Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz po:)
frania zachwycona!
grupe mamy mega niegrzeczną, frania nie jest najgorsza nawet;) no i jest tam najmniejsza:)
za serek ładnie pracowała, ale jakby serka nie było, byłaby kupa;)
tylko nie chce sie bawic sznureczniem. niebardzo się nim interesuje. nastepnym razem wezmę piłeczkę.

Posted

no widzisz :) a nie mówiłam ;)
fajnie że wiesz co Frania lubi, a swoją drogą wybredna laleczka hihi. mój jak jest głodny to nawet za suchą karmę pracuje.
a co do sznurka to pewnie Frania nie nauczona się bawić sznurkiem. ja bym bardziej polecała sznurek niż piłkę no ale to już co wolicie :)
zobaczysz jaka grupa będzie grzeczna po kursie. a Frania z nimi.

bardzo się cieszę!! :)

Posted

nie jest nauczona, bo dzis dostała swój pierwszy sznurek:) będe cwiczyła, ale jak nie da rady, to bedzie piłeczka.
frania tez za karme pracuje, ale chciałam na pierwszych zajeciach miec coś mega smacznego, zeby sie tylko na tym koncentrowała. moze z czasem bede tez brała mniej smaczne rzczy, zeby sie nie nauczyła. ale teraz musi byc cos naprawde pysznego:) a poza tym w domu za karmę to ona da sie pokroić, ale na dworze juz nie jest dla niej taka kusząca.

Posted

to mało psiaków :) to dobrze. i Frania między nimi, taka mała łysa dupcia. pewnie wygląda rozkosznie :)

na dworze to dla Johnego nawet surowa polędwica nie jest kusząca ;/

Posted

no taki maluszek w kurteczce:) za to ja musze sie najwięcej naschylać do niej, bo to przeciez od ziemi nie odrasta:) no ale co tu ukrywać, przeurocza jest. uwielbiam tego psiaczka:)

Posted

super że Wam się spodobało szkolenie:)

pies pracujący za karmę.. chyba już sobie nie wyobrażam:haha: mój w życiu by na to nie poszedł. praca tylko za rybę, polędwice, gotowanego indyka albo wołowine albo surimi.. albo oczywiście za zabawke. księcunio:eviltong: aż Wam zazdroszcze dziewczyny

Posted

faktycznie masz księcia ;) ale mój jak jest najedzony to za byle co nie popracuje. karmą pluje ;)
ja kupuję karmę dla juniorów bo ma małe granulki i Johnny ją uwielbia i na niej pracujemy. za taką zwykłą karmą co ma w misce to by nie poszedł ;)

paniMysza z jednej strony tak. ale z drugiej więcej psów = mniej czasu tresera na indywidualne porady + zamieszanie. myślę że teraz macie fajną grupę :)

Posted

mój nawet wygłodzony suchą pluje:eviltong: on co najwyżej może pogonić chrupke, ale z ręki nie weźmie. co to za karma ta dla juniorów? ja próbowałam już Acany, Josery, Ariona, Vitake, Best Choice, Techni-Cal, Royala, Eukanuby, Belcando - wszystko na nic!

moim zdaniem też grupa jest bardzo fajna, nie powinno być ani za dużo ani za mało psów;) 6 psów idealnie! ale Wam się poszczęściło

Posted

Friskies ;) każdą inną pluje.
sucha karma też jest be, acana be, purina pro plan be, royal be... każda lepsza karma jest fuj. teraz je brita i o dziwo smakuje mu, kończy worek 8 kilowy

Posted

spoko, mozecie sobie offować;)

dzisiaj byłam u rodziców i dostałam dla franki na szkolenie bekoniki dla psów (takie smakołyki, nie wiem czy znacie?). smierdza masakrycznie, ale psy to uwielbiają:) pokroje na mikro kawałeczki i jutro wezmę:)

w planie mamy cwiczenie chodzenia przy nodze, warowanie i bedziemy próbowali aportowania:)

Posted

psyja napisał(a):
oooo kurcze worek 8 kilowy!!!! Uli nawet 2kg nie może pokonać od paru miesięcy<lol>

zazdroszczę! u mnie odkąd je brita to karma schodzi jak woda ;)

paniMysza napisał(a):
spoko, mozecie sobie offować;-)

dzisiaj byłam u rodziców i dostałam dla franki na szkolenie bekoniki dla psów (takie smakołyki, nie wiem czy znacie?). smierdza masakrycznie, ale psy to uwielbiają:smile: pokroje na mikro kawałeczki i jutro wezmę:smile:

w planie mamy cwiczenie chodzenia przy nodze, warowanie i bedziemy próbowali aportowania:smile:

super! :) ale macie fajowo :)
znam te bekoniki... śmierdzą okropnie :p i moje psy ich nie cierpią - musiałam wyrzucić