oliva Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='paniMysza']opalaczyk:) Prawie słysze jak Frania skwierczy na słonku :loveu: Coraz wyraźniejsze robią się te jej sliczne kropeczki. I grzywka jakby odrasta? U nas też sezon na opalanie w pełni: http://img3.imageshack.us/img3/4633/76638377.jpg Nie mam pojęcia, jak one wytrzymują w pełnym słońcu, wygrzewają się jak koty, nie jak psy ;) Grzywkowemu chłopczykowi życzę jak najlepszego domu, po ogoleniu zmieni się z brzydkiego kaczątka w prawdziwego łabędzia :-) Quote
paniMysza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 grzywka odrasta, niebawem ja zgolę;) a smarujesz swoja mała filtrem? Quote
oliva Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='paniMysza']grzywka odrasta, niebawem ja zgolę;)[/QUOTE]Franusia zawsze będzie na chłopczyka? :) [quote name='paniMysza']a smarujesz swoja mała filtrem?[/QUOTE]jeszcze nie smarowałam, bo i pogody takiej nie było, żeby grzbiecik spiekło, na razie ograniczam się do częstszego natłuszczania grzbietu i boczków. Ale jak słońce zacznie przypiekać, będę ją smarować jakimś filtrem. A Ty swoje golaski smarujesz czymś przeciw słońcu? A jeśli tak, to czym? Quote
paniMysza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 zawsze na chłopczyka:) ja na słońce kupiłam krem dla dzieci i niemowląt dax sun (nietestowane na zwierzu;)) filtr 30. bardzo fajnie nawilża i nie uczula frankowe skórki:) smaruje ja raz dziennie przed popołudniowym spacerem. Quote
harry280111 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Witamy:)Jak tam moje ulubienice?Majówka jakaś była? Quote
paniMysza Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 było duzo spacerków:) troche w ich trakcie się szkoliłysmy, troche bawiłysmy, troche opalałyśmy. ale majówki jako takiej niebardzo, wczoraj u nas sypał śnieg:| Quote
harry280111 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ech...u nas tragedia-nawet ze spacerami kłopot bo najpierw lało a potem też snieg :( Quote
paniMysza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 przez pogode wczoraj mieliśmy odwołane zajecia:| Quote
Jaga. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 szkoda ;/ u nas też - dziś w miarę ładnie ale wczoraj lało, śnieg też padał... może jakieś zdjęcia na pociechę? ;) Quote
paniMysza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 na pocieche to ja moge powiedziec, ze frania do każdego ćwiczenia, czy to siad, czy do nogi, czy zwrot - dodaje cos od siebie, a mianowicie piruecik:) wczoraj to tak sie z niej usmiałam, jak przy kazdym zwrocie kręciła kółko!:) Quote
Jaga. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 hahahahaha a to mały świrek :) Goldie się nauczyła na komendę "prawo" robić kółeczko w prawą stronę i teraz jak widzi jedzonko to kręci się jak fryga i czeka na smaczek ;) ale umiemy już siad i leżeć :multi: moja dzielna dziewuszka :loveu: musi dogonić Franię hihi w umiejętnościach a my przed cieczką :roll::placz: nie wiem jak ja to przeżyję, Johnny łazi za Goldie cały czas, najpierw idzie ona a on za nią z nosem pod jej ogonem :roll: kurcze boję się :shake: Quote
paniMysza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 muszisz chyba go trzymac w innym pokoju. albo ciachnąć;) Quote
mychaaaaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='paniMysza']muszisz chyba go trzymac w innym pokoju. albo ciachnąć;)[/QUOTE] No, ale Johnny jest wystawiany i Jaga chyba chce by był reproduktorem z tego co czytałam u anusi :) więc ciachnąć nie może ;P Quote
Jaga. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='paniMysza']muszisz chyba go trzymac w innym pokoju. albo ciachnąć;)[/QUOTE] nie ciachnę psa dla samej zasady ciachania. pozostaje klatka i izolacja. przeżyliśmy 2 cieczki Tesiaka to damy radę. ale i tak się boję :shake: a co do reproduktora to zrobi go z palcem w nosie ;) więc na pewno mu wyrobię papier ale nie wiem czy będę chciała nim kryć obce suki - jest jego brat pp o wiele ładniejszy i niech on kryje. a ja będę miała swojego chłopaka dla siebie, może jak będę miała coś do pokrycia nim to pokryję. na razie za wcześnie mówić o kryciu i dzieciach, on ma 12 miesięcy dopiero Quote
paniMysza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 no nic ci nie poradze innego jak pilnować. psikac mozesz też goldziaka, zeby mniej wycia było w domu i mniejsza zgraja na spacerach za wami chodziła. dacie rade:) Quote
Jaga. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 mam takiego śmierdziucha do psikania a fuj ;/ a spacerki to niestety będą błyskawiczne bo u nas się dużo psów włóczy - całe szczęście że mam mikropsa, nie wiem jak sobie z cieczkami radzą właścicele np onków... ja to w razie czego moją pod pachę i w nogi ;) Quote
paniMysza Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Jaga.']mam takiego śmierdziucha do psikania a fuj ;/ a spacerki to niestety będą błyskawiczne bo u nas się dużo psów włóczy - całe szczęście że mam mikropsa, nie wiem jak sobie z cieczkami radzą właścicele np onków... ja to w razie czego moją pod pachę i w nogi ;)[/QUOTE] z kijem chodzą chyba;) Quote
NikaEla Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='paniMysza'] ja na słońce kupiłam krem dla dzieci i niemowląt dax sun (nietestowane na zwierzu;)) filtr 30. bardzo fajnie nawilża i nie uczula frankowe skórki:) smaruje ja raz dziennie przed popołudniowym spacerem. to teraz już chyba testowane :) Quote
paniMysza Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Nikaragua']to teraz już chyba testowane :)[/QUOTE] ha! no masz rację:) Quote
Jaga. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 paniMysza testujesz kosmetyki na zwierzętach? no wiesz... :D Quote
paniMysza Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Jaga.']paniMysza testujesz kosmetyki na zwierzętach? no wiesz... :D[/QUOTE] przetestowałam tez na michale;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Jaga.']a co do reproduktora to zrobi go z palcem w nosie ;) więc na pewno mu wyrobię papier ale nie wiem czy będę chciała nim kryć obce suki - jest jego brat pp o wiele ładniejszy i niech on kryje. a ja będę miała swojego chłopaka dla siebie, może jak będę miała coś do pokrycia nim to pokryję. na razie za wcześnie mówić o kryciu i dzieciach, on ma 12 miesięcy dopiero[/QUOTE] Jaga uspokoj sie z tym kryciem ze tylko dla siebie! Johnny jest bardzo fajny i napewno jakas panna sie zanjdzie:loveu: [quote name='paniMysza']ja na słońce kupiłam krem dla dzieci i niemowląt dax sun (nietestowane na zwierzu;)) filtr 30. bardzo fajnie nawilża i nie uczula frankowe skórki:) smaruje ja raz dziennie przed popołudniowym spacerem.[/QUOTE] testowane, testowane, w tamtym roku kupilam taki sam i Boo tez nie ma uczulenia:p ale jeszcze nie smarowalam w tym roku ;) Quote
inga.mm Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mam nadzieję, że nie będzie nietaktem zaproszenie do Aksonkowego Sklepiku. Zbieramy na leczenie 5 psów i na mikrobank. Quote
Jaga. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']Jaga uspokoj sie z tym kryciem ze tylko dla siebie! Johnny jest bardzo fajny i napewno jakas panna sie zanjdzie:loveu:[/QUOTE] o nie, Johnny jest tylko dla mnie hahahhahah :diabloti: Quote
Recommended Posts