Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
ja bym się pewnie nie oparła pokusie i ubierała w domu :oops: koszulki, bluzeczki, szlafroczki... :oops::roll:

Jaga, mnie też na początku kusiło, skompletowałam wielką kolekcję Lailusiowych ubranek :lol:
Nawet piżamkę w uszami króliczka chciałam jej kupić, na szczęście w porę się opamiętałam :p

Od zwykłego człowieka do Paris Hiltonówny niedaleko, gdy ma się grzywka. :grin:

Posted

OMG wszystko, ale nie piżamkę :D chociaż taką w diamenciki i kokardki... nie nie nie! :D dobra, jak trafi do nas łysy grzywek to nie będzie Paris (mam nadzieję :D )

Posted

przepiękna sunia podobna do grzywacza pp przebywa we wrocławskim schronisku. jest alergiczką i fatalnie znosi mróz. trzeba ja koniecznie wyciagnąć ze schroniska. potrzebne są ogłoszenia. wstawcie info o laluni na swojego face booka, bloga, na wasze wątki na dogomanii. straszna z niej bida. tutaj o niej: http://www.dogomania.pl/threads/195978-POMOCY!-Lalunia-MUSI-znaleźć-dom-lub-dt!-Mika-też-chce-do-domu!
a tak wygląda:

prześliczna jest!

Posted

Kurczę, daleko mam do Wrocławia. Mogę poprosić mojego faceta żeby zadzwonił do rodziny (mój facet pochodzi z Wrocławia). W wakacje byli zachwyceni Lailą, może skusiliby się na takiego grzywka, bo sunia na prawdę śliczna. Aż szkoda.

Posted

no jest piękna. szkoda jej strasznie, bo ponoć bardzo źle znosi schroniskowe warunki. to mały i delikatny piesek.

chyba wiem o jakią piżamke chodzi. też mi sie bardzo podobała. ale mega droga.

Posted

Jaga. napisał(a):
OMG wszystko, ale nie piżamkę :D chociaż taką w diamenciki i kokardki... nie nie nie! :D dobra, jak trafi do nas łysy grzywek to nie będzie Paris (mam nadzieję :D )

Jaga, ale ta piżamka śliczna była. Taka puchata z kapturkiem z długimi wiszącymi uszami króliczka :lol:
Jak się ma nagusa to ciężko się opamiętać! Ja kiedyś ubieranie psa uważałam za fanaberię, a teraz sama mam obsesję kupowania psich ubranek :lol:

*** znów znikają moje posty :angryy:***

Posted

przychodzimy w odwiedziny.....
przeczytalam watek.....niesamowita historia....biedactwo co musiala przezyc, lepiej nie myslec....
teraz to samo szczescie, cudnie wyglada w tych ciuszkach....
pozdrawiamy

Posted

mychaaaaa napisał(a):
O matko! nie zauważyłam napisu na górze :grin:
Ale podobny pan Marcel do panny Frani!

marcelek pod koniec miał własnie taka fryzurkę:) moim zdaniem wygladał przeuroczo - jak chłopczyk:) załuje, ze wczęsniej mu tak główki nie strzygłam.

Posted

poproszę o zdjęcia piżamki ;)

Pan Marcel uroczy, a te oczy tak patrzą aż mi się łezka zakręciła... podobni są z Panną Franią :)

a Pan Edik to mi przypomina Mózga z bajki Binki i Mózg ;) na tym zdjęciu wygląda jakby plany zagłady całej ludzkości nie były mu obce ;)

Posted

Jaga. napisał(a):
poproszę o zdjęcia piżamki ;)

Pan Marcel uroczy, a te oczy tak patrzą aż mi się łezka zakręciła... podobni są z Panną Franią :)

a Pan Edik to mi przypomina Mózga z bajki Binki i Mózg ;) na tym zdjęciu wygląda jakby plany zagłady całej ludzkości nie były mu obce ;)

ha! trafiłaś w dziesiątkę!:) zawsze o nich mówiłam, że marcel to pinki, a edik - mózg:) on był diablo inteligentny, a do tego niebardzo lubił otaczajacy go świat i ludzi:P strasznie tesknie za moimi chłopakami.

a zdjęcie piżamki wstawie, jak zrobie jakies ładne:)