magdola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 paniMysza napisał(a):nie przecze, uroczo wygląda w ubrankach :) ale wolałabym je zakładać tylko na spacerki. no ale jak marznie, to trzeba. skąd ja to znam ;p :D Quote
mychaaaaa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jaga. napisał(a):ja bym się pewnie nie oparła pokusie i ubierała w domu :oops: koszulki, bluzeczki, szlafroczki... :oops::roll: Jaga, mnie też na początku kusiło, skompletowałam wielką kolekcję Lailusiowych ubranek :lol: Nawet piżamkę w uszami króliczka chciałam jej kupić, na szczęście w porę się opamiętałam :p Od zwykłego człowieka do Paris Hiltonówny niedaleko, gdy ma się grzywka. :grin: Quote
paniMysza Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 no tak, to prawda:) ale ja już tęsknie za nagą franią :P Quote
Jaga. Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 OMG wszystko, ale nie piżamkę :D chociaż taką w diamenciki i kokardki... nie nie nie! :D dobra, jak trafi do nas łysy grzywek to nie będzie Paris (mam nadzieję :D ) Quote
paniMysza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 przepiękna sunia podobna do grzywacza pp przebywa we wrocławskim schronisku. jest alergiczką i fatalnie znosi mróz. trzeba ja koniecznie wyciagnąć ze schroniska. potrzebne są ogłoszenia. wstawcie info o laluni na swojego face booka, bloga, na wasze wątki na dogomanii. straszna z niej bida. tutaj o niej: http://www.dogomania.pl/threads/195978-POMOCY!-Lalunia-MUSI-znaleźć-dom-lub-dt!-Mika-też-chce-do-domu! a tak wygląda: prześliczna jest! Quote
mychaaaaa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kurczę, daleko mam do Wrocławia. Mogę poprosić mojego faceta żeby zadzwonił do rodziny (mój facet pochodzi z Wrocławia). W wakacje byli zachwyceni Lailą, może skusiliby się na takiego grzywka, bo sunia na prawdę śliczna. Aż szkoda. Quote
paniMysza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 no jest piękna. szkoda jej strasznie, bo ponoć bardzo źle znosi schroniskowe warunki. to mały i delikatny piesek. chyba wiem o jakią piżamke chodzi. też mi sie bardzo podobała. ale mega droga. Quote
mychaaaaa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie było postu, ale włączyłam edycję i znów wskoczył. Coś tu dogomania szwankuje! Quote
mychaaaaa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jaga. napisał(a):OMG wszystko, ale nie piżamkę :D chociaż taką w diamenciki i kokardki... nie nie nie! :D dobra, jak trafi do nas łysy grzywek to nie będzie Paris (mam nadzieję :D ) Jaga, ale ta piżamka śliczna była. Taka puchata z kapturkiem z długimi wiszącymi uszami króliczka :lol: Jak się ma nagusa to ciężko się opamiętać! Ja kiedyś ubieranie psa uważałam za fanaberię, a teraz sama mam obsesję kupowania psich ubranek :lol: *** znów znikają moje posty :angryy:*** Quote
wieso Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 przychodzimy w odwiedziny..... przeczytalam watek.....niesamowita historia....biedactwo co musiala przezyc, lepiej nie myslec.... teraz to samo szczescie, cudnie wyglada w tych ciuszkach.... pozdrawiamy Quote
paniMysza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dzięki:) ona jest tak radosna i ufna, że trudno uwierzyć, ze trafila na takich złych ludzi. uwielbia wszystkich:) Quote
paniMysza Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 pan marcel: pan edik: najukochańsze moje. Quote
wieso Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 my dzisiaj z zyczeniami.... oczywiscie od nas tez :) zaczelismy z Kredka cwiczyc obcowanie z innymi psami.... Quote
mychaaaaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Pani Myszo, nie podgalasz Frani pyszczka? Wygląda trochę ja dziadek mróz :lol: I ta koszulka lekko rozchylona, hihi Gustowna ;) Quote
paniMysza Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 mychaaaaa napisał(a):Pani Myszo, nie podgalasz Frani pyszczka? Wygląda trochę ja dziadek mróz :lol: I ta koszulka lekko rozchylona, hihi Gustowna ;) to nie frania:) Quote
mychaaaaa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 paniMysza napisał(a):to nie frania:) O matko! nie zauważyłam napisu na górze :grin: Ale podobny pan Marcel do panny Frani! Quote
paniMysza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mychaaaaa napisał(a):O matko! nie zauważyłam napisu na górze :grin: Ale podobny pan Marcel do panny Frani! marcelek pod koniec miał własnie taka fryzurkę:) moim zdaniem wygladał przeuroczo - jak chłopczyk:) załuje, ze wczęsniej mu tak główki nie strzygłam. Quote
paniMysza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jasza napisał(a):Wesołych POŚWIĘTACH Franiu! frania dziękuje i życzy dużo zdrówka:) Quote
Jaga. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 poproszę o zdjęcia piżamki ;) Pan Marcel uroczy, a te oczy tak patrzą aż mi się łezka zakręciła... podobni są z Panną Franią :) a Pan Edik to mi przypomina Mózga z bajki Binki i Mózg ;) na tym zdjęciu wygląda jakby plany zagłady całej ludzkości nie były mu obce ;) Quote
paniMysza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jaga. napisał(a):poproszę o zdjęcia piżamki ;) Pan Marcel uroczy, a te oczy tak patrzą aż mi się łezka zakręciła... podobni są z Panną Franią :) a Pan Edik to mi przypomina Mózga z bajki Binki i Mózg ;) na tym zdjęciu wygląda jakby plany zagłady całej ludzkości nie były mu obce ;) ha! trafiłaś w dziesiątkę!:) zawsze o nich mówiłam, że marcel to pinki, a edik - mózg:) on był diablo inteligentny, a do tego niebardzo lubił otaczajacy go świat i ludzi:P strasznie tesknie za moimi chłopakami. a zdjęcie piżamki wstawie, jak zrobie jakies ładne:) Quote
magdola Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [video=youtube;gDWzELwbc5Q]http://www.youtube.com/watch?v=gDWzELwbc5Q[/video] Quote
Recommended Posts