Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

harry280111 napisał(a):
Niee-Franie na czarno farbnijmy:):)Ona przystojna jest:):)
paniMysza-nie pamiętam-przepraszam-ale czy Frani zarasta grzbiet?

nie, ona jest łysa jak kolano, ma tam moze ze dwa włosy na krzyż:) harry tez nie zarasta, prawda?

Posted

Dobra,to najpierw to co mnie meczy od początku.Ty scinasz Frani grzywkę.A dlaczego?A jakbyś nie scinała-to ona ma gęstą czy taką sobie?A ta grzywka zachodzi na szyję?Bo Harremu coraz wiecej klakow na szyi rośnie.Poatrzę na Fotki Frani-ona włosów na nofach to ma niewiele,tak?A jak z ogonem?Bo nie mogę sie ogona dopatrzyć na zdjęciach:):)

Posted

zerknij sobie na pierwsza strone, tam sa fotki frani jeszcze ze schroniska i widac, jak jest zarośnieta.
obcinam jej grzywke z dwóch powodów:
1. ważniejszy - włoski wpadaja jej do oczu i strasznie łzawią i nawet ropieją. jak ma krótka grzywke i zgolony pyszczek to nie mam tego problemu
2. tak mi sie bardziej podoba, odkad zaczęłam scinac grzywke marcelkowi (pod koniec jego zycia) - wygladał przeuroczo:)

włosy na ogonku tez podcina,, normalnie ma całkiem gługi pedzelek, ale zeby pasował do czuptynki - skracam.
szyjka też jej zarasta, ale już miedzy łopatkami jest łysa jak kolanko:) tylko szyja, potem juz nic:)

w sumie może frania miałaby jeszcze dłuższe te włoski, na fotach ze schroniska ma chyba 7 miesiecy. ja ja wzięłam, jak miała 9 i prawie odrazu ją ciachnęłam. więc nie wiem do jakiej długości dało by rade je zapuścić:)

Posted

a jeszcze widze, ze o łapki pytałaś - ma włoski tylko na samych łapkach i może z centumetr nad nimi. reszta łysa:) i te włosy na łapach takie mizerne raczej, całkiem pasuja do obcietej grzywki i kitki na ogonie:)

Posted

paniMysza-dzięki za odpowiedź.Już się nie trapię,że harry ma baaardzo ubogie owłosienie na łapach-zwłaszcza przednich.No i mój też między łopatkami to juz łysy-tylko na szyi jakieś kłaki rosną.Pozdrowienia dla Franciszki-telemaniaczki:):)

Filmik super-one są takie słodkie:):):) Frania lubi kopać???harietta kopie-kopie kołdrę,poduszke,koc...

Posted

Harietta :)

Frania to świr :D jej to strach fotki robić hahaha :) ale słodka jest, a Pani Lola z tą cierpiętniczą miną jest wręcz boska. siła spokoju :)

Posted

Franka jaki wredzioch :crazyeye: a takie niewinne ma oczęta ;)
Ona tak na serio z zębami do Ciebie?
Nie wiedziałam, że grzywki tak mogą, moja chyba w ogóle nie wie, że ma zęby :lol:

Zdjęcia ze spaceru super, wzbudzacie sensację na ulicach?

Posted

nie, to nie jest na serio:) ona tak tylko straszy. nie gryzie, tylko wargami złapie;)
wzbuda sensacje, jak każdy nai grzywacz chyba. ale ja juz w sumie jestem do tego 13 lat przyzwyczajona, wiec w sumie juz nie zauważam;)

jaga, lola to nie siła spokoju, tylko kłębek nerwów;)

Posted

paniMysza napisał(a):

jaga, lola to nie siła spokoju, tylko kłębek nerwów;)

hihihi a na filmie wygląda na znudzoną i mega spokojną ;) jak to pozory mylą :loveu: Lola jest taka kochana na filmiku, przypomina mi moją Tesi
a z moich to tak w łóżku kopie Goldie :D chociaż dzisiaj jak je zabrałam do ogródka to główni kopacze to J&T. J wykopał dziurę i do niej wlazł tylko głowa wystawała i szyjka, aż żałowałam że nie mam aparatu

Posted

paniMysza napisał(a):
nie, to nie jest na serio:) ona tak tylko straszy. nie gryzie, tylko wargami złapie;)

a, czyli jest mistrzem strasznych min :evil_lol:
Walki psów fantastyczne, takie to bym mogła oglądać i oglądać :loveu: