Jaga. Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 jakie mapety :) Tessi miała fazę robienia mi na łóżko jak jej się bardzo chciało a wiedziała że nie może zrobić na podłogę na szczęście szybko jej minęło - z dwojga złego wolę już na podłodze niż na łóżku Quote
paniMysza Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [video=youtube;bo9Ds_Dcqfo]http://www.youtube.com/watch?v=bo9Ds_Dcqfo[/video] :) Quote
Jaga. Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Frania jaka przejęta :D hahah a ogonek jak lata a co oglądała Panna Frania że ją tak nosiło? przygoty kota Filemona? :diabloti: Quote
paniMysza Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 "Bolt" - Bond dla psów:) jeszcze na żadnym filmie sie tak nie przejęła:) Quote
Jaga. Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 no to nic dziwnego że się panienka przejęła. jak jej Bonda puszczasz :) Quote
maciaszek Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 http://img689.imageshack.us/img689/8578/fotka002resize.jpg - a Frania gdzie? Pod poduszkami ;)? A "Zaklinacza psów" panna Frania oglądała kiedyś? Mój Bazyl bardzo lubi :). I filmy przyrodnicze. Quote
paniMysza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ogladała - bardzo lubi:) ale jest tez wielka fanką reklam:) ma kilka swoich ulubionych. Quote
*anusia&ajlu* Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 haha Frania boska, Boo tylko reaguje jak uslyszy dzwonek w reklamie i piszczy pod drzwiami bo czeka na goscia :D Quote
paniMysza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 frania jest moim pierwszym pieskiem ogladającym tv:) Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Hhahah :grin: ale świetnie reaguje na tv!! Moje psy olewkę sobie robią, chyba, że psy w tv szczekają ;) A - i jak ładnie Twoje panny śpią :) a salonik ślicznie urządzony. Meeega różowy fotel... i miś... i Frania ubrana pod kolor fotela :loveu: Quote
paniMysza Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 dziekuję za salonik:) a fotel jest czerwony, nie rózowy, a dokładnie karminowy:) Quote
mychaaaaa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 paniMysza napisał(a):dziekuję za salonik:) a fotel jest czerwony, nie rózowy, a dokładnie karminowy:) Na filmie wygląda na różowy, także przepraszam za pomyłkę ;) ale może mam problem z odróżnianiem kolorów :diabloti: wszystko możliwe ;) Quote
paniMysza Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 nie ma za co przepraszać;) a film ma bardzo słabą jakość. Quote
paniMysza Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 od ostatniej kupy na łózku zaczęlismy ostro nad frania pracować:) nie moze np. wchodzic sama na nasze łózko, tylko gdy ja zawołamy. oczywiście próbuje ciągle, a podczas tych jej prób nauczyła się komendy "zejdź":) nie pozwalamy jej tez wpychac sie miedzy nas, czy miedzy nas a lolę. wczesniej robiła to cały czas, a do tego straszyła zębami:) wygladała przeuroczo - rozumiecie, ze cięzko było mi ja wtedy korygować:) ale kup już sobie więcej nie zyczę, więc zacisnęliśmy zęby i na każdym kroku ja "poprawiamy". od tamtej kupy, odpukać, nie było narobione ani raz. a dziś na spacerze byłam z niej taka dumna! zajmowała sie tylko nami i swoja zabaweczką, mimo, ze kilka metrów dalej stały trzy psy! nie podeszła do nich!:) moja kochana mądrala!:) jeśli po prześwietleniu jej nózki lekarze pozwolą nam na trenigi, zapisujemy sie na agility. myślę, ze jesteśmy juz prawie gotowe:) Quote
mychaaaaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 paniMysza napisał(a):od ostatniej kupy na łózku zaczęlismy ostro nad frania pracować:) nie moze np. wchodzic sama na nasze łózko, tylko gdy ja zawołamy. oczywiście próbuje ciągle, a podczas tych jej prób nauczyła się komendy "zejdź":) nie pozwalamy jej tez wpychac sie miedzy nas, czy miedzy nas a lolę. wczesniej robiła to cały czas, a do tego straszyła zębami:) wygladała przeuroczo - rozumiecie, ze cięzko było mi ja wtedy korygować:) ale kup już sobie więcej nie zyczę, więc zacisnęliśmy zęby i na każdym kroku ja "poprawiamy". od tamtej kupy, odpukać, nie było narobione ani raz. a dziś na spacerze byłam z niej taka dumna! zajmowała sie tylko nami i swoja zabaweczką, mimo, ze kilka metrów dalej stały trzy psy! nie podeszła do nich!:) moja kochana mądrala!:) jeśli po prześwietleniu jej nózki lekarze pozwolą nam na trenigi, zapisujemy sie na agility. myślę, ze jesteśmy juz prawie gotowe:) Super, że trening daje rezultaty :) w końcu Frania to prawie grzywka ;) a grzywki meeega szybko się uczą :) tylko pogratulować pierwszych sukcesów! I życzę dalszych ;) Quote
paniMysza Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 dziękuję:) to prawda, że grzywacze sa bystre, ale przy tym dość rozbrykane:) cięzko czasami do niech dotrzeć:) Quote
Jaga. Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 zuch Frania :) no i dobrze robicie, na pewno jej nie zaszkodzi odrobina dyscypliny, ja to samo miałam z Johnnym też w pewnym momencie tak się rozbrykał że ciężko było z nim wytrzymać. teraz po torturach dyscypliny jest całkiem fajnym grzywkiem :) oby Frani się już odwidziało robienie kupek na łóżko. i oby z nóżką było wszystko dobrze, na pewno agility jej sprawi przyjemność. Quote
paniMysza Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 to utrzymywanie dyscypliny jest bardziej tortura dla mnie, niz dla niej:) ona zdecydowanie sie uspokoiła. Quote
Jaga. Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 w to nie wątpię ;) ja też czasem się bardziej męczę niż mój "syneczek" jak mam mu dyscyplinę zapewnić, no bo przecież jest taaaaki słodki... ale niestety coś za coś. albo dyscyplina i grzeczny pies albo brak dyscypliny i pies rozpaskudzony. jednak z tego co widzę psy sobie cenią dyscyplinę. jakoś chyba im łatwiej żyć w świecie gdzie wiadomo co wolno a co nie i gdzie są jakieś ograniczenia. Quote
paniMysza Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 to na pewno. sa psiaki, które generalnie są grzeczne, ale mi sie takie traił w zyciu tylko jeden:P i nie jest to na pewno frania!;) grzywacze generalnie są zbyt urocze:) i chyba wszystkie, ktore znam potrzebuja dyscypliny, inaczej wchodzą (dosłownie i w przenoścni) na głowę. ale po tym wczorajszym spacerze jestem pełna optymizmu:) mam nadzieje, ze teraz franka mi czegos dla równowagi nie wywinie:) Quote
paniMysza Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 frania zmęczyła się byciem grzeczną i poszła spać:) Quote
mychaaaaa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja się nie dziwię, że czasem ulega się fanaberiom grzywaczowym! Jak odmówić takiemu słodkiemu pysiowi :loveu: Quote
Recommended Posts