Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kangurek :loveu: i jak tu nie kochać do szaleństwa takiej słodyczy.
Ja niestety różnic między pp a hl nie znam z doświadczenia i raczej nie poznam, bo już golas forever ;)

Info o Su jest tu:KLIK
A tutaj jest trochę jej fotek KLIK

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jejku jakie fajoskie foty! i te ubranka prześliczne! mogę wiedzieć gdzie kupiłas kubraczek granatowy na deszcz (chyba z myszka miki jest)?
i ten koteczek! on jest taki mały, czy jeszcze urośnie?
faktycznie miny strzela podobne do franki:) prześliczna jest! i ma tez ubranko moro - jak franka - takie dwa żołnierzyki małe:)

Posted

Ubranko kupiłam na którejś z wystaw, ale nie jest najlepszej jakości, już się pruje na szwach a Su miała je kilka razy. Ale chyba widziałam je na allegro, chociaż nie polecam z uwagi na jakość.
Teraz wszystko szyję u przemiłej Pani, którą mi polecono, szyje świetne ubranka, za rozsądne ceny i na wymiar, np. dla suniek z zakrytym brzuszkiem, Su bardzo sobie chwali, ja też. Mamy od niej ocieplany kombinezon, 3 kombinezony polarowe (m.in.ten różowy z galerii i ten: http://img818.imageshack.us/img818/3475/93744743.jpg ) i słodkie spodnie na szelkach. Mała super się w tym czuje, śmiga jak torpeda, tak sa dopasowane.
Jeśli chcesz, mogę podesłać Ci namiar :)

Kociak urośnie, na fotce miał jakieś 14 tygodni.

Posted

aaaaa siostrzyczka Baloo... to już wszystko wiem ;)

oliva napisał(a):

Po kilku miesiącach z grzywką nabrałam głębokiego przekonania, że nazywanie golasów histerycznymi jest niesprawiedliwe i błędne. One są wrażliwe, o delikatnej psychice i trzeba się po prostu do ich psychiki przyzwyczaić i przystosować

moja grzywka jest histeryczna. jęczy, wyje, marudzi... wykazuje wszelkie objawy histerii :D absolutnie się o to nie obrażam :D i nie uważam tego za niesprawiedliwe. w tym cały jego urok :diabloti:
ale tak jak napisałam wydaje mi się że łyski mają delikatniejszą psychikę niż pp no i chyba są bardziej zakręcone i mają większy power :diabloti:

i wcale Ci się nie dziwię że łyski forever :) sama planuję łysola ale to za kilka lat dopiero

jakiej rasy jest ten kot na zdjęciach? Su jest przepiękna, mała modelka :) super foty :)

Posted

a kociak to rex? nie znam sie za bardzo, nawet nie wiem czy tak się to pisze. przesliny jest!

a jeśli chodzi o to niebieskie ubrano to ja juz właśnie je zamówiłam! no mogłam poczekac na twoja odpowiedz, ale tak mi sie spodobalo, że wyszukałam na allegro. no ale kosztowała mnie 30 zł, jakos przeżyję, jak sie spruje;)

Posted

paniMysza napisał(a):
a kociak to rex? nie znam sie za bardzo, nawet nie wiem czy tak się to pisze. przesliny jest!

a jeśli chodzi o to niebieskie ubrano to ja juz właśnie je zamówiłam! no mogłam poczekac na twoja odpowiedz, ale tak mi sie spodobalo, że wyszukałam na allegro. no ale kosztowała mnie 30 zł, jakos przeżyję, jak sie spruje;)

Kociak to cornish rex.

Ubranka, cóz... dobrze, ze sie zużywają, inaczej by miejsca zabrakło :evil_lol:
Sama nie wiem kiedy uzbierała mi sie niezła kolekcja.
Zaletą ubranka jest to, ze dobrze leży na grzywce, ma nieduży obwód klatki przy odpowiedniej długości.
My mamy rozmiar L i na Franusie pewnie też by taki pasował :)

Pp są przepiękne, ale golas to stworzenie, które mi ukradło serce.
Zawsze miałam i mam fajne zwierzaki i Su mi się też trafiła fantastyczna.

Jaga. napisał(a):

moja grzywka jest histeryczna. jęczy, wyje, marudzi...
To nie histeria, to rozmowność i umiejętność wyrażenia emocji :p

Posted

oliva napisał(a):
To nie histeria, to rozmowność i umiejętność wyrażenia emocji :p

będę to powtarzać sobie jutro rano jak wlezie mi do łóżka, wskoczy na plecy, wsadzi mi zimny nos do ucha i zacznie miauczeć ;)

Posted

Jaga. napisał(a):
będę to powtarzać sobie jutro rano jak wlezie mi do łóżka, wskoczy na plecy, wsadzi mi zimny nos do ucha i zacznie miauczeć ;)

Zdecydowanie tak.
I doceń sunieczkę :razz:

Posted

oliva napisał(a):
Ubranka, cóz... dobrze, ze sie zużywają, inaczej by miejsca zabrakło :evil_lol:
Sama nie wiem kiedy uzbierała mi sie niezła kolekcja.
Zaletą ubranka jest to, ze dobrze leży na grzywce, ma nieduży obwód klatki przy odpowiedniej długości.
My mamy rozmiar L i na Franusie pewnie też by taki pasował :)

otóż to!:) tez zamówiłam rozmiar L. frani tez się nazbierała niezła kolekcja i wszyscy sie pukają w głowę, gdy kupuje nowe ubranko. no ale czy to nie lepsze/zdrowsze niż, np. codzienne kupowanie paczki fajek?;)

Posted

oliva napisał(a):

I doceń sunieczkę :razz:

doceniam. codziennie jej mówię że wzięcie jej było najlepszą decyzją w moim życiu :loveu: ech grzywki

PaniMysza czekam na wideo :loveu:

Posted

hahahaha a to dobre! wlazła i wyjść nie chciała. ale z niej zbój! :) a wygląda na taką delikatną panienkę co to nie pobiegnie bo jej się paznokieć złamie. a to istna furia :D
Frania siad a Frania udaje że to nie do niej :D :D
a te jej uszy to kosmos :loveu: żyją własnym życiem :loveu:

Posted

ona wcześniej z 15 minut już wariowała pod tym prześcieradłem:) nie chciała wyjść:)
no i moge sobię pisać, ze frania potrafi siadac i warować, ale na filmiku wyszło wszytsko! łobuzica moja kochana:) ale może zaraz zrobie filmik szkoleniowy i pokaże, że naprawde potrafi;)
a do delikatnej panienki to jej daleko!:)

Posted

i dobrze, pies powinien mieć charrrrrrrakterrrrrrr :diabloti: ale siad Frania ładnie robiła :)

to czekam na filmik szkoleniowy. Johnny się dziś nauczył podawać łapę! mój matołek kochany :loveu: