paniMysza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 no to ty tez ekspresowa:) ja lole susze jak jest zimno, latem nie. a franie susze, chociaz nie ma co, bo uwielbia:) sama spokojnie nie moge wysuszyc głowy, bo ten szczur mi sie wdrapuje na nogi i dupke podstawia, zeby ja podmuchać suszarką:) Quote
Jaga. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 hahaha jaka słodzizna! ja odkąd mam Johnego to uwielbiam kąpać Tesiksa ;) bo to szybciutko i już pies czysty, poza tym ona jest mała i nie ma długiego włosa więc to szybko idzie. a z Johnnym to jest cały rytuał, najpierw szampon, potem odżywka, potem super cream, potem odsychanie, potem suszenie, jedwab... chłopak ma lepiej zadbane włosy niż ja ;) Quote
paniMysza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 no ode mnie tez na pewno!:) tez bym tak chciała, taka domowa fryzjerke mieć:) Quote
paniMysza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 kolejny raz - szkoda, że nie mieszkasz we wro!;) Quote
Jaga. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 muszę się przeprowadzić! ;) ale już mam u koleżanki zaklepane mieszkanie na wystawkę i pomoc w groomingu bo ona jest groomerem więc obiecała Johnego wykąpać ;) pod bacznym moim nadzorem ;) więc na pewno w tym roku zawitamy do Wrocka, nie po tytuły ale dla przyjemnego spotkania towarzyskiego Quote
mychaaaaa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='paniMysza']świetnie! bardzo sie cieszę:)[/QUOTE] My planujemy pojechać w maju do Nowej Rudy (niedaleko Wrocławia) na wystawę klubową V grupy :) Przy okazji odwiedzimy Wrocław, bo M. pochodzi z okolic Wrocławia i ma tam rodzinę :) Quote
paniMysza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 to zapraszam do nas na spacerek:) a tak sobie siedziała frania 5 minut: :) Quote
Jaga. Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 na pijaka ;) moja Tessi też tak czasem siada Frania ma śliczne ubranka :) Quote
paniMysza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ja to troche inaczej nazywam, ale nie wypada pisac tak na forum;) frania jest sliczna, dlatego musi miec sliczne ubranka:) a zastanawiam się, czy na wiosne nie zapisać franciszki na szkolenie. odstrasza mnie tylko cena:| Quote
Jaga. Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 hahaha no wiesz :) to prawda, Frania jest śliczna, a ubranka jeszcze to podkreślają a jeśli chodzi o szkolenia to ceny są masakryczne ;/ ja np chciałam zapisać jamnicę ale nie zapiszę bo wiem że z pewnych rzeczy by nie skorzystała (np z aportu) więc szkolę ją sama, ale np na Johnego to bym chętniej wydała kasę bo szybko łapie i jest bardzo pojętny więc sobie postanowiłam odkładać miesięcznie pare groszy i zapiszę go na wiosnę na pt wogóle żeby coś z psem robić to trzeba mieć worek pieniędzy ;/ a potem zdziwienie że tak dużo psów jest niewychowanych i sfrustrowanych ;/ Quote
paniMysza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 sprawdzałam ostatnio ceny w szkole, do której chodziłam z marcelem. 11 lat temu płaciłam 300 zł, teraz to 550:| franie chce przede wszystkim nauczyć powciagliwości przy psach:) ona po prostu szaleje, jak widzi pieska. jak nie pozwole jej do niego podejść, to drze morde:) wstyd na cała okolice:) ludzie myslą, że jest agresywna. a ona chce tylko pieska zawołać:) a na szkoleniu byłoby duzo psów. musiałaby sie nauczyć, ze nie moze podchodzic, jak nie pozwalam, przychodzić na zawołanie, nawet jak bedzie sie bawić. no i przede wszystkim może prestałaby drzeć japę:) Quote
Jaga. Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 to ja mam identyczny problem. ostatnio nawet ktoś przybiegł na pomoc bo myślał że to się psy gryzą. ale wstyd! :oops::diabloti: ale koniecznie musze go zapisac ps.sprawdzałam, u nas 550 zł ;/ plus dojazdy do warszawy ;/ Quote
paniMysza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 a u ciebie ile takie szkolenie kosztuje? u frani i tak jest juz o wiele lepiej z tym darciem. drze sie, jak jej nie puszczam do psa, który koło nas przechodzi. kiedys darła sie nawet do psów na drugim końcu łąki, do ludzi, do ptaków...:) więc i tak jestem z niej dumna:) a jak pozwole jej odrazu podejśc do psa, krzyków nie ma. ale wiadomo, nie z kazdym ta mrówka moze sie wachać. do agresowrów nie pozwalam podchodzić. i wtedy jest ryk:) Quote
Jaga. Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 u mnie to jest tak że jak przestaje się drzeć to w nagrodę może podejść do psa. ale to różnie z tym bywa, zwłaszcza że on się drze do każdego psa - nieważne że ten chce go zjeść ;) do ludzi też się tak darł ale na szczęście przestał - ale wystarczy że ktoś do niego zaciumka to już leci cały szczęśliwy i rozdaje buziaki 550 zł Quote
paniMysza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ale ja i tak wszystko frani wybaczam. jest taka urocza:) Quote
Poker Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 W końcu i ja tu wlazłam, zakochana w łysolkach i juz sie ode mnie nie odczepicie. Quote
paniMysza Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Poker napisał(a):W końcu i ja tu wlazłam, zakochana w łysolkach i juz sie ode mnie nie odczepicie. w końcu:) jak ci sie podoba moja frania?:) Quote
mychaaaaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='paniMysza']franie chce przede wszystkim nauczyć powciagliwości przy psach:) ona po prostu szaleje, jak widzi pieska. jak nie pozwole jej do niego podejść, to drze morde:) wstyd na cała okolice:) ludzie myslą, że jest agresywna. a ona chce tylko pieska zawołać:) a na szkoleniu byłoby duzo psów. musiałaby sie nauczyć, ze nie moze podchodzic, jak nie pozwalam, przychodzić na zawołanie, nawet jak bedzie sie bawić. no i przede wszystkim może prestałaby drzeć japę:) Laila ma to samo! Masakra po prostu. A teraz jest dodatkowo zazdrosna o Honey'a :roll: http://img198.imageshack.us/img198/6753/fotkaresize.jpg ale pipkę panna wywaliła :eviltong: Quote
mychaaaaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 paniMysza napisał(a):taka właśnie z niej dama ;) Laila też lubi tak pipkę wietrzyć :eviltong: to chyba grzywaczowo normalne ;) Quote
Jaga. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Johnny za to wietrzy jajca i tak się układa że dostał ksywkę "Lenin wiecznie żywy" Quote
mychaaaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jaga. napisał(a):Johnny za to wietrzy jajca i tak się układa że dostał ksywkę "Lenin wiecznie żywy" hahahaha Jaga, masz taką fotkę? :lol: Quote
Recommended Posts