paniMysza Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dziewczynki uwielbiają, gdy zapominam zamówić im suche jedzenie :) właśnie skończyła się karma, a nowa przyjedzie pewnie w poniedziałek, więc musiałam im ugotować. a że domowe jedzenie mają tylko od świeta, to zawsze jest mega wypaśne - z wszystkiego co mam pod reką :) dziś szef kuchni poleca: gotowany kurczak z warzywami, ryzem, kaszą gryczaną, makaronem, fasolką szparagową, groszkiem, kukurydzą, z dodatkiem siemienia lnianego i oleju :) Quote
Jaga. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 wpraszamy się na obiadokolację! paniMysza gdzie zamawiacie karmę? ja teraz muszę zamówić ale nie mam już pomysłu gdzie... po raz ostatni zamawiałam w krakvecie, oczywiście psy zostały bez jedzenia a poinformowano mnie po tygodniu od zamówienia o braku karmy. i to już 3 raz taki numer robią :angryy: tym hienom to się opłaca więcej zamówić ;) Quote
paniMysza Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 no ja własnie w krakvecie, ale nie miałam nigdy z nimi problemu. mama nadzieje, że tak zostanie:) a jaką karme dajesz psiakom? Quote
mychaaaaa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 paniMysza napisał(a):a na kolacyjke zapraszam :D My też się wbijemy, Laila ma dość Orijena, a nowej karmy jeszcze nie zamówiliśmy. A uwielbia domowe ;) Quote
Jaga. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 moje też uwielbiają domowe :) a za takie frykasy to się dadzą pokroić ;) ja moim daję purinę, albo acanę, teraz jedzą karmę light bo się im na tym domowym żarełku dupcie za wielkie zrobiły ;) i mają post Quote
paniMysza Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ja bardzo długo karmiłam royalem. teraz od kilku miesiecy jedzą acane. bardzo im smakuje. no ale gotowane - wiadomo, że najlepsze:) jak odwiedzamy rodziców z psiakami, mama zawsze dla nich cos pysznego ugotuje. u mnie mają domowe tylko, gdy mi sie o zamowieniu suchego zapomni :) Quote
mychaaaaa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 paniMysza napisał(a):ja bardzo długo karmiłam royalem. teraz od kilku miesiecy jedzą acane. bardzo im smakuje. no ale gotowane - wiadomo, że najlepsze:) jak odwiedzamy rodziców z psiakami, mama zawsze dla nich cos pysznego ugotuje. u mnie mają domowe tylko, gdy mi sie o zamowieniu suchego zapomni :) U nas jest tak samo. I dlatego Lailuchowy małpiszon u rodziców strasznie żebrze, a w domu nie :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja zamawiam karmę na allegro i nigdy nie miałam problemu z przesyłką czy czymś innym, wręcz przeciwnie, karma była na drugi dzień Quote
Iza. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A ja zamawiam w swiatkarm.pl mająduży wybór i fajne ceny :cool3: Mój Buenosek je i gotowane i suche - jest na diecie tuczącej :evil_lol: Quote
paniMysza Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ja do tej pory kupowałam na allegro właśnie w krakvecie. teraz pierwszy raz sie zalogowałam w ich sklepie, bo dali opust:) zobaczymy. Quote
Jaga. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 muszę spróbować na allegro, może jakąś fajną ofertę znajdę Iza jak chcesz to Johnny może Buenosowi z pół kilo oddać ;) Quote
Izabela124. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jaga. napisał(a): Iza jak chcesz to Johnny może Buenosowi z pół kilo oddać ;)Bobiś też może :D Quote
paniMysza Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 lola też nieco przybrała zimą:) na szczęscie franka trzyma forme, bo łysy spasiony pies raczej nie wyglądałby fajnie:) Quote
mychaaaaa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jaga. napisał(a):muszę spróbować na allegro, może jakąś fajną ofertę znajdę Ja zawsze na Allegro kupuję! :) Polecam! Zawsze w ciągu dwóch dni u mnie jest. Quote
paniMysza Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ja zawsze na Allegro kupuję! :) Polecam! Zawsze w ciągu dwóch dni u mnie jest. podeślij mi proszę link do twojego sprzedawcy na pw. Quote
paniMysza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ogoliłam wczoraj frani grzywkę na 9 mm :) Quote
Iza. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 paniMysza napisał(a):ogoliłam wczoraj frani grzywkę na 9 mm :) Pokaż fotę :cool3: Quote
paniMysza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 z lolikiem: a tu bardzo bardzo śpiący piesek (muszę jej jeszcze podgolic pyszczek, bo już wieki tego nie robiłam): :) Quote
Jaga. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 haha jaka słodzinka! :loveu: ja bym jej uchole i pysio ogoliła na zero fajne to jest w grzywkach że włos tak czy inaczej odrośnie, nawet jak się coś nie do końca uda albo się ogolone nie podoba. mi się podobają grzywki z bujną grzywą ale Panna Frania w tej fryzurce wymiata! no i na pewno jest jej wygodnie dla sprawiedliwości muszę dodać że Panna Lola też jest śliczna! zawsze z przyjemnością oglądam jej fotki :) Quote
paniMysza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 mi też sie podobały te z bujna grzywą. marcel, mimo że nie zarastał mocno, miał mega dużą grzywe i ogon. ale pod koniec zycia chodził w krótkich włoskach i wygladał przeuroczo! a frania nie jest wystawowym psiakiem, wiec moge sobie eksperymentować:) mordke podgole jej. robie to mniej więcej raz w miesiącu. ale uszy zostawie z tymi jej piórkami:) mi sie taka bardzo podoba!:) Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img502.imageshack.us/img502/1246/fotka015resize.jpg hahaha nietoperz odlatuje :D ogonek super podcięty superowe ma te uchole, po prostu się buzia sama do nich śmieje pooglądałam Marcela na bazie, szkoda że tak mało fotek tam jest. muszę przyznać że był przepiękny, jak dla mnie idealny grzywek, super grzywa, ogon itd... a Johnego też pewnie kiedyś ogolę, jak już będzie staruszkiem i nie będę go chciała mordować ciągłymi kąpielami i czesaniem. oj sobie wtedy poszalejemy ;) http://lh4.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TSkHQkLA5NI/AAAAAAAAAj8/nL8_-GrvVvg/_CSC2639.JPG tu mi Tessi trochę z ucha przypomina Franię ;) Quote
Recommended Posts