mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 O jaaaa! Znów zgoliłaś jej grzywę! Toż to grzech! :eviltong: Quote
paniMysza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 mychaaaaa napisał(a):O jaaaa! Znów zgoliłaś jej grzywę! Toż to grzech! :eviltong: hahahahahahhhahahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti::evil_lol: Quote
Jaga. Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 no i fajowo :) a mi się podoba obcięta Frania - wygląda lepiej niż zarośnięta. pasuje jej Quote
paniMysza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jaga. napisał(a):no i fajowo :) a mi się podoba obcięta Frania - wygląda lepiej niż zarośnięta. pasuje jej no! ja też tak uważam:) ona taka chłopczyca i łobuz, to i fryzurke ma chłopiecą;) Quote
psyja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 haha prześmiesznie Frania wygląda:D jeśli naprawde taka z niej łobuzica to image pasuje! Quote
paniMysza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 psyja napisał(a):haha prześmiesznie Frania wygląda:D jeśli naprawde taka z niej łobuzica to image pasuje! oj jeste jest:) z agility nas wywalili;) ale w poniedziałek zaczynamy kurs dobrego wychowania:) Quote
psyja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 paniMysza napisał(a):oj jeste jest:) z agility nas wywalili;) poważnie?:D Quote
mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 paniMysza napisał(a):oj jeste jest:) z agility nas wywalili;) ale w poniedziałek zaczynamy kurs dobrego wychowania:) ooo mamo! a jeszcze niedawno pytałaś po co PT na agility :evil_lol: Quote
paniMysza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 no:) znaczy byli delikatni, ale raczej nie zapraszali nas na następne zajęcia :P no ale sie podszkolimy na kursie pt i moze będzie dobrze. franka uciekała do innych psów, kradła im zabawki i dokuczała:) z przeszkodami za to szło jej swietnie. no ale do nauki na torze trzeba byc nieco mniej szalonym jednak. po kursie znow probujemy:) Quote
paniMysza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 mychaaaaa napisał(a):ooo mamo! a jeszcze niedawno pytałaś po co PT na agility :evil_lol: no ale ona potrafi siadać, zostawać, iść przy nodze. nie spodziewałam sie, ze będzie kradła wsyztskim zabawki:) Quote
psyja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 paniMysza napisał(a):no:) znaczy byli delikatni, ale raczej nie zapraszali nas na następne zajęcia :P no ale sie podszkolimy na kursie pt i moze będzie dobrze. franka uciekała do innych psów, kradła im zabawki i dokuczała:) z przeszkodami za to szło jej swietnie. no ale do nauki na torze trzeba byc nieco mniej szalonym jednak. po kursie znow probujemy:) hahah no to prawdziwa łobuzica i robójnica;) u nas też różnie bywa przy innych psach, treningi mamy indywidualne, ale czasami wchodze na czyjeś zajęcia żeby maluch nauczył się skupiać na mnie przy podnieconym, latającym obok psie i biegającym człowieku. jest.... ciężko:diabloti: ma normalnie instynkt teriera, szczeka i chce gonić. chociaż jest w sumie coraz lepiej. zobaczysz że Frania też załapie o co cho Quote
paniMysza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 no mam nadzieje. agility to mały pikuś. ostatnio mi pobiegła za biednym przestraszonym yorkiem. miała gdzies moje wołania. całe szczęście, ze sie nie zgubiła. ale jestem dobrej myśli:) Quote
am-elle Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 super niech Frania ćwiczy moze się z czasem ogarnie ;) Quote
paniMysza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 am-elle napisał(a):super niech Frania ćwiczy moze się z czasem ogarnie ;) cięzko mi sobie to wyobrazić, ale mam nadzieję:) Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 mi też ciężko to sobie wyobrazić jeśli chodzi o Johnego oszołoma ;) ale trzeba mieć nadzieję bo nic innego nie pozostaje ;) paniMysza ale mnie nakręciłyście na szkolenie! w kwietniu się zapisuję ot co! Quote
paniMysza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 i dobrze!:) ja juz sie pytałam w mojej szkole - jak frania nie skuma po kursie wystarczajacą tego, co chcę zeby skumała, bedziemy mogły chodzic za darmo do nowej grupy. i tak do skutku:) Quote
paniMysza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 no przeurocza jest!:) [video=youtube;MqI0jpO16i8]http://www.youtube.com/watch?v=MqI0jpO16i8[/video] Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 super! :multi: Frania się obudziła... i zasnęła spowrotem :D przesłodkie! dzień dobry Franiu :loveu: Quote
paniMysza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 no to jeszcze jedna frania:) tym razem goni mnie na dwóch nogach:) [video=youtube;nQmN4O_XZdU]http://www.youtube.com/watch?v=nQmN4O_XZdU[/video] Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 hahahaha jaka świruska :D jakbym mojego Johnego widziała! tylko w wersji hairless ;) myślałam że Lola jest wyższa! że jest gdzieś wielkości onka :D a to taka pchełeczka! Quote
paniMysza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 co ty?:) lol waży ok 10 kg. jest mniej wiecej jak jamnior ten najwiekszy, tylko ma dłuzsze nogi:) Quote
psyja Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ojej jakie słodkie filmiki!!:loveu: Frania ma strasznie śmieszne uszy, takie cieniutkie Quote
paniMysza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 psyja napisał(a):ojej jakie słodkie filmiki!!:loveu: Frania ma strasznie śmieszne uszy, takie cieniutkie cienkie i długie i łysawe:) Quote
Jaga. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 paniMysza napisał(a):co ty?:) no naprawdę. siedzę i się śmieje sama z siebie ;) Lolitka maleńka, faktycznie jak jamnior standard Quote
paniMysza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 to dlatego wydawało ci się, ze franek jest duża:) ale lol to znow taka malutaka to nie jest. nosic sie jej nie da:) Quote
Recommended Posts