Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze że same sukcesy u Frani to super, my z Tobim i Kayem kończymy PT w czerwcu 19 mamy egzamin z Tobim zostało nam nauczenie sie komend na odległośc i aportu oraz odchodzenie na komendę z kayem troszke więcej ale staramy sie jak najlepiej wykonywac wszystkie zadania. Z Tobim tez zaczełam agility od zeszłego tygodnia radzi sobie nie źle widzę że sprawia mu to przyjemnosć a ja mam wiecej ruchu co jest bardzo pozyteczne bo przynajmniej mam dodatkowe zajęcie.

Żyxzę frani kolejnych sukcesów

• 2 weeks later...
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paniMysza napisał(a):
no właśnie miałam nadzieję, ze trochę polata, ale za cięzki z niej kloc:)

było przypiąć dwa baloniki :) i byłby Odlot hihi

Posted

paniMysza napisał(a):
alez ona piękna!

bardzo ładnie wyrosła :p
ale takiego optymistycznego balonika jak Panna Franka nie ma ;)

A jak Wam idą zajęcia bez smyczy?

Posted

dzisiaj byłyśmy na zajeciach same, więc nie miał jej kto rozpraszać (tylko jeden piesek za płotem troche nam w nauce pomagał;)), ale za to poćwiczyłyśmy sobie przybieganie przez tulnelik za piłeczką i aport. taka lekcja indywidualna;)

od wczoraj frania jest prawie całkiem łysa, bo znów ją ogoliłam - na 9 mm;)

Posted

Witam na wątku Frani! Mała jest słodka- mam tylko jedno pytanie (nie wykluczam w przyszłości grzywki u siebie:cool3:) - czy one w domu też w ubrankach chodzą jak jest chłodniej?
Ja moje cziłki też ubieram- ale tylko jak jest zimno, na dwór :)

Posted

arielka, zwykle nie chodza po domu w ubrankach, ale franka jest wielkim zmarzluchem, a ja mieszkam w nieocieplonym bloku i zimą ją ubieram. na szczęście maja juz niebawem budynek ocieplic, wiec mam nadzieje, ze nastepnej zimy bedzie juz biegac na golasa:)

Posted

Fajna Frania z balonikiem też hihi ja moja Milę tez ubieram, bo ona jakoś najszybciej marznie a latem to chodzi w koszulce żeby słonko za bardzo nie przypiekło ;)

Posted

am-elle napisał(a):
Fajna Frania z balonikiem też hihi ja moja Milę tez ubieram, bo ona jakoś najszybciej marznie a latem to chodzi w koszulce żeby słonko za bardzo nie przypiekło ;)

ja smaruje kremem z filtrem, zeby sie nie przypiekła:)

Posted

paniMysza napisał(a):
pięknie ćwiczy! zdolniacha:)
Dziękuję :)
Myślę, że Frani też sie spodoba.
Grzywacz ma tak wielką potrzebę bycia z człowiekiem, a taka forma bycia razem bardzo mu odpowiada, bo to fajne.
Su to mój pierwszy grzywek i pierwszy mały piesek i codziennie mnie zaskakuje i zachwyca, jaka jest mądra i kochana.
Super rasa, i golaski i pp :loveu:

Posted

oliva napisał(a):
Dziękuję :)
Myślę, że Frani też sie spodoba.
Grzywacz ma tak wielką potrzebę bycia z człowiekiem, a taka forma bycia razem bardzo mu odpowiada, bo to fajne.
Su to mój pierwszy grzywek i pierwszy mały piesek i codziennie mnie zaskakuje i zachwyca, jaka jest mądra i kochana.
Super rasa, i golaski i pp :loveu:

frani juz się spodobało:) na terenie, gdzie mamy szkolenie jest wystawiony sprżęt do agility i ona uwielbia tam chodzic i biega jak szalona przez wszystki tunele:) nie moze sie powstrzymac! jak chce ja nagrodzić, to wlasnie pozwalam jej przebiec sobie przez tunel:)

Posted

paniMysza napisał(a):
jak chce ja nagrodzić, to wlasnie pozwalam jej przebiec sobie przez tunel:)

z tego co wiedzę, psy ogólnie lubią tunel
Su już poznała tunel miękki, myślałam, ze się będzie bać, ale nie, w sumie co to znaczy kawałek szmaty na głowie dla psa, który każdą noc pod kołdrą spędza :evil_lol:

Posted

:bye:Cześć Franka, co u Ciebie słychać?

Su dalej ćwiczy, idzie jej coraz lepiej.

Pozdrawiamy słonecznie, wreszcie pogoda dla grzywaczy :grins: