Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
no i fajowo :)

a mi się podoba obcięta Frania - wygląda lepiej niż zarośnięta. pasuje jej

no! ja też tak uważam:) ona taka chłopczyca i łobuz, to i fryzurke ma chłopiecą;)

Posted

psyja napisał(a):
haha prześmiesznie Frania wygląda:D jeśli naprawde taka z niej łobuzica to image pasuje!

oj jeste jest:) z agility nas wywalili;) ale w poniedziałek zaczynamy kurs dobrego wychowania:)

Posted

paniMysza napisał(a):
oj jeste jest:) z agility nas wywalili;) ale w poniedziałek zaczynamy kurs dobrego wychowania:)

ooo mamo! a jeszcze niedawno pytałaś po co PT na agility :evil_lol:

Posted

no:) znaczy byli delikatni, ale raczej nie zapraszali nas na następne zajęcia :P
no ale sie podszkolimy na kursie pt i moze będzie dobrze.
franka uciekała do innych psów, kradła im zabawki i dokuczała:) z przeszkodami za to szło jej swietnie. no ale do nauki na torze trzeba byc nieco mniej szalonym jednak. po kursie znow probujemy:)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
ooo mamo! a jeszcze niedawno pytałaś po co PT na agility :evil_lol:

no ale ona potrafi siadać, zostawać, iść przy nodze. nie spodziewałam sie, ze będzie kradła wsyztskim zabawki:)

Posted

paniMysza napisał(a):
no:) znaczy byli delikatni, ale raczej nie zapraszali nas na następne zajęcia :P
no ale sie podszkolimy na kursie pt i moze będzie dobrze.
franka uciekała do innych psów, kradła im zabawki i dokuczała:) z przeszkodami za to szło jej swietnie. no ale do nauki na torze trzeba byc nieco mniej szalonym jednak. po kursie znow probujemy:)

hahah no to prawdziwa łobuzica i robójnica;)
u nas też różnie bywa przy innych psach, treningi mamy indywidualne, ale czasami wchodze na czyjeś zajęcia żeby maluch nauczył się skupiać na mnie przy podnieconym, latającym obok psie i biegającym człowieku. jest.... ciężko:diabloti: ma normalnie instynkt teriera, szczeka i chce gonić. chociaż jest w sumie coraz lepiej. zobaczysz że Frania też załapie o co cho

Posted

no mam nadzieje. agility to mały pikuś. ostatnio mi pobiegła za biednym przestraszonym yorkiem. miała gdzies moje wołania. całe szczęście, ze sie nie zgubiła.
ale jestem dobrej myśli:)

Posted

mi też ciężko to sobie wyobrazić jeśli chodzi o Johnego oszołoma ;) ale trzeba mieć nadzieję bo nic innego nie pozostaje ;)

paniMysza ale mnie nakręciłyście na szkolenie! w kwietniu się zapisuję ot co!

Posted

i dobrze!:)
ja juz sie pytałam w mojej szkole - jak frania nie skuma po kursie wystarczajacą tego, co chcę zeby skumała, bedziemy mogły chodzic za darmo do nowej grupy. i tak do skutku:)

Posted

hahahaha jaka świruska :D jakbym mojego Johnego widziała! tylko w wersji hairless ;)

myślałam że Lola jest wyższa! że jest gdzieś wielkości onka :D a to taka pchełeczka!