paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 harry280111 napisał(a):Niee-Franie na czarno farbnijmy:):)Ona przystojna jest:):) paniMysza-nie pamiętam-przepraszam-ale czy Frani zarasta grzbiet? nie, ona jest łysa jak kolano, ma tam moze ze dwa włosy na krzyż:) harry tez nie zarasta, prawda? Quote
harry280111 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Dokładnie-Harry też ma trzy włosy na krzyż,które mu wyrywam jak spi na kolanach u mnie:):)A moge Cię jeszcze o nią wypytać?Nie bedzie to zaśmiecanie wątku?? Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 pytaj pytaj, nie uznaje czegos takiego jak zaśmiecanie wątku, frania też;) Quote
harry280111 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Dobra,to najpierw to co mnie meczy od początku.Ty scinasz Frani grzywkę.A dlaczego?A jakbyś nie scinała-to ona ma gęstą czy taką sobie?A ta grzywka zachodzi na szyję?Bo Harremu coraz wiecej klakow na szyi rośnie.Poatrzę na Fotki Frani-ona włosów na nofach to ma niewiele,tak?A jak z ogonem?Bo nie mogę sie ogona dopatrzyć na zdjęciach:):) Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 zerknij sobie na pierwsza strone, tam sa fotki frani jeszcze ze schroniska i widac, jak jest zarośnieta. obcinam jej grzywke z dwóch powodów: 1. ważniejszy - włoski wpadaja jej do oczu i strasznie łzawią i nawet ropieją. jak ma krótka grzywke i zgolony pyszczek to nie mam tego problemu 2. tak mi sie bardziej podoba, odkad zaczęłam scinac grzywke marcelkowi (pod koniec jego zycia) - wygladał przeuroczo:) włosy na ogonku tez podcina,, normalnie ma całkiem gługi pedzelek, ale zeby pasował do czuptynki - skracam. szyjka też jej zarasta, ale już miedzy łopatkami jest łysa jak kolanko:) tylko szyja, potem juz nic:) w sumie może frania miałaby jeszcze dłuższe te włoski, na fotach ze schroniska ma chyba 7 miesiecy. ja ja wzięłam, jak miała 9 i prawie odrazu ją ciachnęłam. więc nie wiem do jakiej długości dało by rade je zapuścić:) Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 a jeszcze widze, ze o łapki pytałaś - ma włoski tylko na samych łapkach i może z centumetr nad nimi. reszta łysa:) i te włosy na łapach takie mizerne raczej, całkiem pasuja do obcietej grzywki i kitki na ogonie:) Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 przeszkodziłam frani w ogladaniu "śniadania u tiffaniego":) Quote
Jaga. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 niedobra pańcia ;) a Frania ma widzę dobry gust, kiedyś się wproszę na wspólny wieczór filmowy ;) Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 no niedobra, spotkała mnie kara: [video=youtube;DW-yG5daO3I]http://www.youtube.com/watch?v=DW-yG5daO3I[/video] :):):) Quote
harry280111 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 paniMysza-dzięki za odpowiedź.Już się nie trapię,że harry ma baaardzo ubogie owłosienie na łapach-zwłaszcza przednich.No i mój też między łopatkami to juz łysy-tylko na szyi jakieś kłaki rosną.Pozdrowienia dla Franciszki-telemaniaczki:):) Filmik super-one są takie słodkie:):):) Frania lubi kopać???harietta kopie-kopie kołdrę,poduszke,koc... Quote
Jaga. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Harietta :) Frania to świr :D jej to strach fotki robić hahaha :) ale słodka jest, a Pani Lola z tą cierpiętniczą miną jest wręcz boska. siła spokoju :) Quote
harry280111 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 harrieta-bo jak tak go wołam na podwórku to od razu przylatuje do mnie.na harrego jest głuchy :/ Lola jest cudna:):) Quote
Jaga. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 hahahhaha ja na Johnego wołam Dżordżuś albo Dżordzina :D Quote
ania90 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 he he nie igraj z Frania bo zostaniesz bez aparatu:-D Quote
oliva Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Franka jaki wredzioch :crazyeye: a takie niewinne ma oczęta ;) Ona tak na serio z zębami do Ciebie? Nie wiedziałam, że grzywki tak mogą, moja chyba w ogóle nie wie, że ma zęby :lol: Zdjęcia ze spaceru super, wzbudzacie sensację na ulicach? Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 nie, to nie jest na serio:) ona tak tylko straszy. nie gryzie, tylko wargami złapie;) wzbuda sensacje, jak każdy nai grzywacz chyba. ale ja juz w sumie jestem do tego 13 lat przyzwyczajona, wiec w sumie juz nie zauważam;) jaga, lola to nie siła spokoju, tylko kłębek nerwów;) Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 kasia, frania i lola bardzo lubia kopać:D Quote
Jaga. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 paniMysza napisał(a): jaga, lola to nie siła spokoju, tylko kłębek nerwów;) hihihi a na filmie wygląda na znudzoną i mega spokojną ;) jak to pozory mylą :loveu: Lola jest taka kochana na filmiku, przypomina mi moją Tesi a z moich to tak w łóżku kopie Goldie :D chociaż dzisiaj jak je zabrałam do ogródka to główni kopacze to J&T. J wykopał dziurę i do niej wlazł tylko głowa wystawała i szyjka, aż żałowałam że nie mam aparatu Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 takie dziewczynki sa naprawdę;) [video=youtube;QfKGUeAUla0]http://www.youtube.com/watch?v=QfKGUeAUla0[/video] Quote
Jaga. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Lola brutal :D a Frania jakby mogła to by na tych uszach odleciała Quote
Jaga. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ale za to jakie zadowolone ;) moje nie lepsze, wczoraj golę Johnego a tu na szyi wielki strupol, musiała go któraś użreć, małpy jedne Quote
oliva Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 paniMysza napisał(a):nie, to nie jest na serio:) ona tak tylko straszy. nie gryzie, tylko wargami złapie;) a, czyli jest mistrzem strasznych min :evil_lol: Walki psów fantastyczne, takie to bym mogła oglądać i oglądać :loveu: Quote
paniMysza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 oliva napisał(a):Walki psów fantastyczne, takie to bym mogła oglądać i oglądać :loveu: ale czasami muszę wkroczyć, bo jest za ostro:) Quote
Recommended Posts