mychaaaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jaki słodki nosio! Piżamka bardzo gustowna, a Frania niezwykle elegancka ;) hihi Quote
mychaaaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Pani Myszo, jak ja zazdroszczę, że Frania jest opalona cały rok. Moja Laila na zimę wygląda jak prosiaczek, a opalone grzywki są najpiękniejsze :lol: Chyba zaprowadzę ją na solarium albo wysmaruję samoopalaczem :grin: Quote
paniMysza Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ona juz jest blada jak - za przeproszenie - d... :) buzie ma tylko opalona jak narciarz na stoku - reszta juz wyblakła. tez lubię opalone grzywacze. ale wystarczy tylko 15 miniut na wiosennym słoneczku i już :) poczekajmy jeszcze 4 miesiące! :P Quote
mychaaaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 paniMysza napisał(a):poczekajmy jeszcze 4 miesiące! :P Ajj... tak długo? :( Quote
Izabela124. Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Piżamka the best :) Gustownie Frania w niej wygląda Quote
paniMysza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 mychaaaaa napisał(a):Ajj... tak długo? :( no jakos wtedy zima sobie pójdzie :( bardzo dziękuje za miłe słowa na temat piżamki i frani w niej :) nie mogę sie jednak doczekać, kiedy bedzie biegac po domu na golasa. Quote
mychaaaaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 paniMysza napisał(a):nie mogę sie jednak doczekać, kiedy bedzie biegac po domu na golasa. A nie masz specjalnej kolekcji dla Frani wiosna/lato? :lol: Szkoda by było, gdyby panienka na golasa biegała, skoro taka modnisia z niej ;) hihihi Quote
paniMysza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 wczesna wiosna to ona pewnie będzie jeszcze w koszulkach na dwór wychodziła - znając ją. jestem przygotowana na każda porę roku ;) Quote
Jaga. Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 czytam i czytam... i Wam zazdroszczę :oops: też bym chciała taką łysolkę :oops: Quote
mychaaaaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jaga. napisał(a):czytam i czytam... i Wam zazdroszczę :oops: też bym chciała taką łysolkę :oops: Oj, Jaga bierz łysolka do kolekcji! Najwyżej oskarżą Cię o syndrom Violetty Villas - ale będziesz golaska miała :evil_lol: No, skuś się ;) Quote
paniMysza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 e tam, do violetty jeszcze duzo, bier!:) Quote
mychaaaaa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 paniMysza napisał(a):e tam, do violetty jeszcze duzo, bier!:) W sumie :evil_lol: Jaga nie bądź gorsza od nas, też musisz mieć golaska, hihihi ;) Quote
paniMysza Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 z zyczeniami noworocznymi: http://www.okgo.net/dogs/ (zobaczcie teledysk z pieskami:) - na rzecz zwierzaków ze schronisk) Quote
mychaaaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='paniMysza']z zyczeniami noworocznymi: http://www.okgo.net/dogs/ (zobaczcie teledysk z pieskami:) - na rzecz zwierzaków ze schronisk) hihi bardzo fajny teledysk :) Pani Myszo, zawsze coś ciekawego wyszukasz ;) Quote
paniMysza Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 :) ten zespół ma same fajne teledyski, ale ten najfajniejszy, bo z pieskami :) oni kreca wszystko z jednego ujęcia kamery, więc maja na tip top dopracowane układy. Quote
mychaaaaa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ojejku, jak Frania słodko Lolę obejmuje :loveu: cudaki! Quote
paniMysza Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 frania dostała kuwetkę z pieluchami, bo zimą zdarza jej się siknąć na łóżko/kanapę/dywan. bardzo ja polubiła, ale nie stosuje jej do załatwiania pilnych potrzeb fizjologicznych, tylko do przycupywania:| a tu mój mały bączek grzeje dupkę przy kaloryferze :) a pani lola grzeje się pod kołdrą :) Quote
Jaga. Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 widzę że znikają moje posty :angryy: to napiszę raz jeszcze mychaaaaa napisał(a):W sumie :evil_lol: Jaga nie bądź gorsza od nas, też musisz mieć golaska, hihihi ;) niedobre znęcają się nade mną :placz::placz::placz: wzięłabym oj wzięła :placz: teledysk supcio :) a Frania i Lola po prostu wymiatają :loveu: jak one się do siebie tulą :loveu: Frania super wygląda w tej kuwecie :D :D :D ale się uśmiałam :D Quote
mychaaaaa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 paniMysza napisał(a):frania dostała kuwetkę z pieluchami, bo zimą zdarza jej się siknąć na łóżko/kanapę/dywan. bardzo ja polubiła, ale nie stosuje jej do załatwiania pilnych potrzeb fizjologicznych, tylko do przycupywania:| Podejrzewam, że Laila zrobiłaby by to samo :lol: No bo gdzież tym gołym tyłkiem na posadzkach siadać ;) Ona nawet za największy smakołyk nie zrobi siad na podłodze ;) Quote
paniMysza Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 lola to za bardzo za tuleniem nie przepada. jak frania sie na niej układa, to cos tam zawsze pomarudzi, ale że gołodupiec jest ciepły, a lol to zmarzluch - tak leżą:) marcel przez swoje 12-letnie zycie chyba nigdy nie usiadł na kafelkach :) frania siada, ale jak ma coś do izolacji, to zawsze na tym przycupnie :) Quote
maciaszek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 http://img80.imageshack.us/img80/8792/fotka014resize.jpg - przecudowne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
paniMysza Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 bo te dziewczynki sa przecudowne :) dzieki za odwiedziny! Quote
Recommended Posts