do przypadkowego siadania na pieskach ukrytych pod kołdrą;) w sumie takiego chiłka to ja bym chetnie wzięła, ale mój michał trzeciego psiaka juz nie chce. w sumie jak myśle zdroworozsadkowo to tez mi sie wydaje, że dwa psy to taka optymalna ilość, ale jak widze takie sliczne mordki......;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ja też myślałam, że 2 psiaki to optimum;) do niedawna... Tylko, że u mnie o tyle łatwiej, że obecna dwójka nie zajmuje dużo miejsca;) hehe, chociaż jakbym siadła na którąś- to szpital murowany... ;) Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 moja dwójka tez nie zajmuje wiele miejsca. bardziej chodzi mi o to, że mam dwie ręce, akurat na dwa psiaki;) Quote
Jaga. Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 paniMysza napisał(a): ja tez traktuje franulke jak normalnego psa, oprocz tego, że ją ubieram;) o przepraszam ja moją jamniczkę długowłosą też ubieram ;) wpisuję się do klubu hihi :) paniMysza napisał(a): za to kluska chyba do niego przyrośnie. strasznie je polubiła. tylko boczki zmienia, żeby odlezyn nie było;) hahahaha :) ja jej się nie dziwię, takie śliczne łóżeczko :loveu: cziłkę mogłabym mieć :loveu: taką maleńką aaaaaaa.... :loveu: im jestem starsza tym mniejsze pieski mi się podobają ;) jak byliśmy w lesznie to jedna hodowczyni miała cziłkę - strasznie słodką. nawet mi podawała łapkę, coś rozkosznego PaniMysza ręce dwie ale serce pojemniejsze ;) Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Jaga. napisał(a):PaniMysza ręce dwie ale serce pojemniejsze ;) oj mam bardzo pojemne, ale postanowiła sobie, że max dwa i na razie sie tego trzymam;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Narazie;) jak się kiedyś umówimy na spotkanie i dziewuchy wskoczą na kolana to zobaczymy:razz: Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Narazie;) jak się kiedyś umówimy na spotkanie i dziewuchy wskoczą na kolana to zobaczymy:razz: :):):) mogłoby sie to źle skończyc, schowałabym do kiedszeni i uciekła z nimi;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Hehehe, czyli, że mam się bać??:lol: eeee, ja tam do strachliwych nie należę;) w najgorszym razie...:mad: Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 nie no, nie kradne piesków, ale by kusiło;) Quote
Jaga. Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Chiquita&DeeDee ja bym mogła DeeDee podkraść ;) jest cudna :) chociaż... drugiej pannie też nic nie brak... idę sobie stąd o! nie mogę patrzyć na takie słodziaki bo zaraz jakiegoś chcę! Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Jaga. napisał(a): idę sobie stąd o! nie mogę patrzyć na takie słodziaki bo zaraz jakiegoś chcę! haha:) też tak mam:) Quote
aftanazka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Pozdrawiamy cudną Franię :) Mojemu TŻ marzy się już od dłuższego czasu towarzysz dla naszego Franciszka i wymarzonym psiaczkiem byłby właśnie grzywek. Jest w nich zakochany po uszy, a oboje bardzo lubimy łysolki:) Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 aftanazka napisał(a):Pozdrawiamy cudną Franię :) Mojemu TŻ marzy się już od dłuższego czasu towarzysz dla naszego Franciszka i wymarzonym psiaczkiem byłby właśnie grzywek. Jest w nich zakochany po uszy, a oboje bardzo lubimy łysolki:) nic tylko wybrac hodowlę:) grzywacze to przeurocze rozrabiaki. maja duzo energii, świetne do sportu, na długie spacery i do przytulania;) Quote
paniMysza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 frania bardzo polubiła kluskę. nie mam serca jej powiedzieć, ze w poniedziałek odwozimy ja do nowego domku;) Quote
paniMysza Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 a teraz lola:) nie wiem czemu ona sie tak boi mojego nowego aparatu:| poprzednim mogłam jej robic fotki, przed tym ucieka:| Quote
oliva Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Bardzo ładna obroża, na Frankę za duża, ale Lola prezentuje się super, do twarzy jej w różowym :klacz: Quote
Recommended Posts