Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paniMysza napisał(a):
mycha, zerknij troche wcześniej i zobacz mojego pana marcelka! :):loveu: edek tez tam jest:loveu:

Zaraz sprawdzę, ja ostatnio tak Was zaniedbałam, że aż mi wstyd :oops:

Aaa Marcelek z mopem na głowie jest genialny :lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuba został podpalony przez jakiegoś zwyrodnialca, gdy przebywał w kojcu.
Nie miał możliwości ucieczki.
Potrzebne są pieniądze na leczenie tego biedaka.
Tutaj poczytacie więcej:
http://www.otowroclaw.com/news.php?id=58883

Konto Fundacji Mrunio, na które można wpłacać datki na leczenie Kuby:
Bank PEKAO S.A I O. w Kłodzku
85 1240 1965 1111 0010 1171 6801
z dopiskiem : "na leczenie kuby"

PODAJCIE INFO O TYM BIEDAKU DALEJ (W WASZYCH GALERIACH, NA FC...)!

Posted

to straszne :placz:

dziewczyny super się opalają :) ale ja już dawno miałam to napisać bo tak sobie podglądam i podglądam - PaniMysza masz super urządzone mieszkanko :loveu: widać wielki talent :loveu: oj mają szczęście dziewczyny w tak przytulnym miejscu mieszkać

Posted

Jaga. napisał(a):
ale ja już dawno miałam to napisać bo tak sobie podglądam i podglądam - PaniMysza masz super urządzone mieszkanko :loveu: widać wielki talent :loveu: oj mają szczęście dziewczyny w tak przytulnym miejscu mieszkać

bardzo dziękuję!! nawet nie wiesz, jak mi miło!:)
uwielbiam dekorowac nasze mieszkanie. strasznie bym chciala mieć drewniany domek, taki wiejski. dlatego mieszkanie mam urządzone stylu rustykalno-angielsko-francuskim:)

Posted

paniMysza napisał(a):
bardzo dziękuję!! nawet nie wiesz, jak mi miło!:)
uwielbiam dekorowac nasze mieszkanie. strasznie bym chciala mieć drewniany domek, taki wiejski. dlatego mieszkanie mam urządzone stylu rustykalno-angielsko-francuskim:)

bardzo mi się podoba :) lubię jak mieszkanie ma styl i oddaje charakter właściciela :)

Posted

Jaga. napisał(a):
hahahaha nie no Marcel debeściak ;) ale ten opis to dopiero czad :D

fajny mieli pomysł na 10cio lecie

no włąśnie, mój najukochańszy. już ponad 9 miesiecy a ja cały czas tak samo tęsknie.

Posted

mówił mama:)
nie zarastał mocno (przynajmniej na dzisiejsze standarty:)). miał pasek włosów na plecach (ale rzadkich i takich szczeciniastych jakby) i ciut włosów na udach. miał tez dwa na krzyż włosy na klacie - jasne i cienkie, prawie niewidoczne. za to miał bujna grzywę i mega wielki ogon - nie widziałam nigdy takiego puchatego ogona nawet u pp. potem powyrywała mu włoski z ogona lola;) najpiekniejszy mój!:)

Posted

lola łobuziara raczej:) taka miała zabawę. jak była malutka, wlekła się za marcelem przyczepiona do jego ogona, gyd podrosła i stała sie silniejsza, czasami wlekła biednego marcela za sobą:) ale on w kasze sobie dmuchac nie dał. dawał jej po głowie wtedy, bo to on był szefem:)

z franią robi to samo, tyle, że frania leciutka jak piórko i wyglada to jakby lol zamiatała nia podłoge:)

Posted

jedno ucho czasami mu klapało:)
jak był szczeniakiem - był rudy. potem włosy mu pojaśniały. był takie kremowo-rusy, miał kilka czarnych włosów i domieszkę białego (łapy całe białe).