Jaga. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 hahaha ale Frani wystawiasz świadectwo! ale za to jest najsłodszym :) myślałam że może z Michałem pójdziecie Quote
paniMysza Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 michał chyba tylko po nas przyjedzie. to bedzie nasze tylko dziewczyńskie wyjście. nasz dziewczyński sport:) ale tak na serio, stresuję się nieco. psiaki musza tam byc grzeczne, spuszczone przychodzic na zawołanie właściciela. narobimy sobie obciachu cos czuję;) Quote
Jaga. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 e tam obciachu. może nie :) Johnny jest bardzo posłuszny ale on na zawołanie przychodzi jak mu się podoba więc najpierw pt a potem może jakieś babsko męskie sporty ;) Quote
paniMysza Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 no właśnie ja chyba tez powinnam najpierw na pt:) ale co tam! Quote
paniMysza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ale wstyd! frania, jak zobaczyła psiaki z zabawkami kompletnie mnie olała:) musiałam trzymac ja na smyczy, bo inaczej uciekała co jakis czas i przeszkadzała innym. sterroryzowała yorczka prymusa i ukradła mu piłeczkę. z przeszkodami fajnie jej szło, załapała skok i tunel w mig, bardzo jej sie podobało. ale co z tego, jak ucieka i nie chce wrócić. jeszcze raz mozemy przyjść w sobotę, zeby ostatecznie zobaczyć, ale sama nie wiem, czy iść:) Quote
Jaga. Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 hahaha Frania terrorystka ;) i dlatego ja chcę najpierw pt bo Johnny byłby 100 razy gorszy ;) Quote
paniMysza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 no, ty bys mine tego biednego yorczka zobaczyła! a ten mój łobuz zadowolony z kradzioną piłka w zębach:) ech. trochę mi przykro. no ale to nie wina frani, tylko moja. musze z nia jeszcze cieżej pracować. Quote
Jaga. Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 rozumiem doskonale. ale może jakaś szkółka, niekoniecznie pt, ale coś co by trochę Franię ugrzeczniło? Johnny był okropny, do dziś jest świrusem ale jest posłuszniejszy, jednak grzywki są takie nakręcone, ciężko je okiełzać. ja wierzę we Franię :) myślę że dobry trening i byś jej nie poznała, mądra jest to szybciutko załapie Quote
paniMysza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 no będziemy trenować:) a ona taka szczęsliwa i zmeczona śpi słodko:) Quote
mychaaaaa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Hsahahah! FRANIA TAK TRZYMAJ! Nie daj się prymusom! :diabloti: Niech szaleje dziewczyna hahahah :D Quote
paniMysza Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 :) mi juz bokiem to szaleństwo wychodzi. dzisiaj, jak pobiegła za yorkiem (znów), który sie jej bardzo przestraszył, to zatrzymała sie dopiero przed jego bramą, bo on sie zatrzymał (jedyny madry z tej dwójki). gdyby nie to, ze blisko mieszka to by było juz po frani. nic a nic na mnie nie zwróciła uwagi. no bo przeciez, jak ktos ucieka, to trzeba gonic:| wykończy mnie ten pies;) Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Johnny jest równie okropny! za to Goldie słucha się jak dzwonu i Tessi też - chociaż one! oj Franka Franka... Quote
paniMysza Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 no ja mam spokój z lolsonem. namarudzi sie zwykle, ale zrobi to, o co proszę. a frania jak widzi psa, głuchnie:| Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ech ;/ ja to zawsze mówię że dobrze że chociaż jeden jest posłuszny Quote
paniMysza Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zawsze jak chwale franie, to zaraz wywija mi jakis numer. ale ostatnio cały czas narzekałam, więc co tam. frania dzisiaj nie wysikała sie na łózko! a została sama w domu na 4 godziny!:) jestem z niej taka dumna!:) Quote
mychaaaaa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 paniMysza napisał(a):zawsze jak chwale franie, to zaraz wywija mi jakis numer. ale ostatnio cały czas narzekałam, więc co tam. frania dzisiaj nie wysikała sie na łózko! a została sama w domu na 4 godziny!:) jestem z niej taka dumna!:) Gratuluję! Teraz powinno być z górki ;) Quote
paniMysza Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 chyba, ze to wyjątek potwierdzajacy regułę;) Quote
Jaga. Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 brawo! PaniMysza a badaliście jej pęcherz? może ona chora ;p no widzisz panna skumała że przegięła i chciała się trochę zrehabilitować ;) Quote
paniMysza Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 nie badaliśmy, ale mi sie wydaje, że to nie jest zaziebienie. ona jak jestesmy w domu bardzo ładnie wytrzymuje. jak nas nie ma dłużej niz 3 godziny - sika. a dziś 4 i nic!:) ale nie zapeszam;) Quote
mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 paniMysza napisał(a):ha! jesteśmy juz u was!:) O widzisz! Dobrze, że Ci powiedziałam ;) teraz 0,7l mi się należy :evil_lol: Quote
Recommended Posts