wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 no to poprosze jeszcze wiecej zdjec golaskow...to bedzie nam lepiej... Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 :) tu ze smutnym misiem - profesorem doktorem habilitowanym:) a tu rastamarc:) Quote
Jaga. Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='paniMysza']ja sukienki, spodenki, ogrodniczki omijam duzym łukiem. wybieram - jak dla mnie - najprostsze modele. z psami wychodzi tez mój chłopak:P chyba by mnie udusił, jakby miał z franka w dzinsach wyjść :-D a druga rzecz, ze takie udziwnione mi sie srednio podobają. a mi się np nie podobają sukienki dla psów ale te jeansy to po prostu cudo :loveu: poza tym chłopak może wychodzić w zwykłych ciuszkach ;) [quote name='mychaaaaa']A ja na Allegro znalazłam welurowe dresy dla psa! :loveu: Różowe, z kapturkiem... niesamowite! Ale przez właśnie mojego faceta nie zamówiłam Laili :-( to mój jest lepszy :eviltong: pewnie by mi pozwolił kupić tylko pod warunkiem że on nie będzie musiał z takim psem wychodzić. tylko znowu że ja nie jestem fanką różu :eviltong::eviltong: [quote name='mychaaaaa'] Albo udaje, że nie lubi, a jak mnie nie ma to chodzi na spacery z koleżankami :eviltong: e tam nie lubi :eviltong: maskuje się po prostu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://1.1.1.2/bmi/img14.imageshack.us/img14/9363/fotka001resize.jpg cudo :loveu::loveu::loveu: rastamarc wymiata :D miał przepiękną grzywę i był uroczy :) Edi też :) Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='paniMysza']no to jeszcze raz marcelek:) mnie sie to najlepiej podoba.... Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ja uwielbiam i jedno i drugie zdjęcie:) każdy psiarz w swoim życiu miał, ma lub będzie miał tego JEDYNEGO ukochanego psiaka, dla mnie właśnie tym psiakiem był pan marcel:) wszystkie kocham bardzo, ale on był wyjątkowy. moja miłość. Quote
Jaga. Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 paniMysza napisał(a): każdy psiarz w swoim życiu miał, ma lub będzie miał tego JEDYNEGO ukochanego psiaka. to prawda. i chociaż psie życie jest zdecydowanie za krótkie, człowiek się cieszy że takiego psa miał i że taki dar go w życiu spotkał. biedni ci ludzie co nie lubią zwierząt Quote
paniMysza Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 lola w ubranku frani, czyli królowa bona:) Quote
Jaga. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Lola jest boska! :) a Frania jakie ma śliczne ubranka ;) trzeba też Loli jakieś kupić, widać Frani pozazdrościła Quote
paniMysza Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 oj nie!:) dosyc juz ubranek w domu. lola niech biega na golasa!:) a ubranka frani wchodza loli tylko na głowę :P Quote
wieso Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 prosze pokazac wszystkie ubranka....ciekawe jestesmy jakie ciuszki ma :) Quote
paniMysza Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='wieso']prosze pokazac wszystkie ubranka....ciekawe jestesmy jakie ciuszki ma :) ubraną franię można zobaczyć na stonach: 7, 8, 9, 10, 11, 12, i 13 :) oprócz tych ubranek ma jeszcze dwa kombinezony zimowe (jeden odziedziczyła po marcelku, był na niego za mały, a na franke jest za duzy ciutkę), ale nie mam zdjęcia franciszki ubranej zimowo. a tu zdjęcie frani w koszulce, która zakłada sobie na głowę lol: :) Quote
paniMysza Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 wieso napisał(a)::p to zdjecie mnie rozlozylo :p:p:p:p mieści się w kapturze:) moja mała mróweczka:) Quote
Jaga. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 jaka słodzizna! coś jak kangur tylko odwrotnie ;) Quote
paniMysza Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 jest tez kangurkiem w dobrą strone, bo często przesiaduje nam pod bluzą:) teraz też tak właśnie u mnie śpi:) Quote
paniMysza Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Jaga. napisał(a):słodki kangurek :) ale na tym zdjeciu to raczej ma mine diabła:diabloti: Quote
Jaga. Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 no takie diablątko małe :evil_lol: ale i tak słodkie :loveu: Quote
paniMysza Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 trochę słoneczka i dziewczyny się już opalają:) mały jęzorek:) :) Quote
mychaaaaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='paniMysza']http://img840.imageshack.us/img840/8141/rastamarcresize.jpg http://img191.imageshack.us/img191/9350/fotka029resize.jpg Pani Myszo! Co Ty z psami swoimi wyczyniasz :evil_lol: Ja później pstryknę fotę Oliwkowi w różowej bluzie Laili z kapturkiem :lol: http://img121.imageshack.us/img121/6876/fotka033resize.jpg A tu Frania na chłopca ścięta? :cool3: Quote
paniMysza Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 o wałsnie, kupiłas ta z królikiem?:) męcze ty psy:diabloti: biede maja ze mną!:diabloti: mój michał mówi mi, ze jestem ja ta elmirka z kreskówki:) a frania to taki łobuz, ze inaczej nie pasuje, jak na chłopaka:) Quote
paniMysza Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 mycha, zerknij troche wcześniej i zobacz mojego pana marcelka! :):loveu: edek tez tam jest:loveu: Quote
Recommended Posts