Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paniMysza']ja sukienki, spodenki, ogrodniczki omijam duzym łukiem. wybieram - jak dla mnie - najprostsze modele. z psami wychodzi tez mój chłopak:P chyba by mnie udusił, jakby miał z franka w dzinsach wyjść :-D a druga rzecz, ze takie udziwnione mi sie srednio podobają.

a mi się np nie podobają sukienki dla psów ale te jeansy to po prostu cudo :loveu: poza tym chłopak może wychodzić w zwykłych ciuszkach ;)

[quote name='mychaaaaa']A ja na Allegro znalazłam welurowe dresy dla psa! :loveu:
Różowe, z kapturkiem... niesamowite!
Ale przez właśnie mojego faceta nie zamówiłam Laili :-(
to mój jest lepszy :eviltong: pewnie by mi pozwolił kupić tylko pod warunkiem że on nie będzie musiał z takim psem wychodzić. tylko znowu że ja nie jestem fanką różu :eviltong::eviltong:

[quote name='mychaaaaa']

Albo udaje, że nie lubi, a jak mnie nie ma to chodzi na spacery z koleżankami :eviltong:

e tam nie lubi :eviltong: maskuje się po prostu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://1.1.1.2/bmi/img14.imageshack.us/img14/9363/fotka001resize.jpg cudo :loveu::loveu::loveu:

rastamarc wymiata :D
miał przepiękną grzywę i był uroczy :) Edi też :)

Posted

ja uwielbiam i jedno i drugie zdjęcie:)

każdy psiarz w swoim życiu miał, ma lub będzie miał tego JEDYNEGO ukochanego psiaka, dla mnie właśnie tym psiakiem był pan marcel:) wszystkie kocham bardzo, ale on był wyjątkowy. moja miłość.

Posted

paniMysza napisał(a):

każdy psiarz w swoim życiu miał, ma lub będzie miał tego JEDYNEGO ukochanego psiaka.

to prawda. i chociaż psie życie jest zdecydowanie za krótkie, człowiek się cieszy że takiego psa miał i że taki dar go w życiu spotkał.
biedni ci ludzie co nie lubią zwierząt

Posted

[quote name='wieso']prosze pokazac wszystkie ubranka....ciekawe jestesmy jakie ciuszki ma :)

ubraną franię można zobaczyć na stonach: 7, 8, 9, 10, 11, 12, i 13 :) oprócz tych ubranek ma jeszcze dwa kombinezony zimowe (jeden odziedziczyła po marcelku, był na niego za mały, a na franke jest za duzy ciutkę), ale nie mam zdjęcia franciszki ubranej zimowo.
a tu zdjęcie frani w koszulce, która zakłada sobie na głowę lol:

:)

Posted

o wałsnie, kupiłas ta z królikiem?:)

męcze ty psy:diabloti: biede maja ze mną!:diabloti: mój michał mówi mi, ze jestem ja ta elmirka z kreskówki:)

a frania to taki łobuz, ze inaczej nie pasuje, jak na chłopaka:)