paniMysza Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 wazonik cały i zdrowy, ona bardzo delikatnie się z nim obchodziła:) chyba jest miłośniczka porcelany:) a dziś zaliczyła pierwszą kąpiel. na porannym spacerze wdepnęła w kupę, miałam jej w wannie umyc tylko łapki, ale wyszła cała. była bardzo grzeczna (tylko raz wyskoczyła;) ). a teraz szaleje zbój mały! frania dostała już dwa ubranka, a wczoraj zamówilam jej dwa kolejne (oszalałam!). jak mi sie uda, to zrobię jej kilka fotek. Quote
paniMysza Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 __Lara napisał(a):Słodziak na ostatnim zdjęciu :D dwa słodziaki;) Quote
__Lara Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 paniMysza napisał(a):dwa słodziaki;) AAAAA :D nie zauważyłam :D :D :D Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 __Lara napisał(a):AAAAA :D nie zauważyłam :D :D :Dja zauważyłam, ale chciałabym te pierwsza ukraść ;):diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
paniMysza Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 no fajoska jest, dlatego ją tak pilnuję, żeby mi nikt jej nie ukradł:P Quote
magdola Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 paniMysza napisał(a):no fajoska jest, dlatego ją tak pilnuję, żeby mi nikt jej nie ukradł:P się okaże :D hewhehe Quote
paniMysza Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 magdola napisał(a):się okaże :D hewhehe matko swięta! dobrze, że ty ze szczecina ;) Quote
BoUnTy Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 paniMysza napisał(a):matko swięta! dobrze, że ty ze szczecina ;) A ja mam siostrę we Wro ;P Prawo majątkowe byłoby po mojej stronie... Pilnuj się! Quote
paniMysza Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 chyba jednak pójdzie do golenia, bo włoski wpadają jej do oczu i łzawi. zastanawiam się też nad podcięciem grzywki, tak jak to robiłam marcelkowi. wszystko dla wygody panienki franciszki:) Quote
paniMysza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 panienka frania w nowej odsłonie:) opłacało się, dziś wstała z suchym oczkiem, bez śpiochów!:) :) Quote
maciaszek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Bardzo ładnie :). Inaczej, ale ładnie. A te uszy... :evil_lol: Jak nietoperz :loveu:. Quote
Jasza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wygląda tak jakoś....GRZECZNIEJ...ale chyba tylko wygląda...:evil_lol::eviltong: Quote
paniMysza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Jasza napisał(a):Wygląda tak jakoś....GRZECZNIEJ...ale chyba tylko wygląda...:evil_lol::eviltong: tylko tak wygląda;) właśnie zrobiła kupę w domu i trochę jej skosztowała i tym samym dołaczyła do pana marcelka i loli - małych zjadaczy kupsztali:) przed chwilą przyszła dostawa nowych ubranek dla frani, więc spodziewajcie się niebawem zdjęć! wyglada przeuroczo!!:) Quote
paniMysza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 :) [IMG]http://img696.imageshack.us/img696/8552/soulz.jpg[/IMG] Quote
magdola Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 nooo,nooo pieknie:):D gdzie ty takie sliczne ubranka kpujesz?? Quote
paniMysza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 nie wiem, czy tu można, więc linka wyslę na pw. dziekuję:) Quote
BoUnTy Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 A mnie się ani trochę nie podoba... Quote
paniMysza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='BoUnTy']A mnie się ani trochę nie podoba...[/QUOTE] nie marudź ciotka!:) france sie podoba i wygodnie jej, a to najważniejsze:) Quote
paniMysza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='maciaszek']Ale ziomalka ;).[/QUOTE] no no, mieszka na blokowisku, więc nie mogło być inaczej;) Quote
Recommended Posts