Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

michał chyba tylko po nas przyjedzie. to bedzie nasze tylko dziewczyńskie wyjście. nasz dziewczyński sport:)

ale tak na serio, stresuję się nieco. psiaki musza tam byc grzeczne, spuszczone przychodzic na zawołanie właściciela. narobimy sobie obciachu cos czuję;)

Posted

e tam obciachu. może nie :) Johnny jest bardzo posłuszny ale on na zawołanie przychodzi jak mu się podoba więc najpierw pt a potem może jakieś babsko męskie sporty ;)

Posted

ale wstyd!
frania, jak zobaczyła psiaki z zabawkami kompletnie mnie olała:) musiałam trzymac ja na smyczy, bo inaczej uciekała co jakis czas i przeszkadzała innym. sterroryzowała yorczka prymusa i ukradła mu piłeczkę.
z przeszkodami fajnie jej szło, załapała skok i tunel w mig, bardzo jej sie podobało. ale co z tego, jak ucieka i nie chce wrócić.
jeszcze raz mozemy przyjść w sobotę, zeby ostatecznie zobaczyć, ale sama nie wiem, czy iść:)

Posted

no, ty bys mine tego biednego yorczka zobaczyła! a ten mój łobuz zadowolony z kradzioną piłka w zębach:)
ech. trochę mi przykro. no ale to nie wina frani, tylko moja. musze z nia jeszcze cieżej pracować.

Posted

rozumiem doskonale. ale może jakaś szkółka, niekoniecznie pt, ale coś co by trochę Franię ugrzeczniło? Johnny był okropny, do dziś jest świrusem ale jest posłuszniejszy, jednak grzywki są takie nakręcone, ciężko je okiełzać.
ja wierzę we Franię :) myślę że dobry trening i byś jej nie poznała, mądra jest to szybciutko załapie

Posted

:) mi juz bokiem to szaleństwo wychodzi. dzisiaj, jak pobiegła za yorkiem (znów), który sie jej bardzo przestraszył, to zatrzymała sie dopiero przed jego bramą, bo on sie zatrzymał (jedyny madry z tej dwójki). gdyby nie to, ze blisko mieszka to by było juz po frani. nic a nic na mnie nie zwróciła uwagi. no bo przeciez, jak ktos ucieka, to trzeba gonic:|
wykończy mnie ten pies;)

Posted

zawsze jak chwale franie, to zaraz wywija mi jakis numer. ale ostatnio cały czas narzekałam, więc co tam. frania dzisiaj nie wysikała sie na łózko! a została sama w domu na 4 godziny!:) jestem z niej taka dumna!:)

Posted

paniMysza napisał(a):
zawsze jak chwale franie, to zaraz wywija mi jakis numer. ale ostatnio cały czas narzekałam, więc co tam. frania dzisiaj nie wysikała sie na łózko! a została sama w domu na 4 godziny!:) jestem z niej taka dumna!:)

Gratuluję! Teraz powinno być z górki ;)

Posted

brawo! PaniMysza a badaliście jej pęcherz? może ona chora ;p
no widzisz panna skumała że przegięła i chciała się trochę zrehabilitować ;)

Posted

nie badaliśmy, ale mi sie wydaje, że to nie jest zaziebienie. ona jak jestesmy w domu bardzo ładnie wytrzymuje. jak nas nie ma dłużej niz 3 godziny - sika. a dziś 4 i nic!:) ale nie zapeszam;)