mychaaaaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 paniMysza napisał(a):mycha, zerknij troche wcześniej i zobacz mojego pana marcelka! :):loveu: edek tez tam jest:loveu: Zaraz sprawdzę, ja ostatnio tak Was zaniedbałam, że aż mi wstyd :oops: Aaa Marcelek z mopem na głowie jest genialny :lol: Quote
paniMysza Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kuba został podpalony przez jakiegoś zwyrodnialca, gdy przebywał w kojcu. Nie miał możliwości ucieczki. Potrzebne są pieniądze na leczenie tego biedaka. Tutaj poczytacie więcej: http://www.otowroclaw.com/news.php?id=58883 Konto Fundacji Mrunio, na które można wpłacać datki na leczenie Kuby: Bank PEKAO S.A I O. w Kłodzku 85 1240 1965 1111 0010 1171 6801 z dopiskiem : "na leczenie kuby" PODAJCIE INFO O TYM BIEDAKU DALEJ (W WASZYCH GALERIACH, NA FC...)! Quote
Jaga. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 to straszne :placz: dziewczyny super się opalają :) ale ja już dawno miałam to napisać bo tak sobie podglądam i podglądam - PaniMysza masz super urządzone mieszkanko :loveu: widać wielki talent :loveu: oj mają szczęście dziewczyny w tak przytulnym miejscu mieszkać Quote
paniMysza Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Jaga. napisał(a):ale ja już dawno miałam to napisać bo tak sobie podglądam i podglądam - PaniMysza masz super urządzone mieszkanko :loveu: widać wielki talent :loveu: oj mają szczęście dziewczyny w tak przytulnym miejscu mieszkać bardzo dziękuję!! nawet nie wiesz, jak mi miło!:) uwielbiam dekorowac nasze mieszkanie. strasznie bym chciala mieć drewniany domek, taki wiejski. dlatego mieszkanie mam urządzone stylu rustykalno-angielsko-francuskim:) Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 http://img14.imageshack.us/img14/9363/fotka001resize.jpg jaki zarośnięty pysio :lol: http://img191.imageshack.us/img191/9350/fotka029resize.jpg ha ha ha ha :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Pani Myszo! Nowe zdjęcia proszę ;) jeszcze bardziej wymyślne! Quote
mychaaaaa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 paniMysza napisał(a):postaram się:) Byle szybko ;) Quote
Jaga. Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 paniMysza napisał(a):bardzo dziękuję!! nawet nie wiesz, jak mi miło!:) uwielbiam dekorowac nasze mieszkanie. strasznie bym chciala mieć drewniany domek, taki wiejski. dlatego mieszkanie mam urządzone stylu rustykalno-angielsko-francuskim:) bardzo mi się podoba :) lubię jak mieszkanie ma styl i oddaje charakter właściciela :) Quote
paniMysza Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jaga. napisał(a):bardzo mi się podoba :) lubię jak mieszkanie ma styl i oddaje charakter właściciela :) :loveu: ale migrena mnie dopadła. wlaśnie wstałam:shake: Quote
mychaaaaa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 paniMysza napisał(a):ale migrena mnie dopadła. wlaśnie wstałam:shake: uuuu, współczuję. Bierz zwierzaki i idź na spokojny spacer, chłodne powietrze powinno trochę pomóc. Quote
Jaga. Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ooo ja też współczuję :shake: ja też się dziś czuję jak od tyłka strony, zupełnie beznadziejnie Quote
paniMysza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 dziś juz dobrze:) jak mam migrene to niestety nie moge nic zrobić. nawet na spacer z psami nie daje rady wyjść. Quote
paniMysza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 pan marcel w gazecie "przyjaciel pies" (listopad 2008 ) :) 10 psów 10cioletnich na 10 urodziny gazety:) Quote
Jaga. Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 hahahaha nie no Marcel debeściak ;) ale ten opis to dopiero czad :D fajny mieli pomysł na 10cio lecie Quote
paniMysza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Jaga. napisał(a):hahahaha nie no Marcel debeściak ;) ale ten opis to dopiero czad :D fajny mieli pomysł na 10cio lecie no włąśnie, mój najukochańszy. już ponad 9 miesiecy a ja cały czas tak samo tęsknie. Quote
mychaaaaa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ale super Marcelek... a jaki opis! Marcel chyba mocno zarastający był, co? I taki śmieszny kolorek... Poważnie mówil "mama"? Quote
paniMysza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 mówił mama:) nie zarastał mocno (przynajmniej na dzisiejsze standarty:)). miał pasek włosów na plecach (ale rzadkich i takich szczeciniastych jakby) i ciut włosów na udach. miał tez dwa na krzyż włosy na klacie - jasne i cienkie, prawie niewidoczne. za to miał bujna grzywę i mega wielki ogon - nie widziałam nigdy takiego puchatego ogona nawet u pp. potem powyrywała mu włoski z ogona lola;) najpiekniejszy mój!:) Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Lola zazdrośnica ;) chciałabym psiaka tak zarastającego jak Marcel a przy tym z tak pięknym obfitym włosem. cudo :) Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 lola łobuziara raczej:) taka miała zabawę. jak była malutka, wlekła się za marcelem przyczepiona do jego ogona, gyd podrosła i stała sie silniejsza, czasami wlekła biednego marcela za sobą:) ale on w kasze sobie dmuchac nie dał. dawał jej po głowie wtedy, bo to on był szefem:) z franią robi to samo, tyle, że frania leciutka jak piórko i wyglada to jakby lol zamiatała nia podłoge:) Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 a co do porastania marcela, miał za to mało owłosione łapki. widac to na fotach. Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 I uszy ma śmieszne! Jedno jakby niżej ;) A jaki on miał kolor tej grzywki? Rudy? Żółty? Złoty? Biszkoptowy? Bo dziwny kolorek :eviltong: Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 jedno ucho czasami mu klapało:) jak był szczeniakiem - był rudy. potem włosy mu pojaśniały. był takie kremowo-rusy, miał kilka czarnych włosów i domieszkę białego (łapy całe białe). Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 To musiał przekomicznie wyglądać ;) jakby farbą umalowany :lol: Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 i miał najdłuższy jezyk świata. jak mu było goraco zwieszał go prawie do ziemi:) Quote
Recommended Posts